lejdipik 24287 #2926 Napisano 3 Marca 2018 zbieram na większy fotel(dwójka z trojga) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 292 #2927 Napisano 3 Marca 2018 Super zestaw. Czesia przeproś i jakoś wejdzie Pierwsze zdjęcie to Falcor z filmu Niekończąca się opowieść Miałem dokładnie to samo skojarzenie. Ale w domu dialog wyglądał trochę inaczej... Otóż... cyknąłem focię i wysłałem córce z zapytaniem: z czym ci się kojarzy? Córa na to, że coś tam jej się kolebie we łbie ale nie bardzo wie co i gdzie... Więc jej wysyłam rzeczonego: Na co córa po chwili: ja widziałam w tym co innego... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2928 Napisano 3 Marca 2018 Sobotni relaks... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24287 #2929 Napisano 4 Marca 2018 dziś w stylu 'na melodramatyczne spojrzenie' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 923 #2930 Napisano 4 Marca 2018 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #2931 Napisano 4 Marca 2018 dziś w stylu 'na melodramatyczne spojrzenie' Pewnie brakło ulubionej kiełbaski Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24287 #2932 Napisano 4 Marca 2018 Pewnie brakło ulubionej kiełbaski Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalkano własnie nie, on tak zawsze ma do zdjęć, nie to co kot.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 292 #2933 Napisano 4 Marca 2018 no własnie nie, on tak zawsze ma do zdjęć, nie to co kot..Bo do zdjęcia to trzeba mieć twarz... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24287 #2934 Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) no.. niektórzy mają te 'swoje wyrazy' z dopiskiem nie foć tylko dawaj tę saszetę! Edytowane 5 Marca 2018 przez lejdipik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 923 #2935 Napisano 5 Marca 2018 Mój reaguje identycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 906 #2936 Napisano 6 Marca 2018 A wieczorem odpoczywamy z Guśkiem tak 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24287 #2937 Napisano 8 Marca 2018 testowanie nowego nabytku ze sklepu na L 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 923 #2938 Napisano 8 Marca 2018 Mój kot i tak by wolał, sprawdzone kartonowe pudło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2939 Napisano 8 Marca 2018 A mój "tygrysek"wybrał sobie miejsce na noclegi, za tv , nawet kolor końcówki podebral Siedzi i wydziera " japę" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2940 Napisano 8 Marca 2018 A mój "tygrysek"wybrał sobie miejsce na noclegi, za tv , nawet kolor końcówki podebral Siedzi i wydziera " japę" 20180308_100812-2.jpgIntrygujący ptaszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
High-Castle 503 #2941 Napisano 8 Marca 2018 A mój "tygrysek"wybrał sobie miejsce na noclegi, za tv , nawet kolor końcówki podebral Siedzi i wydziera " japę" Pewno mu tam cieplej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 923 #2942 Napisano 8 Marca 2018 Ty tego ptaszka tak wolno puszczasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2943 Napisano 8 Marca 2018 Tak, to dobre dla jego zdrowia, loty pomagają rozwijać najważniejsze mięśnie, min klatki piersiowej, ptak jest mniej zestresowany, szybciej się oswają. Oczywiście do niczego go nie zmuszam, klatka jest otwarta, wylatuje i wraca kiedy chce...Pierwszy raz wyfrunał po 9 dniach.Oczywiście pokój musi byc przystosowany do takich akcji, dosuniete meble, firanki zasloniete, no i lustra, by nie było katastrofy lotniczej. Do dziś ma traumę przed dłonią. ...to pewnie zaszlosci z hodowli. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2944 Napisano 8 Marca 2018 Tak, to dobre dla jego zdrowia, loty pomagają rozwijać najważniejsze mięśnie, min klatki piersiowej, ptak jest mniej zestresowany, szybciej się oswają.Oczywiście do niczego go nie zmuszam, klatka jest otwarta, wylatuje i wraca kiedy chce...Pierwszy raz wyfrunał po 9 dniach.Oczywiście pokój musi byc przystosowany do takich akcji, dosuniete meble, firanki zasloniete, no i lustra, by nie było katastrofy lotniczej. Do dziś ma traumę przed dłonią. ...to pewnie zaszlosci z hodowli.Bardzo humanitarne podejście do tematu, bo zazwyczajcptaszki spotyka się je w klatkach, które jednak przez cały czas są zamknięte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
High-Castle 503 #2945 Napisano 8 Marca 2018 Bardzo humanitarne podejście do tematu, bo zazwyczajcptaszki spotyka się je w klatkach, które jednak przez cały czas są zamknięte Czasami te klatki je mogą ochronić...np. przed takim "typkiem " jaki grasuje u mnie w domu - już od 8 lat... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2946 Napisano 8 Marca 2018 Pewnie masz rację Zakładam jednak, że u Marka taki "typ" nie grasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8075 #2947 Napisano 8 Marca 2018 Czasami te klatki je mogą ochronić...np. przed takim "typkiem " jaki grasuje u mnie w domu - już od 8 lat... Wreszcie jakiś fajny kocz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2948 Napisano 8 Marca 2018 Co tam za oknem się dzieje 20180308_122544-1.jpg Może i on chce na coś zapolować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2949 Napisano 8 Marca 2018 Chyba już cytowałem.. "O wiele gorzej spotkanie psa z dzikim zwierzęciem zakończyło się na lubelskim LSM-ie. W ubiegłym tygodniu w godzinach wieczornych mały piesek rasy york został porwany przez sowę. Niestety przypłacił to życiem. Do tego nietypowego zdarzenia doszło w wąwozie pomiędzy ul. Filaretów a Armii Krajowej. Tuz przed zmierzchem jedna z mieszkanek okolicznych bloków wyszła do wąwozu na spacer z malutkim yorkiem, w pewnym momencie nadleciała sowa, która złapała pieska w szpony i odleciała z nim na jedno z pobliskich drzew. Jak nam relacjonowali okoliczni mieszkańcy, pies najprawdopodobniej został przez sowę zjedzony. –Sowa jest ptakiem drapieżnym, dlatego takie przypadki się zdarzają. Biegający mały rasowy york, który zazwyczaj waży około kilograma może zostać pomylony przez ptaka z gryzoniem, np. szczurem, którymi sowy nie gardzą – tłumaczył nam lekarz weterynarii." Co tam za oknem się dzieje I jeszcze wyżej 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 923 #2950 Napisano 8 Marca 2018 A nie brudzi ptaszek po pokoju? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach