Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie mi zlota klamerke przy pasku ale wciaz czekam na srebrna + zapiecia motylkowe :lol:

Wybaczamy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1 tak sobie siedzę i oglądam piękne zdjęcia Twoich cukiereczków i naszła mnie jedna myśl ;) .Jak bujasz te swoje słodkości w rotomatach?

Acha no i fotki strusia z zegarkiem - obowiązkowo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rotomat dostane mam nadzieje na urodzinki w prezencie. Ktos moze cos poleca? taki zeby sie Steinharty zmiescily. Musze sobie kupic jeszcze jakis ladny elegancki box na te cukiereczki. I tu tez problem zeby znalesc odpowiedni na duze zegarki.

Jak tam nowy Eposik spisuje sie? Gdzie sa foty?!

ps zaraz wrzuce specjalnie dla Ciebie Staniego na strusiu. Choc docelowo mial byc do Omegi B)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stenek na strusiu + obiecana dupcia B)

post-27475-0-20908400-1331584387.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-27475-0-39949300-1331584388.jpg

post-27475-0-06414600-1331584390.jpg

post-27475-0-80740000-1331584391.jpg

img7207v.jpg

post-27475-0-62388900-1331584394.jpg

img7222v.jpg

post-27475-0-31968500-1331584397.jpg

post-27475-0-74357900-1331584398.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny ! ! !

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do samego paska. Kupilem ostatnimi czasy sporo paskow ale ten od Pietro bije wszystkich na glowe. Dawno nie widzialem tak swietnie zrobionego paska mozna go giac w kazda strone a ten skurczybyk nie ma ani sladu zgniecionej skrory B) JAKOSC REWELACJA !!! naprawde polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1 zaje... połączenie świetny zegar i rewelacyjny pasek.Już wiem ,że mój następny będzie lotnik B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Waldii. Kiedys mi tez sie srednio podobaly lotniki. Do czasu kiedy wlasnie zdecydowaqlem sie na zakup. SWIETNE ZEGARKI ! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przejechalem dzisiaj ponad 800km zeby poprzymierzac wszystkie zegarki ktore przewinely sie w tym temacie. Jedynie co dziwne w calej irlandii nie znalazlem zegarkow IWC B) w kazdym razie sie zawiodlem zwlaszcza Zenithem. Zdecydowanie przegral test nadgarstkowy. Na zdjeciach wyglada wg mnie lepiej. Najlepiej wypadl Panerai no i co dziwne ten Chopard ktorego odrazu odrzucilismy bo co jest faktem na zdjeciu wyglada jak zwykly zegarek z nizszej polki. Na zywo wyglada duzo lepiej niz na fotach oj duzo ! Fajnie wyglada tez ta Eterna nad ktora sie zastanawia kolega TeJot. Jest naprawde kozacka i to bedzie najprawdopodobniej moim kolejnym zakupem po Panerai. Wiec jak juz wspomnialem moj wybor padl raczej na zegarki Panerai (jeszcze nie wiem ktory) choc chcialbym poprzymierzac jeszcze inzyniery i inne aquatimery :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przejechalem dzisiaj ponad 800km zeby poprzymierzac wszystkie zegarki ktore przewinely sie w tym temacie. Jedynie co dziwne w calej irlandii nie znalazlem zegarkow IWC :) w kazdym razie sie zawiodlem zwlaszcza Zenithem. Zdecydowanie przegral test nadgarstkowy. Na zdjeciach wyglada wg mnie lepiej. Najlepiej wypadl Panerai no i co dziwne ten Chopard ktorego odrazu odrzucilismy bo co jest faktem na zdjeciu wyglada jak zwykly zegarek z nizszej polki. Na zywo wyglada duzo lepiej niz na fotach oj duzo ! Fajnie wyglada tez ta Eterna nad ktora sie zastanawia kolega TeJot. Jest naprawde kozacka i to bedzie najprawdopodobniej moim kolejnym zakupem po Panerai. Wiec jak juz wspomnialem moj wybor padl raczej na zegarki Panerai (jeszcze nie wiem ktory) choc chcialbym poprzymierzac jeszcze inzyniery i inne aquatimery B)

:) Zenity tylko niektóre modele wyglądają świetnie na żywo...dużo ich modeli jest tak awangardowych, że wyglądają ''modowo''... Szkoda że IWC nie obejrzałeś. Panki są fajne...na pewno warto mieć jakiegoś w kolekcji. Sprawdź sobie na stronach danej manufaktury gdzie mają przedstawicieli w IRL. Warto abyś obejrzał też Glasshute...mogą Cię zaskoczyć :)

PS. Zainteresuj się też tymi wielkimi Breitlingami for Bentley ...moim zdaniem także warto mieć w kolekcji :)

http://www.breitlingforbentley.com/fr/modeles/serie_motors/bentley_gmt_midnight_carbon/bentley-gmt-midnight-carbon_0-21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Forum GALERIA to miejsce gdzie każdy może założyć wątek (lub więcej watków) w którym zaprezentuje WŁASNE zdjęcia. Prosimy raczej trzymać się zasady "jeden zegarek(badź inny temat) - jeden wątek". W uzasadnionych przypadkach można jednemu zegarkowi założyć więcej wątków, ale prosimy tego nie nadużywać

4. Wątki są otwarte do dyskusji, komentarzy, pytań, itp. Tu apel o umiar - ograniczmy komentowanie do minimum, niech w Galerii rządza zdjęcia .

Co to za watek. Fajne zegarki Carlito, czy co bym miał gdybym......

Przecież to bezsensowny watek w tym dziale. Ciekawy jako dyskusja - ale zupełnie nei w tym miejscu. I nikt nie reaguje.

Juz rozumiem - Tessio od dawna się nie pojawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Forum GALERIA to miejsce gdzie każdy może założyć wątek (lub więcej watków) w którym zaprezentuje WŁASNE zdjęcia. Prosimy raczej trzymać się zasady "jeden zegarek(badź inny temat) - jeden wątek". W uzasadnionych przypadkach można jednemu zegarkowi założyć więcej wątków, ale prosimy tego nie nadużywać

4. Wątki są otwarte do dyskusji, komentarzy, pytań, itp. Tu apel o umiar - ograniczmy komentowanie do minimum, niech w Galerii rządza zdjęcia .

Co to za watek. Fajne zegarki Carlito, czy co bym miał gdybym......

Przecież to bezsensowny watek w tym dziale. Ciekawy jako dyskusja - ale zupełnie nei w tym miejscu. I nikt nie reaguje.

Juz rozumiem - Tessio od dawna się nie pojawia.

Hmm masz sporo racji...też na początku tego wątku wydało mi się niestosowne w jakim kierunku poszedł....tzn nie trzymał się zasad galerii. Ale...dyskusja w tym wątku jest wyjątkowo przyjemna i myślę że jakieś drastyczne ingerowanie w nią było by błędem. Może gdy dyskusja ochłonie to będzie można usunąć posty komentujące i zostawić same fotki carlito B). Tak naprawdę ja lubię porządek...i jeśli już być tak drobiazgowym to wszystkie tematy w dziale galeria powinny mieć tytuł z marką i modelem zegarka dła łątwiejszego odszukiwania....a nie zawsze tak jest. Kiedyś na forum nawet ktoś podjął się porządkowania wszystkich galerii....ale chyba obecnie brak chętnych do ciężkiej ''twórczej'' moderacji....czyli nie tyle wycinanej co porządkowanej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli komus to az tak bardzo przeszkadza to prosze usunac wszystkie nie potrzebne watki i zostawic tylko moje zdjecia. Prosilbym tez o uwazne usuwanie watkow a nie rachu ciachu i polowy zdjec zabraknie. Zdazalo sie tak ze np na stronie x jest pare zdjec zegarka a na stronie y dalsza seria zdjec tego samego zegarka wiec fajnie by bylo jakby ktos to polaczyl a ja wtedy edytuje pasta z podpisem kazdego łocza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco ogladalem te Glashutte (wszystkie te co sie pojawily kilka stron wczesniej) i wcale mnie nie zachwycily. Na zywo sa malawe nie wiem jakie maja wymiary ale wydaje mi sie ze max 42mm pozatym wykonanie tych zegarkow wydawalo mi sie ze tak powiem nie tej klasy co np Panerai JLC czy chocby Zenith.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-46109900-1331585850.jpg<

post-27475-0-81993200-1331585794.jpg

post-27475-0-32988700-1331585796.jpg

post-27475-0-33350300-1331585798.jpg

post-27475-0-95442900-1331585800.jpg

post-27475-0-38487100-1331585802.jpg

post-27475-0-88630600-1331585803.jpg

post-27475-0-29592200-1331585805.jpg

post-27475-0-71560100-1331585848.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1 po fotkach w Twojej galeri zegarki które mnie nie zabierały specjalnie okazują się być przepiękne np właśnie franek.MOC <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem franek bije na glowe inne tego typu Seiko m.in. monstera czarnego jak i pomaranczowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten plastik do przyjęcia?I do czego służą te 3 guziki?Uszy 22?

Na tym pasku wygląda o wiele lepiej <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moim skromnym zdaniem franek bije na glowe inne tego typu Seiko m.in. monstera czarnego jak i pomaranczowego.

Co do czarnego Monstera - można podyskutować, natomiast co do Orange Monstera, pozwolisz carlito, że nie zgodzę się z Tobą w całej rozciągłości :o , albowiem pomarańczowy Potwór jest nie do pobicia! <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche sie pospieszylem z ta moja wczesniejsza opinia bo nie mialem okazji widziec na zywo pomaranczowego potwora wiec jest to mozliwe ze masz racje <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SecondTom czekałem na te słowa :o .Masz oczywiście rację <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldii te przyciski to sruby :o ale dodaja mu uroku <_< a plastik jest ok na poczatku sie balem ze bedzie lipny ale po pomacaniu stwierdzilem ze jest w porzadku.

Jak sie prezentuje na tym pasku ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przez ten pasek wpisuję go na moją listę <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldii to co w koncu lotnik diaver czy klasyk ? bo sie juz pogubilem <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie chodze po tym watku i mam jeden wniosek

ładne zdjęcia robisz Carlito1

Mi sie takie nie udaja :-( a ze nie lubie siadac do przeslon migawek i innych ustawien to chyba juz sie nie naucze :-):-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.