oszolom 25436 #14151 Napisano 18 Lipca Boże drogi, miewam czasem naprawdę głupie pomysły. Mógłbym zamiast tego czegoś kupić kilo kiełbasy... 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #14152 Napisano 18 Lipca 20 minut temu, oszolom napisał(-a): Boże drogi, miewam czasem naprawdę głupie pomysły. Mógłbym zamiast tego czegoś kupić kilo kiełbasy... ...ale dzięki tej inwestycji wiesz, że jest jakoś tak wpół do 30 stopni. pozdrawiam Narfas 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25436 #14153 Napisano 18 Lipca 17 minut temu, Narfas napisał(-a): ...ale dzięki tej inwestycji wiesz, że jest jakoś tak wpół do 30 stopni. pozdrawiam Narfas I to jest inwestycja na lata, a kiełbasę bym zjadł i tyle. Patent podobny do tych zegarów ściennych w stylu naręcznych, co to były popularne na bazarach ~30 lat temu. W sumie też mam taki wynalazek, ale za niego akurat nie płaciłem (spadek po ciotce mojej teściowej ) 2 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25436 #14154 Napisano 2 Sierpnia Mikrus 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63054 #14155 Napisano 3 Sierpnia 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkszyn 240 #14156 Napisano 5 Sierpnia Byłbym mega zobowiązany jakby mi ktoś napisał co ja właściwie kupiłem - bo prócz tego że to mechaniczny Milus nie wiem nic i nic nie moge znaleźć... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazurcaparadosmuertes 0 #14157 Napisano 5 Sierpnia Godzinę temu, arkszyn napisał(-a): Byłbym mega zobowiązany jakby mi ktoś napisał co ja właściwie kupiłem - bo prócz tego że to mechaniczny Milus nie wiem nic i nic nie moge znaleźć... https://www.mikrolisk.de/show.php?site=280 https://www.google.com/search?client=ubuntu&sca_esv=9232de137bb07cb7&channel=fs&udm=2&fbs=AIIjpHwW-0r_Aj4UyfJvqQzQzjQGITTmC230_MNxN_VvYo5ocP5b9EYS2_OjqL7TYgXvAGhHo9y7d92sbLNujt-I-QTmTAAW_yO2za5Uqv9GllM1faN85-GqtaX7wVQPLxc_1VBrOCreY0kyJFH5tfVfkixUvs8fEEwU-AOvWzAMb6_kpOH532BF41znZl0ibag0Lry3rdIYlUc20WN4EeWRbqs0z79m_cFUnuXQKQteM9gFw7pLTqAPCZXDMF3nH5TXkZORuxOw&q=Milus+movement&sa=X&ved=2ahUKEwjQg5COrPOOAxVOHxAIHb-CDBMQtKgLegQIFRAB&biw=1200&bih=571&dpr=1.33 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25436 #14158 Napisano 8 Sierpnia 7 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #14159 Napisano 9 Sierpnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzysztofMD68 37 #14160 Napisano 11 Sierpnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #14161 Napisano 11 Sierpnia W dniu 9.08.2025 o 08:12, puma napisał(-a): Wielkie gratulacje. Nie policzę, ile razy chodził za mną taki Cocktail od Borela, ale nigdy nie doszedł. Piękny stan. pozdrawiam Narfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #14162 Napisano 12 Sierpnia 7 godzin temu, Narfas napisał(-a): Wielkie gratulacje. Nie policzę, ile razy chodził za mną taki Cocktail od Borela, ale nigdy nie doszedł. Piękny stan. pozdrawiam Narfas I ten jest w automacie. Mam jeszcze dwa manuale, każdy inny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25436 #14163 Napisano 12 Sierpnia 14 godzin temu, puma napisał(-a): I ten jest w automacie. Mam jeszcze dwa manuale, każdy inny. Aj, lubisz ludzi trzymać w niepewności. Pokazuj wszystkie 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9605 #14164 Napisano 14 Sierpnia Z ig: 5 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #14165 Napisano 15 Sierpnia W dniu 12.08.2025 o 20:52, oszolom napisał(-a): Aj, lubisz ludzi trzymać w niepewności. Pokazuj wszystkie VID-20250807-WA0002.mp4 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25436 #14166 Napisano 15 Sierpnia 2 godziny temu, puma napisał(-a): VID-20250807-WA0002.mp4 Super kolekcja. Dzięki śliczne za pokazanie! 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25436 #14167 Napisano 19 Sierpnia (edytowane) Jak zazwyczaj lubię te plaskate porządne kwarcyki, tak ten mi się nie podoba. Drastycznie nijaki, paskudne logo... Tarcza słabo wyszła, bo jest inna w środku, a inna w części z indeksami. Ale to i tak nie pomaga. Miałem zmieniać szkło, ale coraz mniej mi się chce. perfect miał ładniejsze modele Edytowane 19 Sierpnia przez oszolom 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergius 1387 #14168 Napisano 28 Sierpnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25436 #14169 Napisano 6 Września Nabytek chyba jakiś stary... Otwieram szufladę ze złomem, a tam coś cyka. Szukam, szukam, no i jest... Kinzlacz. Bez szkła, koperta luźno trzyma się ramki, wskazówki trą. Jestem potwornym babrałą z zerowym talentem, więc koperta poszła na paski izolacji. Opór jest, już się trzyma. Szkło ze złomu. Pęknięte, ale lepszego nie miałem. Pasek za duży, ale i tak nie będę tego nosił. Ale niech ma - jest zmasakrowanym zegarkiem, a nie złomem. 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 92 #14170 Napisano 6 Września (edytowane) Edytowane 6 Września przez Mateusz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7762 #14171 Napisano 11 Września Taki zestaw angielski 3 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #14172 Napisano 13 Września . 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #14173 Napisano 13 Września 6 minut temu, Paweł Bury. napisał(-a): . Ło kurde, tyle powiem. Werk wygląda dziwnie znajomo, ale ta tarcza i pushery to jakiś kosmos. Jestem pod wrażeniem, gratulacje. pozdrawiam Narfas 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 896 #14174 Napisano 13 Września Te cztery boczne przyciski i te cztery małe tarcze,to nie jakaś atrapa? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #14175 Napisano 13 Września (edytowane) 8 minut temu, ekskalibur napisał(-a): Te cztery boczne przyciski i te cztery małe tarcze,to nie jakaś atrapa? Nie, to jest "komputer" sędziowski do gry w piłę. Sędzia naciska pushery i dzięki temu nie musi wszystkiego pamiętać. pozdrawiam Narfas Edytowane 13 Września przez Narfas 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach