Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

beznadziejna ta bułka grahamka B) ....brakuje tylko flagi usa wetkniętej w koronkę :] ....kicz i przerost formy nad treścią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Carlito,

ale Ty kombinujesz. Jeszcze trochę i będziemy tu mieli całe spektrum zegarków B). Co z Panerai ?. Zrezygnowałeś już z zegarka tej firmy ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pama kupie na 100 % ale to bedzie zakup na gwiazdke tylko ze jeszcze nie wiem ktorego (tak jak pisalismy na pw napewno mi w tym pomozesz B)) a teraz chce cos przed prezentem gwiazdkowym. Pisalem juz o tym pare stron wczesniej...

Zreszta juz nie kombinuje bo na polu bitwy zostaly tylko dwa łocze - brajtek i eterna :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Zreszta juz nie kombinuje bo na polu bitwy zostaly tylko dwa łocze - brajtek i eterna B)

Skoro tak, to kup Breitlinga - rzecz prosta :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak, to kup Breitlinga - rzecz prosta :).

Zgadzam się w 100%. Kup tego Breitlinga B):

post-22904-0-11527500-1331595933.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001
post-29642-0-49982600-1331595936.jpg

post-29642-0-69350000-1331595934.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych 2 Eterna do mnie bardziej przemawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Carlito zdecydowanie Eterna, ma klimat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito a może tym razem, małżonka Ci doradzi a nie koledzy z forum ?? B) Bo jak widać jedna i 2 opcja ma sporo zwolenników jak i przeciwników :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0011...... wklejaj mniejsze fotki. Zalecane 800x600 max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0011...... wklejaj mniejsze fotki. Zalecane 800x600 max

Adi wiem, przepraszam, pisze teraz z poziomu telefonu, poprawie pozniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Breguet jest cudowny i bylby alternatywa dla Pama gdyby mial przynajmniej o 2 mm wiecej... Bo z tego co pamietem jego rozmiar to 42 zgadza sie?

ps malzonce bardziej sie podoba ta Eterna mowi ze ma fajny ksztalt koperty i przez to jest sexowna B) z tym ze teraz mam problem bo musze pomoc wybierac kolejna torebke :) - przerąbane !

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A inaczej. Dlaczego NIE kupilibyscie tego Breitlinga lub tej Eterny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito to nie pozostało Ci nic innego jak kupić Eterne ... wtedy będziesz dla małżonki podwójnie seksowny B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito zaskocz wszystkich. Kup coś czym zamieciesz całe forum, bez dopytywania dlaczego tak a dlaczego nie B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Breguet jest cudowny i bylby alternatywa dla Pama gdyby mial przynajmniej o 2 mm wiecej... Bo z tego co pamietem jego rozmiar to 42 zgadza sie?

39mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam to te Breguety maja 39 jak i 42mm nie wiem moze sie myle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito, ja proponuję - załóż ankietę: Eterna czy Breitling, tak będzie szybciej i prościej... B)

Ja już teraz oddaję swój głos na Breitlinga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok tak zrobie a dokladnie zrobi to za mnie kolega TeJot za co jestem mu bardzo wdzieczny - dziekuje !

Prosze wszystkich o uzasadnienie swojej wypowiedzi. Z gory wszystkim dziekuje za zabranie głosu. Ankieta wkrotce na forum głownym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito,ale Ty kombinujesz...

Śmiem twierdzić, że Carlito bardziej zależy na jak największej liczbie stron nabitych w tym temacie, niż na faktycznym zakupie zegarka.

Zwróćcie uwagę, że już 42 strona bicia piany a do ostatecznej decyzji jeszcze daleko.

Mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz kolego lepiej przestan twierdzic. I po cholere mi jak najwiecej stron ? Pozatym zwroc tez uwage szanowny ze wczesniejsze strony byly o czyms innym ze na poczatku temat ten byl w galerii (byly foty moich zegarkow) pozniej dopiero wybor pama lub deepsea i tago typu rzeczy dopiero pozniej zeszlo na cos przed pamem itd wiec jak masz pisac takie bzdury to prosze odpusc.

Skad sie tacy ludzie biora - musza czlowieka wku****

Nie masz ochoty czytac nie czytasz a tym bardziej nie odpisujesz i nie nabijasz postow w temacie.

Dla Ciebie szanowny twierdzący kupienie zegarka za ponad 10 koła zł to jak z palca strzelił ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito luzik ;)) złość piękności szkodzi ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito luzik :)) złość piękności szkodzi B))

I jeszcze bardzij upodobnisz się do Najmana hehe ;) taki żarcik ;) ....kolega stowarzyszony chciał coś napisać no i napisał :)....ten temat to free talking about watches a przy okazji carlito wybiera swój zegarek nie ma w tym nic złego przecież po to jest forum!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco ales sie przyczepil do tego Najmana gdzie ja wogole do niego jestem podobny ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.