Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

To nie on, to jego żona :o Fakt, piękne są, mogłaby sfotografować casio z kalkulatorkiem i zapałałbym do niego porządaniem. <_<

życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe jak znajde chwile to wkleje foty plastikowego zegarka za 5 zl :o ktory notabane dostalem w prezencie od zony oczywiscie dla fanu <_<

Pasjonat zdjecia zegarkow moja kobita robi od reki cos tam przestawi ustawi cos przekreci wkreci pstryknie i jest. Chyba trzeba miec smykalke do tego. Tym bardziej ze zajmuje sie fotografowaniem krajobrazow i czasami modelek. Kiedys myslalem ze nie ma nic prostszego jak zrobienie zdjecia zagarka ale jak zaczalem sam probowac to szybciutko zmienilem zdanie i stwierdzilem ze to nie takie proste :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps dzisiaj listonosz dostarczyl kilkanascie nowych paseczkow (tak wiem zwariowalem <_< ) jak sie doprosze o aparat to pstrykne foty. Gdyby ktos chcial zobaczyc jakis z zegarkow na jakims z tych paskow to pisac :o

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polowy paskow nawet nie zakladam bo poprostu nie pasuja. Sa dedykowane do mniejszych zegarkow :o alez jestem zly <_<

Sa za cienkie i przy koncu za waskie wogole nie pasuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito, to jak je zamawiałeś? W ciemno? <_<

SecondTom czekałem na te słowa :) .Masz oczywiście rację :o

waldii, gdziekolwiek mojemu pupilowi dzieje się krzywda, tam od razu jestem i ja... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaa nic mi nie mow na zdjeciu wygladaly inaczej. Najpierw zamawialem kilka w rozmiarze 22 i one byly zamawiane na miare i te sa ok a pozniej domowilem jeszcze pare paskow w rozmiarze 20mm do Doxy i Taga i tych nie sprawdzilem jaka maja grubosc bo na zdjeciu wygladaly na grubsze i bardziej masywne niz sa w rzeczywistosci. No nic moj blad. Jesli zona nie bedzie chciala to wystawie w bazarku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli komus to az tak bardzo przeszkadza to prosze usunac wszystkie nie potrzebne watki i zostawic tylko moje zdjecia. Prosilbym tez o uwazne usuwanie watkow a nie rachu ciachu i polowy zdjec zabraknie. Zdazalo sie tak ze np na stronie x jest pare zdjec zegarka a na stronie y dalsza seria zdjec tego samego zegarka wiec fajnie by bylo jakby ktos to polaczyl a ja wtedy edytuje pasta z podpisem kazdego łocza.

Carlito - tu nie chodzi o to czy komuś przeszkadza czy nie. Galeria służy pewnemu celowi i ma nawet regulamin. Twój wątek to całkiem fajna dyskusja, ale mogłeś ją prowadzićw innym miejscu - a prowadzisz nadal tutaj.

Wielu z nas - oglada galerie regularnie, jednak zazwyczaj patrzę "co jest na górze". A na górze prawie non stop cukiereczki.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm...Przyznaję bez bicia, że lubię ten wątek, jest bardzo przyjemny i sam się w nim trochę udzielam, przyczyniając się niechybnie do rozmycia idei Galerii... :)

Mnie osobiście umiejscowienie tego tematu w Galerii i cała dyskusja wewnątrz wątku nie przeszkadza, choć zgadzam się, że narusza w jakimś stopniu zasady Galerii.

Może jakimś rozwiązaniem byłoby przeniesienie wątku do innego działu ,o ile carlito1 nie ma nic na przeciwko rzecz jasna...

Choć jeszcze raz podkreślam, mnie ten wątek w Galerii nie przeszkadza, a jak chcę sobie pooglądać inne zdjęcia,to po prostu go omijam, jeżeli akurat jest na górze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adi jasne ze chodzi bo gdyby nie przeszkadzalo to by nie bylo z Twojej strony tematu. Pozatym oczywiscie ze sie z Toba zgodze i oczywiscie masz racje ze bylo sporo postow nie zwiazanych z tematyka galerii (za co przepraszam) ale wszystko co bylo nie na temat (czyli pomoc kolegow w wyborze kolejnego zegarka) zostalo wyczerpane takze nie prowadze "nadal tutaj" zwrociles mi uwage ok zrozumialem ale zauwaz tez ze teraz komentujemy tylko fotki. No moze wyjatkiem jest pare slow o paskach co chyba nie jest az takim naciaganiem regulaminu bo przeciez podobnych sytuacji bylo mnostwo i nikt nic nie mowil ze ktos tam cos dopisal. Teraz tylko systematycznie beda dodawane nowe zdjecia starych jak i nowych zegarkow. Nie mialbym tez nic przeciwko jesli ktorys z modow by zrobil porzadek ALE... nie do konca bo komentarze do zdjec sa rzecza przyjemna i fajnie sie czyta jesli komus sie cos podoba. Ja osobiscie bardzo lubie przeczytac pare milych slow na temat zdjec czy ktoregos z zegarkow. Mozna by usunac posty na temat wyboru zegarka no i uporzadkowac galerie ale czy jest sens czy sie komus chce w to bawic? osobiscie bym zostawil tak jak jest ale zrobcie jak uwazacie tylko prosze zanim ktos cos zacnie dzialac niech najpierw mnie powiadomi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-48027300-1331586742.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko mnie się nie otwiera zdjęcie w ostatnim poście?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ile te pasiorki z Brosa? 4 i 5 mnie interesuja. PW

Transport lotniczy (in study process).

Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oproznij skrzynke prosze <_< Poprosze juz o rezerwacje 4 i 5

Transport lotniczy (in study process).

Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1 nie przejmuj sie

Masz fajny temat a liczba udzielających sie w nim osób swiadczy o tym ze maja na to ochote

Sprawadzanie tego forum do poziomu regulaminow jest bezsensownym formalizmem

Musimy trzymac sie jakis reguł ale jak własnie mamy ochote pogadac o zegarkach CARLITO1 to mamy i juz :-):-):-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka chlopaki nie zauwazylem ze znow mam skrzynke przepelniona. Juz robie miejsce.

Pasjonat dzieki i oczywiscie zgadzam sie z Toba w 100 % <_<

ps zaraz pare nowych fotek Taga na nowym paseczku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uploaded with ImageShack.us

post-27475-0-73298300-1331586896.jpg

post-27475-0-13417500-1331586899.jpg

post-27475-0-39216400-1331586903.jpg

post-27475-0-55392000-1331586904.jpg

post-27475-0-00057100-1331586906.jpg

post-27475-0-15294300-1331586908.jpg

Nadgarstek oczywiscie mojej lepszej polowki :lol:

A i przepraszam za upackane szkielko <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I niech mi ktoś jeszcze powie, że kobiety w męskich zegarkach to zbrodnia <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładnie Tag się prezentuje, podoba mi się prostota tarczy, a pasek IMO fajnie komponuje się z zegareczkiem.

I nie przejmuj się tak carlito tym upaćkanym szkiełkiem... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta w meskim zegarku to kobieta z jajami i charakterkiem. Damskie zegarki sa... za damskie <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Second <_<

Tutaj zdjecie gdzie jest lepiej widoczny pasek :

post-27475-0-16039400-1331586925.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość niesfornyrusek

Mnie osobiście kręcą kobiety z charakterem-czytaj z pożądnej wielkości zegarkiem na ręku.Moja druga połowa nosi Citka Promastera i wygląda w nim super! <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście kręcą kobiety z charakterem-czytaj z pożądnej wielkości zegarkiem na ręku.Moja druga połowa nosi Citka Promastera i wygląda w nim super! :lol:

Fakt coś w tym jest. Mnie takie kobiety podniecają. Ostatnio w pociągu spotkałem dzieweczkę może z 16 lat miała a na łapce męska wielka klasyczna certina na bransolecie...fajnie ta patelnia wyglądała :)

...dzieweczka też niczego sobie :) ale za młoda <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na to ze moja kobieta jest czynnym uczestnikiem pewnego forum motoryzacyjnego a ostatnio ma dylemat jakie felgi kupic do auta ? czasami za nia nie nadazam <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.