Stary 78 #1001 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) A ten zegarek już pewnie znacie tylko zmienił właściciela (Stary nie żałujesz? ) Żałuje jak cholera i z chęcią ją odkupię w każdej chwili bo to jeden z nielicznych egzemplarzy za którymi tęsknię......!!!!!!!Choć przewinęło mi się już kilka zegarków od tamtej chwili i udało mi się nabyć kilka fajnych egzemplarzy to miejsce Doxy w moim sercu zajął ten oto gagatek sam nie wiem jak udało mi się go zdobyć i jest w takim stanie zachowania jak na fotkach traktuje go jak noworodka Prezentowałem go już w worldamsterach to i pokaże Wam Atlantic seahunter Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Lipca 2011 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #1002 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Do mnie dotarł Tissocik w postaci werku. Wczoraj dostał "nowe" blachy no i tak się prezentuje: A tu reszta rodzinki: Edytowane 5 Lipca 2011 przez jaccarta 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #1003 Napisano 5 Lipca 2011 Tissocik prezentuje się świetnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1004 Napisano 5 Lipca 2011 Zajefajna ta rodzinka hehe gratuluje zbiorku jest na co popatrzeć 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruf 2 #1005 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Doxa dla mojej lubej, do naprawy jeszcze musi iść i GP dla mnie Edytowane 5 Lipca 2011 przez ruf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #1006 Napisano 8 Lipca 2011 Ostatnio nie bylo mnie na forum poniewaz pracowalem nad wazynym projektem klonowania ....a to efekt pozdrawiam kolegow Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1007 Napisano 8 Lipca 2011 Coś przepięknego ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #1008 Napisano 8 Lipca 2011 Piękny ten Jaeger 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #1009 Napisano 8 Lipca 2011 Serdecznie dziekuje - to jeszcze z pudelkiem i tona papierow z ktora sprzedawano je w usa - zewnetrzne plucienne pudlo tez jest ale juz w kadr nie weszlo:) pozdrawiam i zycze udanego weekendu:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #1010 Napisano 8 Lipca 2011 eh... pięknie to to wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1011 Napisano 8 Lipca 2011 Rafale, co tu gadać.... Piękne!... Gratuluję serdecznie! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #1012 Napisano 8 Lipca 2011 Jeszcze raz dzieki - znowu tu tez jest zalegly fotoreportaz ale wczoraj juz focilem na szybkiego aby zdazyc na wristscan ale pojawi sie cos na pewno po weekendzie \\\ pozdrawiam serdecznieRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #1013 Napisano 8 Lipca 2011 Rafale, są fantastyczne. Werki są takie same? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #1014 Napisano 8 Lipca 2011 Dziekuje, oba sa identyczne jesli idzie o werk cal.497 i koperte - stal oversize (38mm) ale maja dwa rozne warianty tarczy - jeden ma arabskie indexy a drugi tylko zaznaczenia podwojnym indexem pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1015 Napisano 8 Lipca 2011 Rafale jak zawsze powaliłeś , jednak musisz popracować nad tym klonowaniem - tarcze Ci nie wyszły zbyt identyczne. Rafale w chwili wolnego czasu wrzuć jakieś fotki tych co na stałe u Ciebie mają miejsce zaklepane . Rozumiem , że te dwa zapewne zostają ? pozdrawiam serdecznie . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1016 Napisano 8 Lipca 2011 JLC klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #1017 Napisano 8 Lipca 2011 W ta sobote wybieram sie na gielde antykow, wczoraj posprzatalem w koncu moje biurko i posegregowalem czesci wiec w niedziele urzadzam wielka sesje fotograficzna:)Na dzien dzisiejszy jlc wyglada nastepujaco:1, wspomniane 2 stalowe futurematiki2. 2 stalowe memovoxy na orginalnych branzoletach - bumperki - 825 i 8153. polaris24. snowdrop5. memovox e8726. mc geografici to raczej zostaje wraz z Universal Geneve Datocompaxem - mam chrapke w tym roku na aerocompaxa ale ceny puki co mnie zniechecaja nie ma tego duzo ale niestety taki jest koszt wiecznego ulepszania pozdrawiam serdecznie i obiecuje iz zdjecia beda Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #1018 Napisano 11 Lipca 2011 Sheffield 17 jewelsSicura 25 jewels automat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #1019 Napisano 11 Lipca 2011 Obydwa wyglądają na NOSy. Sicura bardzo ciekawa - ma nakładane indeksy? Mógłbyś dać jakieś większe zbliżenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #1020 Napisano 12 Lipca 2011 Zegarki są używane lecz w niezłym stanie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #1021 Napisano 12 Lipca 2011 Dzisiaj dojechały dwa następne ,Mortima i Ilona Coral z 68 roku na chodzie. W Ilonie tarcza identyczna jak w Sindaco .[/url 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1022 Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) fajne diverki Edytowane 12 Lipca 2011 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #1023 Napisano 12 Lipca 2011 No Stary...gratuluję 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #1024 Napisano 12 Lipca 2011 Dzięki,szukam dalej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
victor86 0 #1025 Napisano 13 Lipca 2011 Witam wszystkich. Prezentuję moje cztery nowe nabytki. Kupiłem na przestrzeni ostatnich 3 miesiecy 6 nowych zegarków ale te cztery są po pewnych zabiegach i można je pokazać Pierwszy Marvin z pierwszej połowy lat 40.Drugi Tissot z 1951I para to Langendorfy pierwszy ca. 1951 a drugi pierwsza połowa lat 40. Tissota czeka jeszcze chromowanie koperty. Pozdrawiam 0 Pod Napięciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach