Jacek. 0 #301 Napisano 29 Stycznia 2007 Przynajmniej nie używa Twojej golarki. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #302 Napisano 29 Stycznia 2007 Nie da sie ukryć 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #303 Napisano 7 Lutego 2007 Czy ta torebka na szyi to na ślinę :roll: - a tak poza tym całkiem sympatyczny . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #304 Napisano 7 Lutego 2007 Jada teściowe? J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #305 Napisano 7 Lutego 2007 Sympatycznie mu z mordy patrzy, chociaż nie chciałbym mu podpaść. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość black-rider #306 Napisano 8 Lutego 2007 To i ja się pochwalę, pieska nie posiadam ale kotek też przyjazne stworzenie.Wabi sie tradycyjnie po polsku "Gruby", "Grubciu" bo się chłopak troszeczkę utuczył ;-) PS. Pierwsza fotka wrzucana na forum także nie bijcie jak coś nie wyszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #307 Napisano 25 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #308 Napisano 25 Lutego 2007 Co to za "netoperek"? Wiem, grabię sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #309 Napisano 25 Lutego 2007 Co to za "netoperek"? Jak mu pokazałem co napisałeś dziwnie zareagował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #310 Napisano 25 Lutego 2007 Co to za "netoperek"? Wiem, grabię sobie.Znaleziony ale niestety już nie dycha - fotki siostry To dopiero jest "netoperek" 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #311 Napisano 25 Lutego 2007 Mieszkam blisko zostawionego kawałka "drzewostanu" i latem często takie nocą latają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #312 Napisano 26 Lutego 2007 Wbrew pozorom b.spokojna rasab.zrównoważona mój to typowy łóżkowo-pościelowy :wink: szkoda że już ma 12 lat :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #313 Napisano 26 Lutego 2007 piekne psisko,przy odpowiednim wlascicielu to nawet rotweiler zmienia sie w baranka, rotweiler mojego sasiada teoretycznie muchy by nie skrzywdzil (no chyba ze kota, bo na nie jest wybitnie wyczulony) :wink: 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #314 Napisano 26 Lutego 2007 Podobno Szwedzi traktuja rotweilera jako taką dużą przytulankę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #315 Napisano 26 Lutego 2007 Podobno Szwedzi traktuja rotweilera jako taką dużą przytulankę.Bo to taki pies, typowa rasa pasterska a nie jak uważają nieświadomi " bojowa"ma takie zachowania "ciecia" typu trzeba go zamykać jak ktoś wychodzi bo szczeka a ludzie się boją no bo to jednak spore zwierzęale ogólnie miałem kilka psów i w tym jednym jest zero agresji , najgorszy jakiego miałem był Spaniel Amerykański -gryzł wszystkich :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #316 Napisano 26 Lutego 2007 Podobno Szwedzi traktuja rotweilera jako taką dużą przytulankę. Bo to są takie miśki. Zła opinia tych psiaków bierze się stąd, że one nie mają mimiki; rotweiler nie okazuje narastającego zdenerwowania i agresji, nie żołądkuje się, tylko nagle rusza do ataku. A że duży, to i efekty odpowiednie. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #317 Napisano 26 Lutego 2007 czy to jest groźny pies 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #318 Napisano 26 Lutego 2007 Seiken piękna psinka Ciekawe czy też miałby taką niewinną minkę jakby kogoś zagryzł. :?:...albo rozszarpał,...albo coś komuś odgryzł. :x edit: miałem kiedyś dobermana, miał podobną minkę szczególnie jak coś zbroił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #319 Napisano 26 Lutego 2007 Jakoś przez 12 lat swojego życia nikogo nawet nie ugryzł na nikogo się nie rzucił wszystkie okoliczne dzieciaki się z nim bawiły, tak że myślę że teraz u schyłku swojego życia raczej tego nie zrobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamS 0 #320 Napisano 26 Lutego 2007 W naszym kraju dzięki mediom i różnym elementom z 3 paskami na ramionach niesłusznie postrzega się psy ras tzw. "bojowych" za szczególnie agresywne.Do niedawna miałem ( :cry: ) suczkę Tosa inu. Była bardzo mądrym i kochanym psiakiem. Na szkoleniu szybko uczyła się nawet skomplikowanych komend. Nigdy na nikogo nie warknęła. Gdzie się z nią nie pokazałem wszędzie wzbudzała ogromne zainteresowanie, że taki potężny pies potrafi być łagodny i posłuszny.Niestety los sprawił, że nagle zachorowała i pomimo szybko podjętego leczenia odeszła od naszej rodziny w wieku 3 lat. 0 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #321 Napisano 26 Lutego 2007 piekne psisko,przy odpowiednim wlascicielu to nawet rotweiler zmienia sie w baranka, rotweiler mojego sasiada teoretycznie muchy by nie skrzywdzil (no chyba ze kota, bo na nie jest wybitnie wyczulony) :wink: moich 2 znajomych ma rotwailery:jeden kolega ma 160cm wzrostu i wage około50 kg.i nie moze sobie dac rady ze swoim pupilkiem -fakt ze to suka po przejściach,on może zrobić z nia wszystko ale tylko on.(odnośnie wzrostu i wagi kolegi to w zimie zakłada raki na buty -inaczej nie moze powstrzymać swojego pupila który wazy tyle co on)suka(Sonia) nie lubi dzieci,innych psów i nie wazne czy to pies czy suka. drugi kolega ma już druga suke rotwailera(Nora)pierwsza zdechła po chorobie nowotworowej (najbardziej przezył to mój syn) i obie do rany przyłóż baranki :twisted: seiken,Adam śliczne psiaki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #322 Napisano 26 Lutego 2007 Ja jestem miłośnikiem kotów. Aktualnie mam 3 (wszystkie ze schroniska), choć na darmowe żarcie przychodzi az do 8 kotow . Wcześniej było łącznie 5 ale gdzieś zaginęły :cry:, najdłużej ostał sie jeden( Puma ) az 12 lat, ale jak to weterynarz powiedział ze "Kot jest już zużyty" Połamane zęby, cala głowa w strupach, nadgryzione ucho i język. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lusina #323 Napisano 27 Lutego 2007 Koty górą :!: Popołudniowa siesta moich obywateli: Dwaj muszkieterowie Wielki błękit :wink: efekt pracy szwedzkich genetyków :wink: Budzimy się? Nie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #324 Napisano 27 Lutego 2007 Fajne śerściuchy :wink: mój "morderca" bawi sie z kotami nawet obcymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lusina #325 Napisano 27 Lutego 2007 Fajne śerściuchy :wink: mój "morderca" bawi sie z kotami nawet obcymi Mój "morderca" (na pierwszym planie) leje każde obce zwierzę, które pojawi się w zasięgu łapy, anektuje cudze miski, posłania, kuwety, krzesła, ulubione fotele po 5 sek. na nowym terytorium, choć jest prawdziwie filigranowym kotem, nie waży 4 kilogramów. Przy "dokoceniu" lali się z Serafem aż kłaki leciały, mi też się oberwało z łapy ze dwa razy. Teraz uwielbiają się nad życie, jak jednego zabieramy, np. do weta, to drugi wyje i wisi na klamce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach