adam4002 14 #676 Napisano 17 Października 2014 acha dokładnie ten sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #677 Napisano 17 Października 2014 Jak by miał bransolete i kopertę w lepszym stanie to pewnie bym nie odpuścił 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #678 Napisano 18 Października 2014 powiem ci że jest naprawdę w dobrym stanie do tego rzadki model ze względu na bezel z takim bezelem znalazłem może 2 mechanicznie jest w idealnym stanie trzyma czas co do sekundy kwestia odświeżenia koperty i dobrania jakiejś fajnej bransolety bo ta to niezła kicha zastanawiam się co komu do głowy strzeliło żeby do takiego zegarka taką bransoletę dawać tarcza w stanie bdb luma świeci jak wściekła z 2giej strony to dobrze że odpuściłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #679 Napisano 18 Października 2014 adam4002 - Gratuluję nabytku. Przyznam, że też byłem mocno zainteresowany tym Datronem, ale odpuściłem, bo licytacja poszła jak dla mnie za wysoko. Samo odświeżenie koperty chyba nie wystarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #680 Napisano 19 Października 2014 uwierz że wystarczy nie dopatrzyłem się innych niedomagań no oczywiście przydała by się oryginalna bransoleta ale z tym to ciężko może być ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #681 Napisano 24 Października 2014 Rzadko się trafia taka okazja, ale dzięki Staremu, który skorzystał z dobrodziejstw złotych rąk mojego zegarmistrza - w jednym miejscu i czasie udało mi się zebrać choć na chwilę trzy z czterech modeli Omegi Speedmaster Automatic potocznie zwanymi Mark 4.5. Oczywiście w odróżnieniu od Mark 2,3,4 i 5 nie mają one napisu Mark na tarczy Brakuje ti jeszcze jednego modelu (no dobra, dwóch na cal 5100 - Teutonica (brzydal) i Graala, czyli 5100 upchniętego do koperty od Moonwatcha. Zamiast tego wrzuciłem jedną fotkę z Albatrosem, żeby Wam uzmysłowić, jakie to bydlę Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #682 Napisano 24 Października 2014 Zaje...ste są te Omegi nosiłbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #683 Napisano 24 Października 2014 Niesamowity zestaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #684 Napisano 24 Października 2014 Tomek, jeśli będziesz, możesz przynieść TV ? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #685 Napisano 24 Października 2014 A najlepiej wszystkie Omegi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #686 Napisano 24 Października 2014 Uważaj!Bo chcą w 3 karty zagrać! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #687 Napisano 24 Października 2014 Bez przesady, jak przyniesie wszystkie, to będzie ich z osiem ..... nasie, dziesiąt, ... na pewno kiedyś. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #688 Napisano 25 Października 2014 Nieswojej nie przyniosę. Nie mam autoryzacji. Nad resztą pomyślę. 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #689 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Moja przygoda zaczęła sie od nudnej i spokojnej Delbany Medical...Zegarek był w idealnym stanie, możnaby powiedzieć że aż szkoda było nosić ale jakoś tak nic do niej nie czułem.. Edytowane 25 Października 2014 przez ArturVonHycl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #690 Napisano 25 Października 2014 aż wreszcie poznałem moją miłość.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #691 Napisano 25 Października 2014 i zaczęła sie zabawa w kolory.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #692 Napisano 25 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #693 Napisano 25 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #694 Napisano 25 Października 2014 I kilka sie tego nazbierało... części będę musiał sie pozbyć, bo kolejne kolorki mi w głowie;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #695 Napisano 25 Października 2014 Hyc i jest w czym wybierać,bo zbiorek piękny! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #696 Napisano 25 Października 2014 Tylko czy czasem nie właśnie w tym celu zaprezentowany? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #697 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Lec dziękuję, Cook James prezentacja tylko i wyłącznie w celu przyspieszenia bicia serca;) Edytowane 25 Października 2014 przez ArturVonHycl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #698 Napisano 25 Października 2014 Lec dziękuję, Cook James prezentacja tylko i wyłącznie w celu przyspieszenia bicia serca;)I wszystko jasne! Zegarki ,hm ,ładne 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturVonHycl 16 #699 Napisano 25 Października 2014 NIe wiem czy ładne, wiem tylko że uzależniające.. dwa jeszcze w drodze, jeden u zgarmistrza... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #700 Napisano 26 Października 2014 ArturVonHycl świetne zegarki na tą Mondie też miałem chrapkę bardzo fajny design ale musiałem odpuścić ze względu na inny zakup tak czy inaczej gratulację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach