lamwoj 426 #951 Napisano 12 Lutego 2015 Koperta i stan ogólny to miazga.Gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #952 Napisano 12 Lutego 2015 Inexa kopie dupsko. Kompletnie nie kojarze manufaktury, ale stylistycznie zegarek bardzo mi sie podoba.Jak bys kiedys chcial sie go pozbyc pamietaj o mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #953 Napisano 12 Lutego 2015 Wszystko jest ok ze wskazówkami. Bardzo wiele zegarków z tamtego okresu miało właśnie takie wskazówki. Koperta mnie urzekła. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 514 #954 Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Wszystko jest ok ze wskazówkami. Bardzo wiele zegarków z tamtego okresu miało właśnie takie wskazówki. Koperta mnie urzekła.Zgadzam sie ze Staszkiem, miałem titusa geneve na landeronie 48 i wskazowki chrono tez były rożne, prawa w zarysie strzałki. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #955 Napisano 12 Lutego 2015 Nietuzinkowy. Jestem ciekawy jak wygląda na nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #956 Napisano 12 Lutego 2015 Piotrek raczej nie nosi ich na ręku, Gratuluje fajny chrono ale znając życie nie długo u Ciebie zabawi 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #957 Napisano 12 Lutego 2015 Oj tam, niektóre nosi, ale nie za długo bo króliczki uciekają 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #958 Napisano 12 Lutego 2015 O ludzie !:-) A "ten " znów swoje:-) :-) Zegarek wyglada pierwszorzędnie.Gratuluje. Co teraz?-coś z kolekcji krolowej Neapolu ?:-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #959 Napisano 13 Lutego 2015 Mechanizm w super stanie, czyściutki. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #960 Napisano 13 Lutego 2015 Piotrek świetny zegarek a koperta to ślicznota gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #961 Napisano 2 Marca 2015 Po miesiącach szukania w końcu udało mi się upolować wymarzonego Speedyego w godnym stanie.Dzisiaj do mnie dotarła więc szybciutko cyknąłem fotkę by jeszcze złapać promienie słoneczne Nie obyło się bez chwil dramatycznych, ale ważne że już jest bezpieczna u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #962 Napisano 3 Marca 2015 Po miesiącach szukania w końcu udało mi się upolować wymarzonego Speedyego w godnym stanie.Dzisiaj do mnie dotarła więc szybciutko cyknąłem fotkę by jeszcze złapać promienie słoneczne Nie obyło się bez chwil dramatycznych, ale ważne że już jest bezpieczna u mnie Oooooo proszę Witam kolegę w wąskim i zacnym gronie posiadaczy 125-tki ! Wobec powyższego - o ile się nie mylę - jest nas troje: gasp50, Ty i moja skromna osoba. To jest przepiękny, solidnie wykonany czasomierz...mam go już przeszło rok i nadal, ilekroć go zakładam, jestem pod dużym wrażeniem. To kawał żelastwa, waży niemalże 200 gram...masywna, stalowa koperta i zintegrowana bransoleta robi swoje...ale leży na nadgarstku perfekcyjnie...lubię czuć ten "ciężar gatunkowy" ...reasumując: świetne chrono, do tego wyjątkowy model -bo limitowana produkcja z 1973 roku z okazji 125-lecia firmy - do tego kaliber 1041 ( pierwsze chrono automatic chronometr), który ponoć wykonano wyłącznie w liczbie 2000 egzemplarzy...do tego wskaźnik 24h i modułowa koperta... dla zainteresowanych tu więcej info o tym modelu: http://manufakturaczasu.pl/omega-125-speedmaster-recenzja/ Jeszcze raz szczerze GRATULUJĘ ! - będziesz bardzo zadowolony z tego zakupu Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #963 Napisano 3 Marca 2015 To czekamy na kolejną osobę z 125.Who next? Wasyl? Speedmaster to jeden z tych zegarków, który koniecznie chciałem mieć, ale ciągle mi wpadało coś innego.Teraz jak wytyczyłem sobie cel łowów moje myśli zaprzątał Zenith El Primero TV, ale powiedziałem NIE i poczekałem na Omege.Długo czekać nie musiałem. Trafiła się okazja więc biorę a co Ale jak odpakowałem przesyłkę to usiadłem w wrażenia zegar robi mega wrażenie!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #964 Napisano 3 Marca 2015 To czekamy na kolejną osobę z 125.Who next? Wasyl? Speedmaster to jeden z tych zegarków, który koniecznie chciałem mieć, ale ciągle mi wpadało coś innego.Teraz jak wytyczyłem sobie cel łowów moje myśli zaprzątał Zenith El Primero TV, ale powiedziałem NIE i poczekałem na Omege.Długo czekać nie musiałem. Trafiła się okazja więc biorę a co Ale jak odpakowałem przesyłkę to usiadłem w wrażenia zegar robi mega wrażenie!!! ROBI, oj robi...robi ...Wasyl - odkąd ja stałem się szczęśliwym posiadaczem mojego Speed'iego - jest 1-szy na liście do odkupienia go ode mnie a że doradzał w zakupie, to prawo do nr 1 na liście oczekujących ma zapewnione dozgonnie Świetny zegarek - jeszcze raz gratuluję nabytku ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 732 #965 Napisano 3 Marca 2015 No całkiem niewykluczone, że kolejny będę ja, choć dość tu już gęsto z tą 125... trzeba przymierzyć, pomacać, się zobaczy...Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #966 Napisano 5 Marca 2015 Wpadł mi w ręce taki skromny Heuer pro carrera na valjoux 72 cieszy jak cholera 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #967 Napisano 5 Marca 2015 Bo i świetny jak ch...a. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #968 Napisano 5 Marca 2015 Bo i świetny jak ch...a. Wpadł mi w ręce taki skromny Heuer pro carrera na valjoux 72 cieszy jak cholera Piękny okaz, gratuluję ! Skromnie to o nim piszesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #969 Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Piękny okaz, gratuluję ! Skromnie to o nim piszesz Dzieki Panowie! Bo ja skromny jestem Wiecej zdjec dam później jak zrobie i wiem obowiązkowo serduszka Edytowane 5 Marca 2015 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #970 Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Skromnis - gratulacje maszyny Edytowane 6 Marca 2015 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #971 Napisano 6 Marca 2015 Skromnis - gratulacje maszyny No uczę sie powoli! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #972 Napisano 8 Marca 2015 Zdjęcie serduszka zrobione! Zegarek jak na swoje lata w super stanie bez zadnych głębokich rys wgniećień naprawde swietnie zachowany tylko te wskazówki Trzeba oczyscic noi szkielko wymienic, umyc koperte i przesmarowac mechanizm!Jest całkiem duży 38mm oczywiscie bez koronki 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #973 Napisano 8 Marca 2015 To chyba najstarszy Heuer u nas? Piękny i piękne gratulacje 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #974 Napisano 8 Marca 2015 To chyba najstarszy Heuer u nas? Piękny i piękne gratulacje Dziękuje! Mam go juz pare dni i nadal napatrzeć sie nie mogę Tak mi sie wydaje, ze najstarszy ale może ktoś cos ma tylko sie nie chwali! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #975 Napisano 14 Marca 2015 W końcu poskładany do kupy W środku Landeron 248, koperta "untouched". 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach