waldii 44 #151 Napisano 17 Stycznia 2011 Acha.On jest na 4R15? Jeśli tak to będziesz bardzo zadowolony z tego mechanizmu.Mój kamikadze jest mega dokładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #152 Napisano 17 Stycznia 2011 Super zdjęcia,super zegarek ,super pasek.Michał robisz wielkie kroki fotograficzne,gratulacje. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #153 Napisano 17 Stycznia 2011 No, no .Bardzo ładny, jak oceniasz jakość?Jak wypada rozmiarowo? Za te pieniądze nie macałem nic lepszego - serio ! Rozmiarowo idealnie, szczerze mówiąc nie wiem ile ma dokladnie ale wygląda mi na 42-43mm Też jestem Ciekaw jak na łapie się prezentuje ?Michał co to za pasek ?? Na łapie lezy idealnie (zdjecia masz w co masz dzisiaj na rece) A pasek to di-modell - polecam. Acha.On jest na 4R15? Jeśli tak to będziesz bardzo zadowolony z tego mechanizmu.Mój kamikadze jest mega dokładny. Tak, to ten mechanizm 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3725 #154 Napisano 17 Stycznia 2011 Bardzo ładne ostre zdjęcia....i świetnie wygląda na tym pasku. Ale.....wskazówki niebieskie.....a wiesz Michał, że jest też wersja z żółtymi akcentami wtedy jeszcze lepiej by pasowało do paska Prawdziwe adhd daty nie ustawiłeś ! ale fotki strzelone! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #155 Napisano 17 Stycznia 2011 Cos nadgarstkowego : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jeszcze co do zegarka to jestem w szoku że za takie małe pieniążki dostaje się tak świetne wykonanie ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #156 Napisano 17 Stycznia 2011 Michał, gratuluję nowego Seiko, fajny zegar. Mam nadzieję, że to malutki kroczek w stronę Marinemastera... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #157 Napisano 19 Stycznia 2011 Pare nadgarstkowych od cytryny Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #158 Napisano 20 Stycznia 2011 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #159 Napisano 20 Stycznia 2011 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #160 Napisano 20 Stycznia 2011 Michał pyknij fotę dekla tego orisa co? 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #161 Napisano 20 Stycznia 2011 Steinhartowo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #162 Napisano 24 Stycznia 2011 Cos nadgarstkowego od Petersona Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #163 Napisano 7 Lutego 2011 Przyznacie, że piękny zegarek? Jutro wrzuce fotki pupeczki i reszty smaczkow które zegarek ten ma do zaoferowania...(sorry za jakość zdjęć) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #164 Napisano 7 Lutego 2011 no jest KU.....A ZA.....STY!!!!!ide sie pochlastac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #165 Napisano 7 Lutego 2011 No no W końcu. Naprawdę super. Duże graty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24861 #166 Napisano 7 Lutego 2011 No piękny on jest, ale myślę że dopiero po następnych zdjęciach szczeny nam opadną. Zrób tak jak koledzy piszą, inne światło, trochę więcej detali.A przede wszystkim gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #167 Napisano 7 Lutego 2011 piękny jest:) gratulacje bo naczekałeś się chłopie na ten zegarek strasznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #168 Napisano 7 Lutego 2011 No no świetny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 454 #169 Napisano 7 Lutego 2011 re-we-la-cja brak mi słów, warto było czekać na te zdjęcia, czekamy na więcej. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Jest piękny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3899 #170 Napisano 7 Lutego 2011 Zegarek pierwsza klasa. Pozazdrościć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #171 Napisano 7 Lutego 2011 Dziękuje chłopaki Cholera, zawsze jak przyjedzie jakaś nowa zabawka do mnie to muszą się zwalić jacyć goście - zero z przyjemnosci. Co do zdjęć to robiłem je jak się już sciemniało, jutro wrzuce coś za dnia. Z czystym sumieniem moge teraz finalizować Monaco 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #172 Napisano 7 Lutego 2011 Michał, gratuluję. Piękny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #173 Napisano 7 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #174 Napisano 7 Lutego 2011 W końcu się doczekałeś .Piękny . Gratuluję oczywiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #175 Napisano 7 Lutego 2011 Hmm, jeżeli chodzi o np uszy to tak. W iwuceku wykonczenia są na naprawde wysokim poziomie, łamana stal szczotkowana z polerowaną robi niesamowite wrażenie. A pozatym szklany (szafir) bezel... Miazga ! Co do teszty, coż, nie widze większej różnicy. Trzeba też zaznaczyć, że jest to troche inny zegarek niż reszta moich diverków. A, i jest też system szybkiej zmiany pasków 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach