zasadas 5161 #2426 Napisano 3 Stycznia 2013 Piękny,gapiłbym się przez miesiąc, a może i dłużej. Zrób jeśli będziesz mógł zdjęcie werku. To dopiero będzie jazda!!! gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2427 Napisano 3 Stycznia 2013 Gratulacje, Marku 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2428 Napisano 3 Stycznia 2013 No to juz pozamiatane Patek w zagrodzie! Ladny nawet. Gratulacje. Czekamy na zdjecia serduszka. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6584 #2429 Napisano 3 Stycznia 2013 O kurde! Przepraszam, ale jest świetny! Koniecznie zrób Mu porządną sesję zdjęciową 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #2430 Napisano 3 Stycznia 2013 Dzisiejszy nabytek....po kilku tygodniach przemyslen.... nad czym tu sie bylo zastanawiac...? 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2431 Napisano 3 Stycznia 2013 nad czym tu sie bylo zastanawiac...? A jak tu "dudki" rozplanowac..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #2432 Napisano 3 Stycznia 2013 nie wiem czy renoma firmy tak dziala czy jak ale na ten zegarek sie az milo patrzy ! gratulacje !!swoja droga jest kilka patkow na forum ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2433 Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) nie wiem czy renoma firmy tak dziala czy jak ale na ten zegarek sie az milo patrzy ! gratulacje !!swoja droga jest kilka patkow na forum ?To napewno....i zapewne nie mało......Ja widzialem jeden-Prezes nie tak dawno pokazywał....... Edytowane 3 Stycznia 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #2434 Napisano 3 Stycznia 2013 trzeba szukac zatem dobrze Patek do dla mnie obiekt westchnien...moze kiedys ... raz jeszcze congrats ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2435 Napisano 3 Stycznia 2013 To napewno....i zapewne nie mało......Ja widzialem jeden-Prezes nie tak dawno pokazywał....... No, jakby się rozejrzeć, to może by jakiegoś znalazł. Np do kieszeni: 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2436 Napisano 3 Stycznia 2013 No, jakby się rozejrzeć, to może by jakiegoś znalazł. Np do kieszeni: A Ty lisie ....spodnie do niego jakie? ,sama fota to szczatkowa wypowiedz...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2437 Napisano 3 Stycznia 2013 A Ty lisie ....spodnie do niego jakie? ,sama fota to szczatkowa wypowiedz...... No właśnie nie wiem jakie i być może też założę temat w formie ankiety... 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #2438 Napisano 4 Stycznia 2013 Graty pięknego Partyka Tak zacny zegarek powinien doczekać się super fot w galerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #2439 Napisano 4 Stycznia 2013 Zegarek zasługuje na zdecydowanie lepsze zdjęcia !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #2440 Napisano 4 Stycznia 2013 HAHAHA to teraz 'kazdy' cichociemnie sie przyznaje, ze ma Patka ladna ladna ta kieszonka...gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2441 Napisano 4 Stycznia 2013 Zaraz ktoś wyjedzie z Patkiem Grand Complications 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #2442 Napisano 4 Stycznia 2013 czekamy czekamy ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #2443 Napisano 4 Stycznia 2013 Zaraz ktoś wyjedzie z Patkiem Grand Complications Żeby ktoś potem mu dom obronił ? i nie pisze tutaj o członkach forum 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #2444 Napisano 4 Stycznia 2013 nie ma co domu obrabiac jak zegarek na reku swoja droga jak wyglada sprawa z ubezpieczeniem na zegarek ? wiecie moze jakie koszta (zapewne od wartosci) ale o jakich tu w ogole kosztach sie mowi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 403 #2445 Napisano 4 Stycznia 2013 Dzisiejszy nabytek....po kilku tygodniach przemyslen.... Co powiecie? szał robi tylko napisem na tarczy i ciekawym rozwiązaniem koronki...z innym napisem na tarczy przeszedłby bez echa...a może zdjęcia kiepskie...prosty złoty garniturowiec niemniej gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #2446 Napisano 4 Stycznia 2013 Pewnie masz rację, chociaż, gdyby jeszcze do tego werk pokazać ... może wtedy juz racji nie miałbyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 403 #2447 Napisano 4 Stycznia 2013 eee o werku specjalnie nic nie mówie to inna para kaloszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2448 Napisano 4 Stycznia 2013 Żeby ktoś potem mu dom obronił ? i nie pisze tutaj o członkach forum @sneer, oj tam zaraz dom okraść. Ktoś kto takiego Patka na nadgarstku ma, "nosi" ładny dom . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #2449 Napisano 4 Stycznia 2013 @sneer, oj tam zaraz dom okraść. Ktoś kto takiego Patka na nadgarstku ma, "nosi" ładny dom . Hmmm w sumie masz racje... Łatwiej będzie odrabać rękę 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 378 #2450 Napisano 4 Stycznia 2013 A mechanizm to nie teki czasem jak w Lecoultre futurematic cal. 497?Wczesny automat , a koronka jest tylko do ustawiania godziny?Dawaj te zdjęcia !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach