Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest

Najlepszy przyjaciel człowieka :-)

Recommended Posts

4 godziny temu, pepepatryk napisał(-a):

Przedostatniej soboty byłem zmuszony pożegnać się z moim przyjacielem Polo. Za miesiąc skończyłby 13 lat. Towarzyszył mi w najwspanialszych chwilach mojego życia. Sprawiał, że cięższe chwile stawały się trochę bardziej znośne. Zawdzięczam mu bardzo dużo. Czuje się teraz bardzo niekompletny. 

2915333B-3E02-4E86-AE26-32D939A63038.thumb.jpeg.2717d8653de8cde9b975ba7b0ee92ce9.jpeg

Szczerze współczuje pochowałem już 4 psy i po każdym było ciężko. Ale zawsze był następny i radość wraca.

7 godzin temu, pepepatryk napisał(-a):

Przedostatniej soboty byłem zmuszony pożegnać się z moim przyjacielem Polo. Za miesiąc skończyłby 13 lat. Towarzyszył mi w najwspanialszych chwilach mojego życia. Sprawiał, że cięższe chwile stawały się trochę bardziej znośne. Zawdzięczam mu bardzo dużo. Czuje się teraz bardzo niekompletny. 

2915333B-3E02-4E86-AE26-32D939A63038.thumb.jpeg.2717d8653de8cde9b975ba7b0ee92ce9.jpeg

🥺

Żadne słowa nie wyrażą takiej straty…

Edited by Louis Cypher

W dniu 17.07.2022 o 19:29, pepepatryk napisał(-a):

Dziękuje Panowie za dobre słowa. Minął już tydzień (poprawiłem post bo, źle opisałem sytuacje) i wciąż chce mi się płakać. Mówi się, że pies może być jak rodzina, dla mnie Polo był moja rodziną. Jak kocham zwierzęta, to raczej już nie zdecyduje się na nowego pupila.

wspolczuje, my piec lat temu pozegnalismy nasza Margo Dogue de bordeaux, ktora byla z nami 13lat.

Nie mamy innego psa, tesknimy za nia caly czas

Zostaly nam trzy koty ktore przygarnelismy z ulicy.

zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's 

20 minut temu, Peterson napisał(-a):

wspolczuje, my piec lat temu pozegnalismy nasza Margo Dogue de bordeaux, ktora byla z nami 13lat.

Nie mamy innego psa, tesknimy za nia caly czas

Zostaly nam trzy koty ktore przygarnelismy z ulicy.

Moja żona, po śmierci przyjaciela potrzebowała 18 lat na przyjęcie do domu nowego pieseła. Po 2 latach doszedł jeszcze drugi.

2 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a):

Irena - za miesiąc miną 3 lata jak zabraliśmy z bidula

186A586B-CFA2-44F3-A0EE-3072B0372576.jpeg

Oczy ciągle ma smutne.

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Teraz, mario1971 napisał(-a):

Oczy ciągle ma smutne.

To bardzo wesoła dziewczyna. Przylazła do młodego na kołderkę z nadzieją na spanko a młody siedzi z kompem.

Chlopie, czego Ty chcesz? 

DSC_1885.JPG

Rambeusz jeszcze o tym nie wie ale za miesiąc ma wizytę u dentysty. Lewa dolna dwójka do usunięcia i czyszczenie reszty kielczaków. Za dziecka się nie myło zębów, to teraz trzeba iść do stomatologa…

I tak teraz nie jest źle, bo jak go wzięliśmy, to była tragedia w paszczy. Ale ładnie je suche i gryzaki, to się polepszyło.

E51EC167-7C9D-4FA0-8561-79E9A026B9AB.jpeg

Edited by Louis Cypher

Kundel schroniskowy od 6 lat z nami kosztował całe 50 zeta niedawno kolejna sanacja jamy ustnej to znowu 500 ale kto by tam to liczył

20220507_150943.thumb.jpg.8b505164cce9db9ea97e483feb60f327.jpg
Ale ma nochal fajny uwielbiam psie nochale

35 minut temu, Watch-er napisał(-a):

Liliowy brytyjczyk. 

Powiedz czy ta rasa ma potrzebę częstego wychodzenia na dwór? Czy dom mu wystarcza? Po stracie naszego kota szukam pupila , któremu nie domowy w zupełności wystarczy

Moje brytole wyszły tylko raz w życiu na dwór (przez przypadek). Żyją sobie nieświadome świata zewnętrznego od 11 lat. Nic im nie jest ;)

IMG-20201019-145720.jpg

6 godzin temu, Kuba83 napisał(-a):

Powiedz czy ta rasa ma potrzebę częstego wychodzenia na dwór? Czy dom mu wystarcza? Po stracie naszego kota szukam pupila , któremu nie domowy w zupełności wystarczy

Mój wychodzi wyłącznie na balkon 🙂

Wasze koty czytaja ksiazki?

DCF11DD8-674B-4A60-BF09-E2EEFFA21305.jpeg

Edited by Peterson

zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's 

16 godzin temu, Peterson napisał(-a):

Wasze koty czytaja ksiazki?

DCF11DD8-674B-4A60-BF09-E2EEFFA21305.jpeg

Moje piszą. Liczy się?