Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją droga ostatnio po głowie chodzi mi zegar cały czarny własnie coś tego typu jak ten Zenith. Jakie macie doświadczenia z czarnym PVD ? Łatwo się rysuja ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Dla mnie PVD to durnowata moda, która predzej czy później przeminie, mam nadzieje bezpowrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie PVD to durnowata moda, która predzej czy później przeminie, mam nadzieje bezpowrotnie.

Bo ja wiem? Trudno to przewidzieć.

Najlepsze powłoki PVD DLC przewyższają twardością szkło szafirowe. A to już nie jest tylko moda, a konkretna i przydatna własność użytkowa!. Jeśli technologia się rozwinie w tym kierunku, że stanieje, to sama użytkowość może przezwyciężyć modę, a wręcz ją kreować.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją droga ostatnio po głowie chodzi mi zegar cały czarny własnie ...

Rzuć okiem na tego:

post-7884-0-00440100-1331588680.jpg

Mierzyłem dziś Marine Diver Titanium - spodobał mi się, ze samych zdjęć wogóle mi nie podchodził ale jak założyłem na rękę ... :lol:

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TeJot mam ten zegar na uwadze od jakiegos czasu :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-7884-0-09835100-1331588699.jpg

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekny jest. Jaka jest jego cena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na chrono24.com jest wystawiony nowy za 14000 euro

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz niestety nie moja polka - chora cena. Za te pieniazki wolalbym kupic 3 rownie fajne zegary. Na tego jedynego chcialbym przeznaczyc max 6 kola juro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego " durnowata moda " miala by mijac bezpowrotnie , nie podoba sie nie kupuj . Komus sie podoba to kupuje, proste .

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi zupełnie ten nardin nie podchodzi i nie wydał bym na niego nawet 2000zl bo zwyczajnie mi się nie podoba. Jest przekombinowany. Nie podoba mi się sposób łączenia paska z kopertą...i pasek imho za wąski....nie nei wiem po prostu mierzi moją estetykę ten zegarek. A w PVD tragedia. WYdawać taką kase na cegarek w pvd to harakiri....po prostu wygląda zabawkowo...modowo...tandetnie....nie wiem jak to jeszcze określić :lol:

Już kiedyś go wklejałem....nie wiem ile kosztuje ale moim zdaniem warto! bo zegarek łączy w piękny sposób klasę...nurka...i przeszłość ( bezel) z przyszłością pasek ;)...spójny stylistycznie :D

22321.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak UN to tylko ten który wkleilem kilka stron wcześniej. Blancpain nie powiem na zdjęciu wydaje się fajny. Muszę się wybrać na urlop do Szwajcarii porobic testy nadgarstkowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość muze

Certinka :) marzenie

Gratulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje. Jesli jestes zainteresowany to jak tylko podlacze kompa do wrzuce wiecej zdjec cytryny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Dlaczego " durnowata moda " miala by mijac bezpowrotnie , nie podoba sie nie kupuj . Komus sie podoba to kupuje, proste .

O co Ci biega, bo nie rozumiem ? Wyraziłem swoją opinie na temat czarnego PVD i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie odebralem paczke w ktorej oczywiscie byl Glycine Lagunare LCC3000. Panowie toz to czolg a nie zegarek jest ! :rolleyes: no miazga zegar o to wlasnie mi chodzilo. Jest piekny ale tylko dla duzych facetow :rolleyes: wykonanie wysokiej klasy jestem oczywiscie w 100% zadawolony. Chcialbym rowniez podziekowac Piotrkowi za swietna wspolprace i profesjonalne podejscie do klienta - tak wiec Piotr jeszcze raz dziekuje! :) oczywiscie serdecznie polecam tego czlowieka kazdemu chcacemu zrobic u niego zakupy.

Ps cala masa fotek juz wkrotce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie odebralem paczke w ktorej oczywiscie byl Glycine Lagunare LCC3000. Panowie toz to czolg a nie zegarek jest ! :rolleyes: no miazga zegar o to wlasnie mi chodzilo. Jest piekny ale tylko dla duzych facetow :) wykonanie wysokiej klasy jestem oczywiscie w 100% zadawolony. Chcialbym rowniez podziekowac Piotrkowi za swietna wspolprace i profesjonalne podejscie do klienta - tak wiec Piotr jeszcze raz dziekuje! :) oczywiscie serdecznie polecam tego czlowieka kazdemu chcacemu zrobic u niego zakupy.

Ps cala masa fotek juz wkrotce :)

No to co następny krok:

IMG_0686.JPG

Lofciam tego grubaska :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps cala masa fotek juz wkrotce :rolleyes:

300/300? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco nastepnym krokiem (poczatek wrzesnia) Ty wiesz co :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jlw no moze tyle to nie :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem na mysli numer zegarka.

:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

172/300 :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszym spacerze zauwazalne wady zegarka to okropnie odbijajace sie swiatlo od (przepieknego) szkielka i guma ktora zaraz przy uszach jest bardzo twarda (sztywna) co automatycznie powieksza juz i tak wielki zegarek. A pozatym to jeden z ladniejszych diverow jakie w zyciu widzialem - robi niesamowite wrazenie ! Znow jestem zakochany :rolleyes:

Waldii musze podlaczyc kompa :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.