Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Zegarek 2011 GŁOSOWANIE - II ETAP - FINAŁ

Wybieramy finałowy zegarek 2011  

62 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

cena Davosy chyba uwzględnia bransoletę.

Davosa to świetny zegarek z bardzo przeciętną jak na divera luminescencją.

proponuję głosującym zapoznać się z pomysłem Łukaszr oraz moim postem w tym temacie (post 1156).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech znowu zegarki, które mi nie pasują......... może w przyszłym roku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena Davosy oczywiście z bransoletą

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glycinek , mam nadzieję ze wskazówki takie nie zostaną i tarcza również będzie inna nieco chociaż - tarcza i wskazówki moim zdaniem wyjątkowo nietrafione i druga sprawa ze nawet Paweł - zaglosował na Glycine .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagłosowałem na Glycine, bo choć teraz Davosa wygląda lepiej, coś czuję, że po gustownych modyfikacjach Glycine będzie rewelacyjny ;)

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od razu mówię bez gruntownych modyfikacji odpadam - tarcza i wskazówki jak dla mnie są zupełnie nie do przyjęcia.

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od razu mówię bez gruntownych modyfikacji odpadam - tarcza i wskazówki jak dla mnie są zupełnie nie do przyjęcia.

nakreśl na pma co byś chciał zmienić w tarczy i jakie wskazówki, podpytam czy to mozliwe

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówki - jeśli ma być "mercedes" to niech będzie , natomiast puste pole na godzinowej sprawia wrażenie takiego półśrodka, oszczędności - ja najchetniej chociaż wiem ze to mogę sobie zrobic indywidualnie widzialbym takie wskazówki - pierwsze foto

http://scubawatch.org/tudor_MN_94010.html

a tarcza zeby nie miała cyfr jako indeksów - to nie jest rozwiazanie divera - diver powiniem miec indeksy w formie bez cyfrowej i ma to w sumie logiczne uzasadnienie . Ale z tego co napisaleś - takie zmiany w tarczy są niezbyt możliwe ?

PS: wskazówki mam takie - nowe własne oczywiscie ;) - czekają na odpowiedniego nosiciela juz ponad rok ...

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówki - jeśli ma być "mercedes" to niech będzie , natomiast puste pole na godzinowej sprawia wrażenie takiego półśrodka, oszczędności - ja najchetniej chociaż wiem ze to mogę sobie zrobic indywidualnie widzialbym takie wskazówki - pierwsze foto

http://scubawatch.org/tudor_MN_94010.html

a tarcza zeby nie miała cyfr jako indeksów - to nie jest rozwiazanie divera - diver powiniem miec indeksy w formie bez cyfrowej i ma to w sumie logiczne uzasadnienie . Ale z tego co napisaleś - takie zmiany w tarczy są niezbyt możliwe ?

PS: wskazówki mam takie - nowe własne oczywiscie ;) - czekają na odpowiedniego nosiciela juz ponad rok ...

dopytam o taka mozliwość. Pewnie jesli Gly wygra i tak bedzie trzeba robic głosowanie czy cyfry czy indeksy i wiele innych. IMHO pierścień wokół tarczy będzie sie gryzł z indeksami.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra skoro bedzie robione głosowanie na indeksy , jesli wygra Glycinek - to ok. Davosa ma to co diver mieć powinien , ale Glycinek to zupełnie inna firma , tak czy inaczej trzeba zaczekać na to kto wygra i dalej zrobić naprawdę fajny zegarek diverek

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieje mozliwosc zrobienia nakladanych indeksow ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Mnie się najbardziej podoba ta wersja:

3863_002.jpg

Ten biały kolor pasuje do ogólnej lekkości projektu w tym zegarku. A niebieski bezel - obłęd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie przeszedł mój faworyt a tylko na niego głosowałem.

Mam już Glycine sub ale co mi tam, może jeszcze ładniejsza będzie.

Tak więc głos na Glycine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj glos padl na Glycine.

Ciekawe gabaryty no i wydaje mi sie, ze grubosc zegarka - jedynie 10,6mm przy wodoszczelnosci 200m pozwoli na codzienne uzycie tego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davosa - podoba mi się uniwersalny styl omegowo-rolexowy.

Brakuje mi w niej tylko nakładanych indeksów (tak przynajmniej wygląda na foto)

[Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.