Tyler L. 0 #101 Posted December 23, 2010 Mam techniczne pytanie Czy można zapisać się do klubu nie mając jeszcze Orisa? 0 Omnia mea mecum porto Share this post Link to post Share on other sites
Artus 7 #102 Posted December 23, 2010 Z czystej ciekawości zapytam. To ten z allegro ? Nie. Od AD z Australii kupiony. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Maro66 63 #103 Posted December 23, 2010 Mam techniczne pytanie Czy można zapisać się do klubu nie mając jeszcze Orisa?Wg mnie, nie ma przeciwwskazań 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Share this post Link to post Share on other sites
Zdroker 3 #104 Posted December 23, 2010 (edited) Wg mnie, nie ma przeciwwskazań Mam techniczne pytanie Czy można zapisać się do klubu nie mając jeszcze Orisa?Myślę, i chyba się nie mylę, że jesteśmy w ORIS Klub na zasadzie dobrowolności. Witamy w Klubie :DWg mnie, nie ma przeciwwskazań Edited December 24, 2010 by Zdroker 0 Share this post Link to post Share on other sites
Maro66 63 #106 Posted December 24, 2010 Dzięki!Wzajemnie! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27536 #107 Posted December 24, 2010 Może i ja się zapiszę, bo jakiś oris do mnie jedzie 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
Maro66 63 #108 Posted December 24, 2010 No, nie wierzę 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #109 Posted December 24, 2010 Filip, jaki orisek nadciaga? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27536 #110 Posted December 24, 2010 Jakiś taki zepsuty z połamanymi uszami. 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
Maro66 63 #111 Posted December 24, 2010 Tak też myślałem. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Share this post Link to post Share on other sites
trebor444 18 #113 Posted December 26, 2010 To i ja przystąpię do tak szacownego gremium.Ja mam coś starszego niż najnowsze nabytki Oris Frank Sinatra Limited Edition - jeden z moich pierwszych poważniejszych zegarkówNadal go lubię i nawet czasami zakładam na dodatek drugiego którego sobie kupiłem podarowałem taciebył chyba nawet ładniejszy (czarny Oris Frank Sinatra Date) 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #114 Posted December 27, 2010 Trebor, jak smiesz nie porobic mu zdjec i wstawic do galerii? Wstydzilbys sie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
trebor444 18 #115 Posted December 27, 2010 Fotograf ze mnie jak z koziej ..... Ale zrobię kilka fotek i może uda się wstawić. W sumie to nie zauważyłem żeby ktoś posiadał na forum ten model 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #116 Posted December 27, 2010 Również go nie widziałem na forum takze czym predzej zabieraj sie do roboty ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
Maks 3 10 #117 Posted December 27, 2010 (edited) W sumie to nie zauważyłem żeby ktoś posiadał na forum ten model Tym bardziej powinny być fotki... Edited December 27, 2010 by Maks 3 0 Robert Share this post Link to post Share on other sites
Maro66 63 #118 Posted December 31, 2010 Beznadziejny do focenia. Albo ja, albo on, albo ja i on 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #119 Posted January 1, 2011 Marek, świetny klimat zdjęc - sylwestrowy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
JANUSZ003 0 #120 Posted January 1, 2011 Dziś witam Nowy Rok na Oriskowo Uploaded with ImageShack.us 0 Share this post Link to post Share on other sites
Maro66 63 #121 Posted January 1, 2011 Świeci też OK 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27536 #122 Posted January 7, 2011 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #123 Posted January 7, 2011 Filip, bardzo fajny, gratuluje ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27536 #124 Posted January 7, 2011 Dzięki, zobaczymy czy mi podpasuje jasna tarcza, bo zwykle w sportowych zegarkach mam ciemne. 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #125 Posted January 7, 2011 Ja za kazdym razem jak chce kupic zegarek z jasna tarcza to i tak ostatecznie jednak kupuje z czarna 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites