Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Najlepszy przyjaciel człowieka :-)

Rekomendowane odpowiedzi

świetne są te buldogi francuskie. Kiedyś była mania na dalmatyńczyki, potem na Labradory a teraz na te buldogi francuskie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ulegam modom...przynajmniej się staram...

Francuz był jedynym wyborem towarzystwa dla Pusi - z cane corso lub pitbullem źle by się komponowała ;)

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cezar zawsze mogłeś jeszcze wybrać angielskiego :)   

A to mój francuz :

post-33805-0-10922900-1419251906_thumb.jpg

post-33805-0-42129000-1419251911_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anglik za duży i zbyt flegmatyczny :)

wymęczone z fona....

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mazik77

Po materiale na którym leży widać że to francuski piesek...

Swojej psinie nie kupuję zwykłych legowisk, ale gąbkę gr.10cm taką jak na tapczan i tne na 4 kawałki.

Znajoma kupiła dla swojego pupila taką bardzo mięką pufę. Pies w nią się "zapada" i "zastyga".

Wysłane z Tapatalk przez A1457

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje nie szczekają, jak są same w domu...przynajmniej nic o tym nie wiem :)

Poza tym mieszkam w domku, a więc i tak raczej nikomu by nie przeszkadzało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój pies Spayk jako obserwator przed fryzjerem :

5baf2531d5891ff8.jpg

....i po fryzjerze  :)

e3476ed18b0bf6dc.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym mu jakiegoś irokeza zostawił. Pasek na kręgosłupie, jakieś linie po bokach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po Świątecznej kolacji...

IMG_0808_Custom.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cesar, gdyby twoje psiaki mogły mówić, poprosiłyby o jakieś miękkie, puchate/włochate poduchy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

F41VaK.jpg

Dzidziul swieci oczami.

Edytowane przez romseyman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezły telep, to chyba newton 150/750 na EQ3-2 ?  

ja z Synty 8 przesiadłem się na Maka 127 

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

niezły telep, to chyba newton 150/750 na EQ3-2 ?  

ja z Synty 8 przesiadłem się na Maka 127 

pozdrawiam

To Konusky 200/1000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezstresowe wychowanie...

IMG_0853_Custom.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.
Niedługo szczeniaki będą poszukiwać nowych domów - nasze psiaki będą miały potomstwo.

Urodzić powinny się na początku stycznia, więc przełom lutego i marca będą do wzięcia.

Krzyżówka z takich dwóch:

DSC_1407.jpg

DSC07791.JPG

DSC07793.JPG

Warunek: nowy właściciel musi mieć dom z podwórkiem - do bloku nie oddam, bo mi szkoda psów.

Psy na pewno będą potrzebowały wybiegania, więc dobrze, żeby miały gdzie to robić.

Dawajcie znać, jeśli ktoś jest zainteresowany - szczegóły do ustalenia po narodzinach młodych - wtedy też wrzucę zdjęcia tych futrzanych kulek ;)

Edytowane przez Szymon_K

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wsiąść nie wezmę bo moja suczka by się obraziła ale na zdjęcia małych czekam bo strasznie jestem ciekawy jak będą wyglądały 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten "wilczasty" to wilczak czechosłowacki?

Warunek: nowy właściciel musi mieć dom z podwórkiem - do bloku nie oddam, bo mi szkoda psów.

z ciekawości - jesteś przekonany, że to najlepsze kryterium doboru właściciela? mój pies mieszkał zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem (obecnie) i jest mu to bez różnicy. po spacerze jest i tak na tyle zmęczony, że kładzie się na swoim kocu i hektary podwórka by go nie interesowały. wręcz zbyt często widzę psy, które całe dnie spędzają samotnie na podwórkach, bo przecież "mają gdzie biegać".

a na zdjęcia klusek niecierpliwie czekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

ten "wilczasty" to wilczak czechosłowacki?

z ciekawości - jesteś przekonany, że to najlepsze kryterium doboru właściciela? mój pies mieszkał zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem (obecnie) i jest mu to bez różnicy. po spacerze jest i tak na tyle zmęczony, że kładzie się na swoim kocu i hektary podwórka by go nie interesowały. wręcz zbyt często widzę psy, które całe dnie spędzają samotnie na podwórkach, bo przecież "mają gdzie biegać".

a na zdjęcia klusek niecierpliwie czekam :)

Tak napisałem bo wiem jak zachowywała się nasza suka jako szczeniak. Szkoda psa i szkoda mieszkania, bo porozwleka absolutnie wszystko co nie będzie przybite do podłogi. Jeśli odziedziczy temperament po mamusi, to będzie nie do zabiegania. Moje psy biegają non stop po wybiegu i podwórku + codziennie kilkukilometrowy spacer z ganieniem za kijem itd i nie mają dość. Dlatego uważam, że lepiej jednak żeby było podwórko - ale nie jest to jedyny warunek oczywiście.

Tak, suka to wilczak czechosłowacki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mojego mam od szczeniaka - zawsze wulkan energii, ale w mieszkaniu nic nie zniszczył, w domu też. na podwórko jak go samego wypuszczę to chwilę się potarza w trawie i się na niej kładzie, albo wraca do domu jeśli ma być sam :) także jest mu bez różnicy gdzie mieszka. za to na spacerze to mamy taką trasę 10km (las / pola) + kijki i piłki do rzucania. jak wraca to po prostu idzie do siebie i jest mu to całkiem bez różnicy czy ma dla siebie metr kwadratowy czy 100 hektarów :)

wiem, że wilczak ma trochę większe zapotrzebowanie :D aczkolwiek wyboru domu dla szczeniąt nie ograniczałbym do domu. parę domów ode mnie całe dnie na podwórku siedzi ONek za parę tysiaków i uwierz mi - nie cieszy się z tego, że ma podwórko tylko dla siebie, a właściciela widzi jak dostaje rano karmę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rośnie pytból :)

CYMERA_20150102_105045_Custom.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi