mkoch 827 #5376 Posted September 8 Duży bandzior poszedł w dobre ręce wiec trzeba było kupić też coś dużego 😂😂😂 Uczę się jeździć od nowa... 13 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
jacus 1627 #5377 Posted September 15 niedzielna pojeżdżawka 8 JACEK Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #5378 Posted September 15 W dniu 8.09.2025 o 07:59, mkoch napisał(-a): Duży bandzior poszedł w dobre ręce wiec trzeba było kupić też coś dużego 😂😂😂 Uczę się jeździć od nowa... Tak się teraz przyjrzałem, że u Ciebie przednie tarcze proszą się o wymianę. Pomierz je dokładnie bo na zdjęciu mocno krawędź widać.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #5379 Posted September 16 W dniu 15.09.2025 o 15:30, zadra napisał(-a): Tak się teraz przyjrzałem, że u Ciebie przednie tarcze proszą się o wymianę. Pomierz je dokładnie bo na zdjęciu mocno krawędź widać.. Tarcze są ładne i grube, nie mają rantu. Olej leciał z lewej lagi (niestety tak mocno ale kupiłem ze świadomością) i jest brudna. Juz nie leci... Bardzo dziękuję za cenne uwagi 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #5380 Posted September 16 3 godziny temu, mkoch napisał(-a): Tarcze są ładne i grube, nie mają rantu Widocznie zdjęcie znacznie przekłamuje bo popatrz : Ale najważniejsze, że wszystko w porządku. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #5381 Posted September 17 (edited) 10 godzin temu, zadra napisał(-a): Widocznie zdjęcie znacznie przekłamuje bo popatrz : Ale najważniejsze, że wszystko w porządku. Tak, masz rację. Wrzucę zdjęcie obebne, ale to jak będę w domu Edit. To na zdjęciu to połączenie oleju z lag z pyłem z klocków Edited September 17 by mkoch 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #5382 Posted September 17 To faktycznie rzeką płynęlo 0 Share this post Link to post Share on other sites
egzo18 744 #5383 Posted September 18 Idę na kategorie A na wiosnę 8 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 24554 #5384 Posted September 18 Dziś motocyklowo zegarkowo 😇 11 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #5385 Posted September 19 23 godziny temu, egzo18 napisał(-a): Idę na kategorie A na wiosnę Super decyzja. Później tylko "niepotrzebne" wydatki na nowe sprzęty .. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #5386 Posted September 19 W dniu 17.09.2025 o 15:43, zadra napisał(-a): To faktycznie rzeką płynęlo Jeszcze trochę polatają 4 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
egzo18 744 #5387 Posted September 19 5 godzin temu, zadra napisał(-a): Super decyzja. Później tylko "niepotrzebne" wydatki na nowe sprzęty .. Na pewno zostanę dłuższą chwilę z obecną rs 125. A potem będzie zmiana na tuono 660. Ale to plan za 2 - 3 lata 1 Share this post Link to post Share on other sites
GostRado 10585 #5388 Posted September 20 (edited) Od wypadku ( debil samochodem zajechał mi drogę) nie jeżdżę motocyklem, ale na starość kusi mnie najładniejszy, wg mnie, tego typu dwukołowiec. 20-sto paroletni kosztuje tylko 10k 😉 Mało już zostało na rynku Hondy CB 900 Hornet => kapitalny! Edited September 20 by GostRado 7 => Joie de Vivre <= Share this post Link to post Share on other sites
markali 373 #5389 Posted September 20 Można wziąć pod uwagę CB Seven Fifty. Lżejsza. Na starość sił ubywa. Ładnych wersji jest kilka. 4 Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #5390 Posted September 20 21 minut temu, markali napisał(-a): Można wziąć pod uwagę CB Seven Fifty. Lżejsza. Na starość sił ubywa. Ładnych wersji jest kilka. Taka 750'ka zawsze mi po głowie chodziła (podobnie jak cx500) ale jak dochodzi da zakupu, to w grę wchodzi szara codzienność i bezobsługowość, spalanie, abs'y itp.. Gdybym mógł sobie pozwolić na 2 motory.... No, najwyżej 3 motory.... Echhhh.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
GostRado 10585 #5391 Posted September 20 Ładny, ale mój ładniejszy 😊 Trochę trenuję, więc dałbym radę z cięższym. 1 => Joie de Vivre <= Share this post Link to post Share on other sites
Daito 5843 #5392 Posted September 20 (edited) 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Ładny, ale mój ładniejszy 😊 Trochę trenuję, więc dałbym radę z cięższym. Marzenia należy spełniać... Za mną chodziła VFR'ka - nawet miałem plakat RC30 (VFR750R) ale zawsze to była sfera "wirtualna"... no i w tym roku wiosną, powiedziałem że... jak nie teraz to kiedy? No i to była świetna decyzja Jasne że są nowsze, może lepsze, lżejsze, szybsze, ładniejsze... ale ten jest mój i do tego jest naprawdę japoński projektowany przez konstruktorów a nie przez księgowych - choć poprzednia wersja miała lepszy rozrząd Edited September 20 by Daito literówka 10 Share this post Link to post Share on other sites
GostRado 10585 #5393 Posted September 20 6 minut temu, Daito napisał(-a): Jasne że są nowsze, może lepsze, lżejsze, szybsze, ładniejsze... ale ten jest mój 👌👍 0 => Joie de Vivre <= Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #5394 Posted September 20 40 minut temu, Daito napisał(-a): Marzenia należy spełniać... Za mną chodziła VFR'ka - nawet miałem plakat RC30 (VFR750R) ale zawsze to była sfera "wirtualna"... no i w tym roku wiosną, powiedziałem że... jak nie teraz to kiedy? No i to była świetna decyzja Jasne że są nowsze, może lepsze, lżejsze, szybsze, ładniejsze... ale ten jest mój i do tego jest naprawdę japoński projektowany przez konstruktorów a nie przez księgowych - choć poprzednia wersja miała lepszy rozrząd Mój brat jezdzi na takiej vfr. Jezuuuuu jaki to świetny moto. Niezawodny, moc od dołu. No i dźwięk kół rozrządu - bajka 4 godziny temu, GostRado napisał(-a): Od wypadku ( debil samochodem zajechał mi drogę) nie jeżdżę motocyklem, ale na starość kusi mnie najładniejszy, wg mnie, tego typu dwukołowiec. 20-sto paroletni kosztuje tylko 10k 😉 Mało już zostało na rynku Hondy CB 900 Hornet => kapitalny! Hornety są super tylko kompletnie nie mają dołu i wymagają kręcenia a to męczy podczas jazdy i nie zawsze jest bezpieczne. Czasami trzeba np skończyć wyprzedzanie szybciej niż sie zakładało a tu nie idzie a na zrzut o dwa biegi też nie zawsze jest czas. Za to ceniłem dużego bandita że wystarczyło dokręcić gazem i nawet się nie zastanawiał. Pyk i już przed ciężarówką. 2 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 64627 #5395 Posted September 20 4 godziny temu, markali napisał(-a): Można wziąć pod uwagę CB Seven Fifty. Lżejsza. Na starość sił ubywa. Ładnych wersji jest kilka. Ta w niebiesko białym malowani 👌👌👌 1 Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #5396 Posted September 20 5 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Ta w niebiesko białym malowani 👌👌👌 Takie były jak były nowe... 1 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 24554 #5397 Posted September 25 Kumpel od kilku lat nie ma motocykla i wpadł do mnie, wybraliśmy się moimi do Żelazowej Woli, fajna pogoda dziś. Plot twist - poznaliśmy się na KMZiZ ok 2005 roku, także forum łączy na zawsze:) 9 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
Daito 5843 #5399 Posted October 13 (edited) Nikt nic? Z wczoraj: Edited October 13 by Daito 5 Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #5400 Posted October 13 Mój stoi chyba już że 3 tygodnie pod płachtą bez odpalania..albo pada, albo zimno, albo nie mam czasu. Chyba dla mnie schyłek sezonu się zbliża i czas odstawić pod sztywny dach.. 0 Share this post Link to post Share on other sites