Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

U Mariusza888 moimi faworytami są:

Pomarańczka i seawolf

czekam z zainteresowaniem na projekty innych Kolegów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nic... bawię się po swojemu.

VYPA6.png

Ik5Fm.png

Świetnie czerpiesz z przyrody, właśnie o to mi chodziło kiedy wrzucałem wcześniej w wątku zdjęcia oceanu. Może udałoby Ci się zrobić projekt z wzorem przypominającym meduzę na środku tarczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zdecydowany na Nawigatora - rewelacja :)

Te indeksy sinnowskie będą nakładane czy malowane?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirku może się skusisz :) Marine masz, Pilota chrono też, divera...chyba nie widziałem u Ciebie :)

Mirek ma przecież jeszcze Omege, chyba że się coś zmieniło?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmetyka, a właściwie całkiem nowy mejkap :)

post-25904-0-43927300-1331824523.jpg

No ten Caeruleus w stali...WSPANIAŁY :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o kolorystykę, to do mnie najbardziej przemawiają akcenty błękitne + pomarańczowe. Jak w Caeruleusie na przykład.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zdecydowany na Nawigatora - rewelacja :)

Te indeksy sinnowskie będą nakładane czy malowane?

No fajniej by było jakby były wypukłe - ale to jest myślę do ustalenia z Gunter'em - to jest na razie projekt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lume- dzięki ostatniemu projektowi nawracam się w stronę DLC i zaczynam mieć dylemat :) Mam nadzieję, że przez najbliższy tydzień wyklarujecie wszyscy jeszcze duuużo fajnych projektów lub dopracujecie maksymalnie swoje dotychczasowe :)

Szkoda, że nie będziemy mieli podforum :/ Bywa i nie dopatrujmy się w tym jakiejś próby ukręcania nam zabawy. Poproszę moda o podpięcie ankiet na czas ich trwania (tych Waszych, z projektami). Powinno wystarczyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli kiedy mamy założyć te wątki z ankietami? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"1. poczekajmy do założenia podforum (to już sukces, chyba nie ma marki na tym forum, która ma swoje podforum )

2. projektanci niech jeszcze pracują i wrzucają tu projekty przez powiedzmy tydzień

3. potem założymy posty dla poszczególnych grafików z ankietami i ich 5 może 7 projektami

4. w ankiecie biorą udział tylko Ci co chcą na ten moment kupic na 100% (unikniemy nierównej puli) Oczywiście chętni którzy potem się zgłoszą będą mogli brac udział w fazie drugiej - dopieszczania

5. do finału wchodzi po jednym projekcie każdego (najwyżej ocenione) + 2 - 3 dodatkowe (dzikie karty;) ) z puli wszystkich projektów, które dostaną najwyższą ilość głosów wśród drugich miejsc"

Wszystkim to pasowało - więc za ok tydzień, może trochę szybciej. Jak już wszyscy będziecie gotowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lume- dzięki ostatniemu projektowi nawracam się w stronę DLC i zaczynam mieć dylemat :) Mam nadzieję, że przez najbliższy tydzień wyklarujecie wszyscy jeszcze duuużo fajnych projektów lub dopracujecie maksymalnie swoje dotychczasowe :)

Weź obydwa :) . Ja tak chyba zrobię bo mi się te projekty coraz bardziej podobają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę zamieszam :) sorki

dopuszczalna jest sytuacja jak zbierze się odpowiednia ilość chętnych np po 20 osób, że jeden projekt będzie w stali a inny w DLC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trebor444 - widać niedokładnie czytałeś wątki :) - tak z tego co było pisane to jest taka możliwość, chociaż obecnie patrząc na wyniki ankiety co to stal/dlc to raczej ciężko będzie :)

Obiecane grafiki:

"normalny" kolorystycznie Seawolf wg tego co pisał Eugene

post-19315-0-10875700-1331824549.jpg

i "zniebieszczony" seawolf - tak wrzucam bo może komuś się spodoba - chociaż wg mnie ten normalny chyba lepszy :)

post-19315-0-16419200-1331824551.jpg

EDIT

Odnośnie pomarańczki - lepsza ta nowa czy wcześniejsza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

treborowi chyba chodzi o to że w stali jedna tarcza, w DLC druga, a tak chyba nie da rady. Ogólnie chyba będzie ciężko z DLC, ale można to spróbowac zrobić jeszcze inaczej. Zamówić stalową wersję, rozebrać ją, dać do pokrycia samemu i złożyć :)

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

treborowi chyba chodzi o to że w stali jedna tarcza, w DLC druga, a tak chyba nie da rady. Ogólnie chyba będzie ciężko z DLC, ale można to spróbowac zrobić jeszcze inaczej. Zamówić stalową wersję, rozebrać ją, dać do pokrycia samemu i złożyć :)

Dokładnie o to mi chodziło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jak tak to nie da rady - było info że może być stal + wersja dlc ale pod warunkiem że wszystko będzie takie same i na każdą wersji będzie (o ile dobrze pamiętam) po 20 chętnych. Niemniej tarcza, wskazówki, itd itd muszą być takie same w 100% włącznie z kolorem itd. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak byłem za Nawigatorem, tak teraz Seawolf DLC niebieski rządzi ! ! ! W stali jest też świetny

No i w kolorach, czyli pierwotny zamysł tu powraca :)

Pomarańczka teraz o wiele lepsza :)

Vcor już nie modź z Caeruleusem jest już moim zdaniem w 100% gotów do produkcji :)

Co do tarcz i wskazówek, to niestety muszą zostać identyczne. Wynika to z tego, że Gunter robiąc limitację np. 30 szt. u dostawcy musi i tak zamówić min. 100 szt. więc dwie tarcze i kpl. wskazówek odpadają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę zamieszam :) sorki

dopuszczalna jest sytuacja jak zbierze się odpowiednia ilość chętnych np po 20 osób, że jeden projekt będzie w stali a inny w DLC?

Teraz doczytałem dokładnei Twój post :)

W zasadzie jest to możliwe, o ile zbierze się po 25 chętnych, wówczas będą tak jakby dwie limitacje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trebor444 - widać niedokładnie czytałeś wątki :) - tak z tego co było pisane to jest taka możliwość, chociaż obecnie patrząc na wyniki ankiety co to stal/dlc to raczej ciężko będzie :)

Obiecane grafiki:

"normalny" kolorystycznie Seawolf wg tego co pisał Eugene

post-24238-0-57829900-1331824560.jpg

i "zniebieszczony" seawolf - tak wrzucam bo może komuś się spodoba - chociaż wg mnie ten normalny chyba lepszy :)

post-24238-0-10257900-1331824562.jpg

EDIT

Odnośnie pomarańczki - lepsza ta nowa czy wcześniejsza?

IMO ten seawolf gorszy

niebieski seawolf świetny, tylko nie z tym bezelem...

Caeruleus idealny (tylko ta wskazówka minutowa różni sie troszkę charakterem od godzinowej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caeruleus idealny (tylko ta wskazówka minutowa różni sie troszkę charakterem od godzinowej)

Tak jak wcześniej pisałem w diverze lepiej sprawdzają się indeksy niż cyfry na tarczy. Caerules wiele zyskał po tej modyfikacji i jak dla mnie stajes się jednym z faworytów w głosowaniu. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojj zaczynam się wahać! czy wcześniejszy Caeruleus nie lepszy...

sea vampire też godny uwagi!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojj zaczynam się wahać! czy wcześniejszy Caeruleus nie lepszy...

Zależy co komu się podoba. Mnie zdecydowanie bardziej podoba się ta wersja. Gdyby jeszcze wskazówka sekundowa była z trójzębem, a GMT troszkę krótsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz- zniebieszczone wersje są świetne! Jeśli o mnie chodzi to mam już swoich faworytów u każdego z grafików :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz- zniebieszczone wersje są świetne! Jeśli o mnie chodzi to mam już swoich faworytów u każdego z grafików :)

Lechu ja juz chyba też :)

Chyba, że pojawi się coś jeszcze :)

Mariuszu, a ja już standardowo poproszę o pokolorowanie na niebiesko bezela od znacznika na 12 do 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.