DUBHEAD 36 #1 Napisano 11 Listopada 2010 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 8900 #2 Napisano 11 Listopada 2010 Śliczna maszyna 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #3 Napisano 11 Listopada 2010 Nive one, bruv! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whats up 0 #4 Napisano 25 Listopada 2010 Widać żę na długie lata Ale waga cieżka chyba ze 300g 0 SEIKO RULEZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3751 #5 Napisano 25 Listopada 2010 wyczesany bransoleta jest oryginalna? Bo widzę, że ma zwijane niestety ogniwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #6 Napisano 25 Listopada 2010 Współczesne Edoksy zupełnie mi nie leżą, ten diver za to jest świetny... Fajny kształt koperty, bezel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4323 #7 Napisano 26 Listopada 2010 gratulacje- świetny diver. Widzę że "pomarańcza" jest ostatnio porządanym kolorem w diverach.Jeżeli nie jest tajemnicą gdzie takie okazje się trafiają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8 Napisano 27 Listopada 2010 Całkiem, całkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #9 Napisano 28 Listopada 2010 Bransoleta niestety nie jest oryginalna, a szkoda. Co do okazji to ja go kupiłem na alledrogo jakiś czas temu, pół roku już pewnie mineło. Możliwe, że niedługo trafi na bazarek bo mam pewne plany zegarkowe na święta 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4323 #10 Napisano 28 Listopada 2010 dubhead ....a na ile ( w przydaku decyzji o sprzedaży oczywiscie) bys go cenil i czemu tak drogo moglbys podac jego "dane osobiste" ( srednice/ wage etc)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #11 Napisano 28 Listopada 2010 średnica ok. 36mm, nie mam teraz suwmiarki pod ręką, w środku ETA 2472, waga nieznana ale nie jest ciężki. Zegarek oprucz koronki jest w pełni oryginalny, nie miał odnawianej tarczy itp, polerka koperty tylko i konserwacja mechanizmu ostatnio się odbyła. A cena to coś w przedziale 400-500 zł (oczywiście jeśli wogóle dojdzie do sprzedaży). edit: a czemu tak drogo? Nie wiem czy drogo, hehe w ciągu roku widziałem 1 egzemplarz na sprzedaż z Austrii, także zegareczek jest raczej żadko spotykany. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach