cytochrom 46 #1 Napisano 16 Listopada 2009 Coz temat jest w szwajcarskich i ma sie niezle ale na probe postanowilem umiescic i tutaj moze przyjmie sie rowniez dziale vintage. I aby nie zostac goloslownym - zakup z przed 10 min - memovox oversize 855 pozdrawiam i zapraszam do zamieszczania swoich szczesliwych strzalow RAFAL 2 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #2 Napisano 21 Listopada 2009 no i moje wlasne zdjecia i bardzo fajny kolekcjoner ktorego mialem okazje poznac osobiscie zegarek to cal.825 w koprecie 855 - tyl stal gora to pelne zloto - 18k lub 14k niestety nie wiem - nie puncowali - pojdzie na test albo do jlc po numerze.srednica 37.02 obie korony sygnowane, calkowicie oryginalny, pasek zmienilem ale bedzie inny docelowo, pozdrawiamR 1 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #3 Napisano 22 Listopada 2009 Dla mnie niezly wypas chcial bym trafic takiego do swojej kolekcji. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #4 Napisano 22 Listopada 2009 Dla mnie niezly wypas chcial bym trafic takiego do swojej kolekcji. Mysle ze trafic to mozna, ale aby stac sie wlascicielem trzeba jeszcze za niego zaplacic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5 Napisano 22 Listopada 2009 Nie bylo zle z tym placeniem - definitywnie okazja - aukcja byla tylko na usa z wykluczeniem 0 feedback, zanabyty za 1/3 ceny tzn. niecaly 1000 usd - zwykle schodza lekko powyzej 2k o cenach na chron24 juz nie wspomne,Poprostu trzeba probowac - niestety tez wiaze sie to z ryzykiem:), za geo zaplacilem 3200 usd, wiec mozna zawsze tanio kupic (relatywnie) ale jeszcze kwestia cierpliwosci. Serdecznie dziekuje w kazdym razie i zycze kolegom rownie udanych zakupow. pozdrawiamRAFAL 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6 Napisano 8 Grudnia 2009 (edytowane) Tak wyglada po 4 godzinach wytezonej pracy:) zostaje memo oversize cal.815 w stali tu pod czujnym okiem mojego pomocnika:) Tak a w rzeczywistosci jeszcze bardziej zalosnie wygladal jak do mnie dotarl kropki trzeba bedzie naniesc ponownie ale zrobie to jak przyniose z pracy hamiltonke albo micropipete:) w sumie bardzo sie ciesze ponizej jeszcze pare zdjec w tym z 825:) pozdrawiam Edytowane 8 Grudnia 2009 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #7 Napisano 8 Grudnia 2009 piękności, gratulacje. A to co z nim zrobiłeś w stosunku do zakupu - bajka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #8 Napisano 13 Grudnia 2009 1 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #9 Napisano 13 Grudnia 2009 Fajny Zodiac gratuluje , ja miałem Zodiaca kal.86 też 36000 A/h . A bransoleta z NSA ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10 Napisano 14 Grudnia 2009 zbyszke @ swietne - gratuluje obu - astro rewelacyjny - uwielbiam te zegarki:)co do werku pytania to jest bardzo podobny do ktoregos z as (bardzo podobne mam w eberhardach) lub opcja 2 - minerva 89 pzdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #11 Napisano 14 Grudnia 2009 Zodiac wymiata! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #12 Napisano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Ten turler moze byc nawet ciut starszy.Posiadam wehrmachtowska stowe z 1943 z bardzo podobnym werkiem.Gratuluje nabytkow. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez kaido2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13 Napisano 14 Grudnia 2009 dalem ciala - minerva cal.49:) a wspomniane eberchardy sa tez z lat 40tych:) a werki bardzo podobne:) jeszcze raz gartulacje 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #14 Napisano 14 Grudnia 2009 Dziekuje! Czyli mam mechanizm Minervy w tym Mido-turlerze. Fajnie, ciekawa kombinacja. Co do Zodiaczka - bransoleta jest chyba oryginalna, z logo Zodiaca, podniszczona zreszta, jak caly zegarek. Najwiekszy problem z porysowanym szklem mineralnym, nie mam w sumie idei, co z tym zrobic. Ale i tak jest fajny, nosze go w tej chwili, i mimo duzej grubosci absolutnie nie przeszkadza na nadgarstku. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #15 Napisano 14 Grudnia 2009 Dziekuje! Czyli mam mechanizm Minervy w tym Mido-turlerze. Fajnie, ciekawa kombinacja. Co do Zodiaczka - bransoleta jest chyba oryginalna, z logo Zodiaca, podniszczona zreszta, jak caly zegarek. Najwiekszy problem z porysowanym szklem mineralnym, nie mam w sumie idei, co z tym zrobic. Ale i tak jest fajny, nosze go w tej chwili, i mimo duzej grubosci absolutnie nie przeszkadza na nadgarstku. obfoce minerve - porownasz:), co do zodiaczka to pusc pw - w usa czesci do nich jest od groma - szklo nos nie powinno byc problemem - pusc mi na priv numer koperty - moze sie uda kupic - trzeba podzwonic ale to nie powinien byc klopot:) koperta potrzebuje przytulenia ale nie widze ubytkow wiec powinno dac rade:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16 Napisano 1 Stycznia 2010 postanowienie na rok 2010 - accutron T - najwieksza wersja mnostwo pracy - na razie tylko bzyczy ale tak mi sie podoba ze bedzie smigal:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17 Napisano 19 Marca 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #18 Napisano 19 Marca 2010 Piekny Ci on. Plamki patyny, o ile rownomiernie rozsiane, zdecydowanie dodaja urody zegarkowi "vintage". 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #19 Napisano 19 Marca 2010 Piękny prezent 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20 Napisano 19 Marca 2010 tez sie strasznie ciesze - musialem obiecac iz nie przehandluje:)) - w srodku wczesny werk reverso cal.413:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #21 Napisano 20 Marca 2010 Czesc,Czytajac i ogladajac powyzsze zegarki - powiem tylko ze kupilem Doxe na 1147 z 55r i wyglada jak NOS ale zdjec nie zamieszcze bo mi wstyd zamieszczac w tak zacnym towarzystwie. Kurde.Pozdrawiam wiosennie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #22 Napisano 20 Marca 2010 Czesc,Czytajac i ogladajac powyzsze zegarki - powiem tylko ze kupilem Doxe na 1147 z 55r i wyglada jak NOS ale zdjec nie zamieszcze bo mi wstyd zamieszczac w tak zacnym towarzystwie. Kurde.Pozdrawiam wiosennie Heh... To samo pomyślałem o swojej Certinie Vainqueur 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23 Napisano 20 Marca 2010 Za przeproszeniem nie pierdo.... tylko wrzucajcie foty. Przecież nie tylko JLC są piękne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #24 Napisano 20 Marca 2010 Dla kurażu...Nie wszystko, co stare zachowało się w super stanie...ale też może być urocze.Revue. Cóż z tą tarczą się działo...musiała być jaśniejsza, bo nadruki są czarne. Substancja luminescencyjna się powykruszała...itd. A on dalej rześko cyka. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #25 Napisano 20 Marca 2010 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach