puma 238 #4951 Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam.Co prawda nie z tej półki co poprzedników ale też vintage. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #4952 Napisano 3 Kwietnia 2014 Bardzo sympatyczny.Od Pallasa zaczęła się moja przygoda ze starymi zegarkami. Niedoceniany brat Atlanticka w niczym mu nie ustępujący.Gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 142 #4953 Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgadzam si e z przedmówcą. Dodatkowo zwrócę uwagę na nietypowy pasek przypięty do tego pięknego Pallasa. A swoją drogą któryś z szanownych Forumowiczów mógłby coś niecoś napisać o tej firmie. sam mam dwa Pallasy i przyznaję, że prawie nic o tej firmie nie wiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 238 #4954 Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgadzam si e z przedmówcą. Dodatkowo zwrócę uwagę na nietypowy pasek przypięty do tego pięknego Pallasa. A swoją drogą któryś z szanownych Forumowiczów mógłby coś niecoś napisać o tej firmie. sam mam dwa Pallasy i przyznaję, że prawie nic o tej firmie nie wiem.Pasek wybrała moja kobieta bo to ona przejęła ten zegarek.Dziei wszystkim za miłe oceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #4955 Napisano 3 Kwietnia 2014 A więc taka moja morska klacz Węcej fotek! Więcej...!!! 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4956 Napisano 3 Kwietnia 2014 Piękny stan tego Pallasa!Tarcza niemal ideał, do kopertówy nikt nie może się przyczepić ( choć na moje oko wydaje się stalowa ) a werk czysty.Trafiła Ci się perełka!Gratulacje! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 238 #4957 Napisano 3 Kwietnia 2014 Piękny stan tego Pallasa!Tarcza niemal ideał, do kopertówy nikt nie może się przyczepić ( choć na moje oko wydaje się stalowa ) a werk czysty.Trafiła Ci się perełka!Gratulacje!Koperta po SPA-chromowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #4958 Napisano 3 Kwietnia 2014 Pallas śliczny, ładniejszy niż Atlantyky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4959 Napisano 3 Kwietnia 2014 Trochę nietypowy co do rozmiaru, tarczy i napisów. Jego odmienność bez wątpienia jest jego atutem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #4960 Napisano 3 Kwietnia 2014 Tak Pallasik fajowy nosił bym Delbanka też niczego sobie Kolego primabaleron Jak wrócić jutro po południu od kosmetyczki i porobię w sobotę ładne zdjęcia w świetle dziennym to pewnie że wstawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frytejro 3 #4961 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zdjęcie szału nie robi bo z kalkulatora.. ale łocz mi się bardzo podoba, sam go wskrzesiłem do żywych, i dostał nową plexi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #4962 Napisano 4 Kwietnia 2014 Marcin hanhart jest swietny, ale mnie pasek zainspirowal.... Musze obejrzec w realu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #4963 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dostałem wczoraj propozycję nie do odrzucenia od naszego kolegi Szlamfajera. Musiałbym być ciężkim idiotą, żeby ją odrzucić A że przy okazji przyplątało się do mnie kilka vintagowych polskich bransolet, z braku oryginalnej postanowiłem jedną zaadaptować. I tak w moje łapy trafił polski Moonwatch Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4964 Napisano 4 Kwietnia 2014 Większość kolegów z tego forum "brzydzi" się elektronikami , ale przecież to też już dzisiaj kawałek historii tym bardziej polskiej historii. O Logu Unitry (chyba dobrze rozpoznaje) dzisiaj już mało kto pamięta. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobuz1 3 #4965 Napisano 5 Kwietnia 2014 Dostałem wczoraj propozycję nie do odrzucenia od naszego kolegi Szlamfajera. Musiałbym być ciężkim idiotą, żeby ją odrzucić A że przy okazji przyplątało się do mnie kilka vintagowych polskich bransolet, z braku oryginalnej postanowiłem jedną zaadaptować. I tak w moje łapy trafił polski MoonwatchPozdrawiam,Gratulacje. Szczerze zazdroszczę bo szukam właśnie takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #4966 Napisano 5 Kwietnia 2014 Rewelacyjna Unitra. Sam szukam a ceny na serwisach aukcyjnych osiągają coraz wyższy poziom... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4967 Napisano 5 Kwietnia 2014 Tym razem,taki sobie cienki "plasterek" na drucianej siatce z ogrodzenia. Jeszcze szwajcar całą gębą! Z ładnym "zołotym klamkowym" werkiem Lucien-a Picard-ai genewskim sznytem. Taki sobie unisex. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4968 Napisano 5 Kwietnia 2014 i reszta 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4969 Napisano 5 Kwietnia 2014 taki cienki i się nie zmieścił? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobuz1 3 #4970 Napisano 5 Kwietnia 2014 Super, podoba mi się bo jest w stylu moich czterech Universali . Jak bardzo jest cienki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #4971 Napisano 5 Kwietnia 2014 Unitra fajniutka kiedyś taka przepuściłem aż mi wstyd ;/ Płaskie zegarki też są fajne A tutaj jeszcze jedno zdjęcie mojej klaczy które obiecałem i więcej już nią nie spamuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobuz1 3 #4972 Napisano 5 Kwietnia 2014 Rasowa ta Twoja klacz z dobrą siłą pociągową, gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4973 Napisano 5 Kwietnia 2014 Rzeczywiście fajne chrono, wesoła Omega. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #4974 Napisano 5 Kwietnia 2014 Gratuluje nabytków jest MOC! Ja ostatnio popadłem w marazm zegarkowy. Brak mi koncepcji za czym by polować: Zenith, Omega a może jakiś Rolex? Każdy z tych zegarków to must have w kolekcji, ale wiem jedno, że mi się dość szybko znudzą Macie jakąś propozycję na vintage, który ma szanse pobyć zemną dłużej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #4975 Napisano 6 Kwietnia 2014 Przerzuć temat w inne miejsce to coś podpowiemy .Ostatnio mam podobne dylematy , więc może i sam skorzystam.Proponuję temat zegarki vintage - które się nie nudzą . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach