Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zetore

Seiko SNZH57K1

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajna ta Piąteczka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne fotki w ciemnej tonacji gratuluje. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FAjne foty - ale na nr 4 paluchy niepotrzebne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna ta piąteczka, ale chyba wolałbym w innym kolorze... Wstaw prosze foty w światle dziennym.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny. Ja czekam na niebieskiego. Postaram sie napisac cos wiecej gdy dojdzie <_<

Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to również bomba! podobają mnie się te zdjęcia w ciemnościach;) poproszę jednak o zdjęcia przy światełku - co bym mógł się przyjrzeć :]

gratuluję

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę niezły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki - a gdzie można go dostać? Na Amazon jest jeno czarny. Niebieski wymiata...

I czy można go dokręcać? Kurcze gdyby można było i do tego matowa koperta to zaczął bym odkładać...

Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki - a gdzie można go dostać? Na Amazon jest jeno czarny. Niebieski wymiata...

I czy można go dokręcać? Kurcze gdyby można było i do tego matowa koperta to zaczął bym odkładać...

dokręcać nie można,koperta tak pół na pół szlif z polerką (matowy to on nijak nie jest)

złoty:

http://www.amazon.co.uk/Seiko-Sports-Jewels-Automatic-SNZH57J1/dp/B004C7S68U/ref=sr_1_1?s=watch&ie=UTF8&ąqid=1294188503&sr=1-1

niebieski:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004C7S6M6/ref=s9_simh_se_p241_d0_i3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=auto-no-results-center-1&pf_rd_r=0R6X2J4MRMFRSJ7VG4TT&pf_rd_t=301&pf_rd_p=468420773&pf_rd_i=SNZH56J1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no to czarny jednak bardziej mi odpowiada :lol:

Ale cena.. w USA można sporo taniej (jeśli ma się tam jakiś kontakt żeby zamówił do Polski):

http://www.amazon.com/gp/product/B004673QPE/ref=s9_simh_gw_p241_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=09C8VSTTM7HSWMPY6CD1&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bralem z hiszpanii zeby ominac clo, na gotowo wyszlo 606zl przy platnosci paypalem ale zlotawego nie bylo, tylko czarny lub niebieski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W TT w Kielcach kosztował mnie dziś 678 złotych.

Piszą ludziska, że TT ma obniżkę ceny na ten model także w innych salonach, warto popytać.

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo tanio no i gwarancja jest... Jak ja swoj zamawialem to jeszcze w okolicach 900zl cena byla. Ale przy takiej cenie to zegarek bedzie hitem, juz jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja dobrze zrozumiałem? W Time Trendzie mają te Seiko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja dobrze zrozumiałem? W Time Trendzie mają te Seiko?

No nie do końca.

Mają model SNZH55K1, ze srebrnymi wstawkami a nie złotymi.

Złotego w Polsce oficjalnie nie kupisz.

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dobrze bo nie cierpię złota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.