Gość kaido2 #701 Napisano 22 Stycznia 2011 kawa i pestki do kałacha wyszly wysmienicie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #702 Napisano 22 Stycznia 2011 po dobrym strzale kawa się należy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZAX 1 #703 Napisano 23 Stycznia 2011 Witam serdecznie pozytywnie nakręconych kolegów kolekcjonerów- przedstawiam nowy zegarek który zagościł w mojej skromnej kolekcji. Proszę o opinie. Pozdrawiam ZAX. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #704 Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 23 Stycznia 2011 przez zbyszke 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZAX 1 #705 Napisano 23 Stycznia 2011 Zbyszke- myślę że to szwajcar: Wilson. Przyznam że bardzo ciekawy mechanizm. Pozdrawiam ZAX. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnwayne21 3 #706 Napisano 23 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnwayne21 3 #707 Napisano 23 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #708 Napisano 23 Stycznia 2011 @ZAX: nie, nie Wilson, choc oczywiscie na litere W. Mechanizm to ETA, ale z pewnym nietypowym elementem. @john wayne21: zacne te JKC i GP. Ciekawe, co powie cytochrom (chyba, ze sie konsultowales)? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #709 Napisano 23 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnwayne21 3 #710 Napisano 23 Stycznia 2011 Dzięki Obydwa zegarki nabyłem dzięki Rafałowi ( Cytochrom ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #711 Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Też stawiam na Wylera - takiego balansu się nie zapomina raczej. System Incaflex?Ostatnio widziadłem zegarek z tym systemem na All. Z nazwą Buler, lub jakoś tak. Edytowane 23 Stycznia 2011 przez mw75 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #712 Napisano 24 Stycznia 2011 Macie racje, to Wyler z Incaflexem - ciekawy wynalazek. Wiecej zdjec wieczorem. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #713 Napisano 24 Stycznia 2011 Johnwayne21 przepiękne Ci one a cytochrom zjadł zęby na JLC, więc myślę że po konsultacjach możesz być pewny i dumny z zakupu. Ten GP chronograf robi tak samo duże wrażenie jak JLC.......wyglądają naprawdę pięknie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wrzuć oba w lepszej rozdzielczości i większym przybliżeniu w temat http://zegarkiclub.pl/forum/topic/53780-nasze-chronografy-vintage/ myślę że cukiereczki cytochroma pewnie też niedługo będziemy mieli okazje podziwiać 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #714 Napisano 24 Stycznia 2011 Stary - piękne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #715 Napisano 24 Stycznia 2011 Stary - piękne [/quotevoli to nie moje chyba bym zapił z radości gdybym miał takie cuda to skarby johnwayne21, któremu serdecznie gratuluję 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #716 Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) < Edytowane 24 Stycznia 2011 przez zbyszke 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnwayne21 3 #717 Napisano 24 Stycznia 2011 Dzięki wielkie za uznanie Jak porobię lepsze zdjęcia to je powrzucam do tamtego tematu. PozdrowieniaPiotr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #718 Napisano 24 Stycznia 2011 johnwayne21 przepiekne nabytki sam choruje na takiego JLC a GP juz nie wspomne!!!zbyszke bardzo ladny nabytek az milo popatrzec. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #719 Napisano 26 Stycznia 2011 Piotrze - niech sie dobrze nosza zbyszke - bardzo fajny - nie potrzebujesz czasem dysku daty bo ta wyglada na taka co miala byc na 6? pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #720 Napisano 26 Stycznia 2011 U mnie taki - troszke pracy czeka ale bardzo mi sie spodobal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #721 Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) U mnie taki - troszke pracy czeka ale bardzo mi sie spodobal męska linia!? takiego to jeszcze nie widziałem....co mamy w środku? Edytowane 26 Stycznia 2011 przez ksylo1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #722 Napisano 26 Stycznia 2011 818/2 - mam tez do niego oryginalny pasek i zapine - - to zdjecie na chybcika - dzisiaj sie moze do niego przytule - ten byl robiony na rynek uk pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #723 Napisano 27 Stycznia 2011 From Drop Box"> 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #724 Napisano 28 Stycznia 2011 From Drop Box">Z drugim paskiem zdecydowanie dla mnie lepiej . Fajna ciekawostka (wygląda jak kłódka ) Ale muszę przyznać, że jest jedyny w swoim rodzaju i powala na kolana swoja dziwna formą.... 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #725 Napisano 28 Stycznia 2011 serdeczne dzieki - postaram sie napisac wiecej o tej lini ciagle nie mam tez 100 procent co do tarczypozdrawiamR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach