Deco79 5 #501 Napisano 31 Marca 2014 Na początku wymiar nawiercenia był taki sam , czyli pod końcówkę teleskopu fi 0,7 mm . Teraz w żółwiku jest krater , z którego taki teleskop z łatwością wypada . Teleskopy w diverach Seiko mają końcówki fi 1,1 mm co nie zmienia faktu, że się wyrabiały zwłaszcza gdy ktoś zakładał do nich teleskopy z końcówkami o mniejszej średnicy. 0 Seiko: 6105-8110, SBDX001, 7549-7000Citizen: 62-6198, SATELLITE WAVE AIR CC1054 56E, Signature Collection Grand Classic NB0046-51L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #502 Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Cudeńko, ale rozmiar i cena to przegięcie, chociaż jak komuś się podoba... Więcej info tutaj: http://oceanictime.blogspot.com/2014/03/edox-hydrosub-north-pole-limited-edition.html Tutaj stara galeria http://zegarkiclub.pl/forum/topic/50592-edox-hydrostar-200m/?hl=hydrostar (Boże, co ja za fotki popełniłem ) mojego Hydrostar'a, ale jeszcze jakiś kolega z forum posiada Hydrosub'a vintage w bardzo fajnym stanie, jak się nie mylę to primabaleron, może tu zagląda to potwierdzi Edytowane 31 Marca 2014 przez DUBHEAD 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5444 #503 Napisano 31 Marca 2014 Edox to nie moja ulubiona marka, ale ten zegarek ma coś w sobie, rzeczywiście "cudeńko". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #504 Napisano 31 Marca 2014 Ja również za Edox'em nie przepadam, jednak zegarki vintage mają fajne, tyle, że te, które bym chciał mieć, mógłbym policzyć na palcach jednej ręki. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #505 Napisano 1 Kwietnia 2014 Ten nurek Edoxa wyglada bardzo dobrze. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43870 #506 Napisano 1 Kwietnia 2014 Cudeńko...To prawda. Śliczny jest. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #507 Napisano 1 Kwietnia 2014 A ten "Master Lock" to co to jest? Ma zasłaniać koronkę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #508 Napisano 1 Kwietnia 2014 Fajne zasuwany patent . Dobry ciekawy pomysł . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carcas7 2 #509 Napisano 1 Kwietnia 2014 A co powiecie na tego diverka zacnej manufaktury Zenith zenithdiverzmniejszaczp.jpg Uploaded with ImageShack.usjest fantastyczny !!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #510 Napisano 1 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #511 Napisano 1 Kwietnia 2014 A ten "Master Lock" to co to jest? Ma zasłaniać koronkę? Tak mi się wydaje, chociaż może blokuje również bezel? Nie mogę znaleźć informacji na ten temat, tzn. większość również przypuszcza, że to ochrona koronki. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #512 Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak mi się wydaje, chociaż może blokuje również bezel? Nie mogę znaleźć informacji na ten temat, tzn. większość również przypuszcza, że to ochrona koronki. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #513 Napisano 3 Kwietnia 2014 Jeśli byłby to patent blokowania bezela, miałoby to jakiś sens. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #514 Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) 0bexai.jpg A tak serio to nie wiem, może pomyśleli, że koronka (raczej zakręcana) jest tak czy tak narażona na jakieś uszkodzenia czy kontakt z czymś co mogło by ją uszkodzić i postanowili dorzucić jeszcze takie zabezpieczenie. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez DUBHEAD 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #515 Napisano 3 Kwietnia 2014 ...dzięki któremu będzie można bardziej wydoić potencjalnych klientów 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43870 #516 Napisano 3 Kwietnia 2014 Żeby wyglądał inaczej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egonax 2 #517 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak mi się wydaje, chociaż może blokuje również bezel? Nie mogę znaleźć informacji na ten temat, tzn. większość również przypuszcza, że to ochrona koronki. http://www.watchfreeks.com/34-dive-watches/102002-baselworld-2014-new-edox-hydro-sub.html Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez egonax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 272 #518 Napisano 7 Kwietnia 2014 Długo polowałem na LLD NO DATE i udało się Dla mnie jeden z najpiękniejszych... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5444 #519 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgadzam się, że LLD to bardzo ładny zegarek. Jest moim faworytem i noszę go z wielka przyjemnością. Będziesz z niego zadowolony bo i jakość wykonania i design jest zadowalające. Nie wspominam już o historii, bo jest super... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpivo 0 #520 Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Na takie cudo trafiłem w internetach Robi wrażenie PS. serwis hostujący fotki mi ją wcześniej usunął Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez mpivo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9559 #521 Napisano 8 Kwietnia 2014 Popraw fotkę, bo nie widać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #522 Napisano 11 Kwietnia 2014 image sharing a u mnie cos takiego:) rękę urywa:) 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #523 Napisano 11 Kwietnia 2014 a u mnie cos takiego:) rękę urywa:) Się troskę postaraj Mogłoby być tak... Myślę, że ten też brzydki nie jest... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 90923 #524 Napisano 11 Kwietnia 2014 I ten nie ostatni: 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 176 #525 Napisano 11 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach