Jędrula.wawa 1326 #5301 Napisano 30 Czerwca 2021 (edytowane) 47 minut temu, mkl1 napisał(-a): To te są po pincet? Sorry "gregory" nigdy bym nie dał za scyzorca tyle.. Choćby i klinga była z " super stali" Scyzoryki to nie moja bajka i do tego za takie piniądze... A z zegarkami jest inaczej ? I nie mówię tu o dolnej ani nawet o średniej półce .... Zresztą, sam wiesz jak jest @loco50 poka drugiego 🤔 Jak była promocja w Sharg łamałem się czy nie ulec pokusie na jeden z modeli. I dobrze że się nie dałem złamać, bo w poniedziałek trafiła mi się okazja na długo wyczekiwany model. Szczegóły wkrótce Edytowane 30 Czerwca 2021 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20598 #5302 Napisano 1 Lipca 2021 Zdjęcie przekłamuje. Na żywo tego kamuflażu prawie nie widać. Tu wygląda paskudnie😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5303 Napisano 1 Lipca 2021 51 minut temu, loco50 napisał(-a): Zdjęcie przekłamuje. Na żywo tego kamuflażu prawie nie widać. Tu wygląda paskudnie😁 Noooooo, faktycznie 🤔 Pierwsze wrażenie, jakbyś jadł czekoladę pełnymi garściami a potem chycił za scyzoryk 🤪 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #5304 Napisano 1 Lipca 2021 Loco, pytałem czy jesteś wniebowzięty pełną military - podpasował ? (Pokaż zdjęcie od góry rękojeści tam gdzie są śruby, czy to wersja z samymi śrubami czy jest plastikowe wypełnienie, ale tej wersji już chyba nie produkują) a co do Endury: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20598 #5305 Napisano 1 Lipca 2021 Burns military bardzo ok. Zaskoczyła mnie lekkość. Zdjęcia zrobię wieczorem po robocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20598 #5306 Napisano 1 Lipca 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #5307 Napisano 1 Lipca 2021 (edytowane) 19 godzin temu, loco50 napisał(-a): Burns, nie spodobają Ci się 😁 No i co Cycu ? Tak mi się podoba, że pozytywnie zazdroszczę, śliczny jest mimo, że czarny a może właśnie przez to😉! Konstrukcyjnie to samo co w moich trzech. Edytowane 1 Lipca 2021 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20598 #5308 Napisano 1 Lipca 2021 Jest taki ładny, amerykański 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67941 #5309 Napisano 1 Lipca 2021 Ja też mam, też mam! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #5310 Napisano 1 Lipca 2021 Coś powątpiewam w jego używanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5311 Napisano 1 Lipca 2021 5 minut temu, Burns napisał(-a): Coś powątpiewam w jego używanie No co Ty .... 🤭 Jak wspominałem, cieszę się nowym nabytkiem Dla porównania, BM 710 VS BN 575 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67941 #5312 Napisano 1 Lipca 2021 13 minut temu, Burns napisał(-a): Coś powątpiewam w jego używanie Nie podskakuj... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #5313 Napisano 1 Lipca 2021 Teraz, mario1971 napisał(-a): Nie podskakuj... W takim razie z całym szacunkiem, mam nadzieję, że loco przytaknie i mimo, że mam małą, mała nie ma startu do dużej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5314 Napisano 1 Lipca 2021 2 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Nie podskakuj... Mariusz pamiętaj, u was to jest ZABRONIONE ‼️⭕️ 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67941 #5315 Napisano 1 Lipca 2021 2 minuty temu, Burns napisał(-a): W takim razie z całym szacunkiem, mam nadzieję, że loco przytaknie i mimo, że mam małą, mała nie ma startu do dużej. A to niby dlaczego? Mała jest bardzo poręczna. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #5316 Napisano 1 Lipca 2021 36 minut temu, mario1971 napisał(-a): A to niby dlaczego? Mała jest bardzo poręczna. Mariusz, znajdź w kuchennej szufladzie odpowiedniki noża o takiej długości czyli jak twoja military 2 ~80mm vs ponad 100mm i proszę ukroić kromkę chleba ze środka, zrozumiesz wtedy co znaczy brak poręczności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67941 #5317 Napisano 1 Lipca 2021 Teraz, Burns napisał(-a): Mariusz, znajdź w kuchennej szufladzie odpowiedniki noża o takiej długości czyli jak twoja military 2 ~80mm vs ponad 100mm i proszę ukroić kromkę chleba ze środka, zrozumiesz wtedy co znaczy brak poręczności. Ale to nie jest nóż do krojenia chleba przecież... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #5318 Napisano 1 Lipca 2021 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Ale to nie jest nóż do krojenia chleba przecież... Pod żebro też masz za krótki. 😂🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5319 Napisano 2 Lipca 2021 9 godzin temu, Burns napisał(-a): Mariusz ... proszę ukroić kromkę chleba ze środka .... Teraz piekarze pieką chleb już pokrojony na kromki 🤪 Problem jest tylko żeby taka kromkę utrzymać w ręce .... niestety załamuje się pod ciężarem kiełbasy i jeść tego nie idzie 🤭 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20598 #5320 Napisano 2 Lipca 2021 Bo chleby teraz sztuczne jak wszystko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5321 Napisano 2 Lipca 2021 10 minut temu, loco50 napisał(-a): Bo chleby teraz sztuczne jak wszystko. Robią z mrożonek. Przed wjazdem do Wawy S-8 jest po prawej stronie firma z ogromnym magazynem wysokiego składowania. To tam powstają te wszystkie wspaniałe wypieki, reklamowane przez sieciówki jak „produkty własne”. A de facto oni u siebie je tylko odmrażają i podpiekają. Zauważyliście że gabloty z tymi wyrobami pieczywopodobnymi są rzęsiście oświetlone ? Nic dziwnego, gdyby światło zgasło bułki by świeciły same z siebie 🤭☠️🤖 1 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #5322 Napisano 2 Lipca 2021 Nie tylko te z odpieku są sztuczne, poczytajcie sobie skład chleba z małej piekarni to się za głowę złapiecie.Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20598 #5323 Napisano 6 Lipca 2021 Się zapełniają 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67941 #5324 Napisano 6 Lipca 2021 Torebki nas mniej interesują. Pokazuj noże! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5325 Napisano 6 Lipca 2021 2 godziny temu, loco50 napisał(-a): Się zapełniają 😁 Ty jak chomik 🐹 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach