zasadas 5145 #2551 Napisano 6 Lutego 2013 Specyficzny - może zdjęcie mechanizmu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viki_gte 1219 #2552 Napisano 6 Lutego 2013 Ale to, że dziwny??? w sumie jest z sekundnikiem i datą-rzadka kombinacja Proszę bardzo zdjęcie mechanizmu : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2553 Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo fajny ten gazomierz z Forsterem w srodku. Ma klimat! Gratuluję 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5145 #2554 Napisano 6 Lutego 2013 Dzięki za foto środka. Specyficzny ale ma coś w sobie i na zewnątrz i od środka. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viki_gte 1219 #2555 Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Dziękuję. Z racji tego iż jestem świarzy, możesz podpowiedzieć CHRONOFILu lub objaśnić FORSTER - coż to takiego??/Rozumię że nazwa werk'u/ Widziałem też podobną ale na 17 kamykach bez daty i nr miała 3038?? chyba taki. Edytowane 7 Lutego 2013 przez viki_gte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #2556 Napisano 7 Lutego 2013 Tu masz największy chyba katalog weków: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5145 #2557 Napisano 9 Lutego 2013 Miesiąc temu i teraz. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajtek 110 #2558 Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Nabytek niczego sobie, a i efekt końcowy fajny. Tylko pogratulować Edytowane 9 Lutego 2013 przez Tajtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5145 #2559 Napisano 9 Lutego 2013 Dzięki, przydałoby się zrobić coś ze wskazówkami, ale może kiedyś... teraz pozostanie w takim stanie. Jest wyczyszczony i przesmarowaby więc może spokojnie czekać i cykać 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2560 Napisano 9 Lutego 2013 Tu masz największy chyba katalog weków: http://www.ranfft.de...0&ranfft&Werków ,weki sa w piwnicy -żart oczywiscie,pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #2561 Napisano 10 Lutego 2013 Weki są nie w piwnicy, tylko w sklepie. Lubliniaku. Lublino - poznianiak. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2562 Napisano 10 Lutego 2013 Weki są nie w piwnicy, tylko w sklepie. Lubliniaku. Lublino - poznianiak. Moje sam robie wiec sa w piwnicy[spizarni ]-by nie było OT,sa tam tez stare rozbiorkowe werki w pudłach.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9188 #2563 Napisano 10 Lutego 2013 Taki francuski klasyk... Ot - legendarny T18 za całkiem nieduże pieniądze. ładny, to zal było nie kupić. Niby zwykła Zwiezda, ale jednak Lip to Lip 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2564 Napisano 12 Lutego 2013 A "to"to kolejny krok..... Co sadzicie?Fajny?Poprosze o opinie,im bardziej krytyczna to tym bardziej zdopinguje mnie do poszukiwan lepszych czasomierzy......Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2565 Napisano 12 Lutego 2013 A "to"to kolejny krok..... Co sadzicie?Fajny?Poprosze o opinie,im bardziej krytyczna to tym bardziej zdopinguje mnie do poszukiwan lepszych czasomierzy......Pozdrawiam Przecież to podróba 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2566 Napisano 12 Lutego 2013 Artur,Ty "Gluptasie"-to oryginal -mow lepiej co myslisz i nie drocz sie ze mna...... Foty? Jakie mam zrobic? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2567 Napisano 12 Lutego 2013 Oryginał? A zdjęcia, jakbyś podróbę chciał sprzedać Co mam myśleć? Przecież doskonale sam potrafisz zidentyfikować werk, rocznik, model.Pokaż no fotki, na których dobrze to cudo widać. Ja bym na przykład sobie dekiel od środka przeczytał... 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2568 Napisano 12 Lutego 2013 Juz sie robi szefie...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2569 Napisano 12 Lutego 2013 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2570 Napisano 12 Lutego 2013 Cook, tak słabych podróbek to chyba nawet Chinole nie robią . Tak już pomiędzy Bogiem a prawdą to fajny klasyk Stare Omegi bardzo mi się podobają . Ty lepiej fotki tego Patka zapodaj a nie jakieś tam Omegi . Tak w ogóle to czemu nie zrobiłeś galerii tego Patka ? Z pewnością na to zasługuje 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2571 Napisano 12 Lutego 2013 Cook, tak słabych podróbek to chyba nawet Chinole nie robią . Tak już pomiędzy Bogiem a prawdą to fajny klasyk Stare Omegi bardzo mi się podobają . Ty lepiej fotki tego Patka zapodaj a nie jakieś tam Omegi . Tak w ogóle to czemu nie zrobiłeś galerii tego Patka ? Z pewnością na to zasługuje Nie chcialem "kwasu"robic ...a Carlito nie zechce mi chyba pomoc w fotografi.......jego "galerie"sa dla mnie wzorem...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2572 Napisano 12 Lutego 2013 Oryginał? A zdjęcia, jakbyś podróbę chciał sprzedać Co mam myśleć? Przecież doskonale sam potrafisz zidentyfikować werk, rocznik, model.Pokaż no fotki, na których dobrze to cudo widać. Ja bym na przykład sobie dekiel od środka przeczytał...Najbardziej mnie cieszy z powodu....ze jest moja rowiesnica ,dlugo szukalem....dookola same mlode,a te duzo kosztuja -znaczy Omegi....... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2573 Napisano 13 Lutego 2013 Lekki, ot, ale cook nie rozumiem po prostu. Chętnie oglądam galerię zarówno Michała i innych użytkowników . Twoją też z chęcią bym obejrzał, zapewne nie tylko ja . Nie ma sensu robienie "kwasu". Rozumiem, że nie wszyscy muszą się kochać nawzajem no ale wiesz . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #2574 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Nie wiem czy to już vintage ,ale chyba na pograniczu zakupiony dziś pomiędzy kartoflami na bazarku!i zwróćcie uwagę na dedykację! Za 30 lat służby w organach Ministerstwa Spraw Wewnętrznych ,ani chybi Stasi!Chyba pomyliłem dział,mogę prosić moda o przeniesienie do nasze zegarki Glaschutte? Edytowane 13 Lutego 2013 przez mechanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2575 Napisano 13 Lutego 2013 mechanik wrzucaj koniecznie więcej fotek !! 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach