mw75 36 #76 Posted September 22, 2011 (edited) Dwa Poljoty (jeden z lubelskiej giełdy staroci sprzed kilku latem, drugi niedawno nabyty na forum od Krzyśka) plus Mołnja w nowoczesnym opakowaniu czyli MC (niedawno z bezpłatnie, na gwarancji wymienioną koronką). To chyba najczęściej noszone przeze mnie zegarki radzieckie/rosyjskie. Edited September 22, 2011 by mw75 0 Marcin Share this post Link to post Share on other sites
Guest kaido2 #77 Posted September 23, 2011 (edited) U mnie z ruskich oprócz wyżej pokazanej Pabiedy często zakladany jest taki o to zawodnik: Pierwotnie był na bransolecie, ale była za długa i załozyłem pasek. Edited September 23, 2011 by kaido2 0 Share this post Link to post Share on other sites
armian 10 #78 Posted September 25, 2011 bardzo charakterny ten Wojak by rus vol2. , do tych starszych mnie również bardziej pasiorki pasują. 0 Share this post Link to post Share on other sites
robcyk 0 #79 Posted September 25, 2011 Dwa Poljoty (jeden z lubelskiej giełdy staroci sprzed kilku latem, drugi niedawno nabyty na forum od Krzyśka) plus Mołnja w nowoczesnym opakowaniu czyli MC (niedawno z bezpłatnie, na gwarancji wymienioną koronką). To chyba najczęściej noszone przeze mnie zegarki radzieckie/rosyjskie. [mw75] jakiego koloru Twój Poljot ma tarczę ? Mam takiego samego z tarczą w kolorze fioletowym, wygląda za***iście na ręce, duży fajny zegarek a tarcza bajka. Widziałem takie Poljoty z tarczami w kolorach: złoty, fioletowy, niebieski i wiśniowy. Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
mw75 36 #80 Posted September 25, 2011 Hej, pytanie faceta o kolory to ryzykowna sprawa ale powiedziałbym, że ten Poljot ma właśnie fioletową tarczę. Istnieje jeszcze srebrna tarcza.http://global.images8.fotosik.pl/474/90cd99075308b87c.jpg 0 Marcin Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #81 Posted October 8, 2011 Ten zegarek od kilku tygodni jest moim faworytem. Po ostatniej regulacji u zegarmistrza zrobił około 6-7 sekund na tydzień 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #82 Posted October 8, 2011 Na specjalne, garniturowe okazje: Na weekendy w zależności od pogody: i jeszcze często: 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #83 Posted October 8, 2011 (edited) Czasami jeszcze zakładam do garnituru: ten z prawej to już prezentowany faworyt, choć pozostałe też dokładnie chodzą (robią kilka sekund na dobę i praktycznie codziennie wieczorem, aby dobrze chodził: Sorki, że się tak rozpisałem, ale ja noszę tylko ruski Edited October 8, 2011 by oprzemyslaw 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest D@dik #84 Posted October 17, 2011 Ładne te Twoje ruski Oprzemysławie - a na czarnego poljota automata w stali ja ciągle poluje ;-) Ja ostatnio lubię stare ruskie divery i takie coś przynajmniej raz w tygodniu na nadgarstek wkładam: Moja dopiero trzecia amfibia.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #85 Posted October 17, 2011 (edited) Ja ostatnio lubię stare ruskie divery i takie coś przynajmniej raz w tygodniu na nadgarstek wkładam: Moja dopiero trzecia amfibia.... Bardzo fajna, co jakiś czas zakładam w weekend współczesną amfibię pomarańczkę. Czasem zakładałem ją do garnituru. Trochę dziwnie na mnie patrzyli w pracy, chyba chodziło o to, że nie pasuje do garnituru, czy coś takiego... Edited October 17, 2011 by oprzemyslaw 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #86 Posted October 17, 2011 (edited) ostatnio zakupiłem slavę kwarc na forum i bardzo fajnie się nosi ale się nie nakręca... ma bardzo ładną tarczę, taki klimacik daje Edited October 17, 2011 by oprzemyslaw 0 Share this post Link to post Share on other sites
pmwas 9202 #87 Posted October 17, 2011 Ja z ruskich najczęścije zakładam mojego rówieśnika 0 Miłego dnia! Share this post Link to post Share on other sites
luks 51 #88 Posted October 18, 2011 ze wszystkich zegarków zakładam tylko jednego to chyba zauroczenie od pierwszego założenia, niestety noszę tylko w niektóre weekendy letnią porą(no wiecie krótki rękaw )a tak poza tym zakładany od naprawdę wielkiego święta przez resztę czasu leżakuje (fotka z listopada zeszłego roku więc troszkę już minęło) 0 Share this post Link to post Share on other sites
PawelIwon 0 #89 Posted October 18, 2011 To moj jedyny jak narazie rusek. Nie pamietam ile lat go mam, ale ok 10 na pewno. Przez kilka lat byl to moj jedyny zegarek noszony codziennie na kazda okazje Raketa by iwonpawel, on Flickr Raketa by iwonpawel, on Flickr 0 Sorry za brak polskich znakow Share this post Link to post Share on other sites
Yenjay 672 #90 Posted October 19, 2011 Oto moja ulubiona "Swieta Trojca" Najczesciej jednak to ten z czarna tarcza gosci na rece. Do tego jeszcze lubie Rakiete Worldtime z bordowa tarcza. 0 Pozdrawiam. Jedrzej Share this post Link to post Share on other sites
armian 10 #91 Posted October 19, 2011 Obłędna Trójca U mnie jak na razie tylko jeden - taki jak u Ciebie skrajnie prawy.99% na łapie, pozostały 1 % dziele między jeszcze góra 2. Nr1. 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #92 Posted October 19, 2011 (edited) Koledzy mnie natchnęli dzisiaj na starą amfibię rzadko noszoną do garnituru Niestety chrono się jeszcze nie dorobiłem Edited October 19, 2011 by oprzemyslaw 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest D@dik #93 Posted October 27, 2011 (edited) Ostatnio też do koszul obnoszę dwa takie plaskacze ;-)łuczka w chromie i deluksiaka w pozłocie Robię na podglądaczach nadgarstków pozytywne wrażenie, bo udało mi się je zdobyć w ładnym stanie. 23 deluxowe werki po konserwacjach i regulacji cykają dokładnie i miło dla ucha. Edited October 27, 2011 by D@dik 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #94 Posted October 27, 2011 A ja ostatnio na podglądaczu nadgarstka też zrobiłem wrażenie tak, że musiał skonsultować się ze swoim nadgarstkiem , bo zastanawiał się która godzina? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest D@dik #95 Posted October 27, 2011 Cześć...To moj jedyny jak narazie rusek. Nie pamietam ile lat go mam, ale ok 10 na pewno. Przez kilka lat byl to moj jedyny zegarek noszony codziennie na kazda okazje Mam dokładnie taką samą rakietkę, którą odreanimowałem po kilkunastoletnim pobycie w stodole. Nie miała lekkiego życia, ale znowu na chodzie. Pokażę jak wymienię szkło... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest D@dik #96 Posted October 27, 2011 A ja ostatnio na podglądaczu nadgarstka też zrobiłem wrażenie tak, że musiał skonsultować się ze swoim nadgarstkiem , bo zastanawiał się która godzina? Ładna Rakietka... nie dziwi nic "wytrzeszcz" podglądacza, bo do 24 godzinnego odczytu trzeba się nieco przyzwyczaić ;-) Ja mam jeszcze inny szatański pomysł - jak zrealizuję to to się pochwalę jednowskazówkowcem ;-P 0 Share this post Link to post Share on other sites
PawelIwon 0 #97 Posted October 28, 2011 Cześć... Mam dokładnie taką samą rakietkę, którą odreanimowałem po kilkunastoletnim pobycie w stodole. Nie miała lekkiego życia, ale znowu na chodzie. Pokażę jak wymienię szkło... Tylko pamietaj o fotosach! 0 Sorry za brak polskich znakow Share this post Link to post Share on other sites
armian 10 #98 Posted October 28, 2011 A mnie czasem nachodzi chęć na "szalone zmiany" i wtedy miniatura w stosunku do chronografa z pod znaku Stolicy Sojuza się pojawia 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #99 Posted October 28, 2011 A mnie czasem nachodzi chęć na "szalone zmiany" i wtedy miniatura w stosunku do chronografa z pod znaku Stolicy Sojuza się pojawia Piękna miniatura 0 Share this post Link to post Share on other sites
oprzemyslaw 4226 #100 Posted October 28, 2011 (edited) Ja mam jeszcze inny szatański pomysł - jak zrealizuję to to się pochwalę jednowskazówkowcem ;-P Czekam na fotki Edited October 28, 2011 by oprzemyslaw 0 Share this post Link to post Share on other sites