Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Musze się dłużej zastanowić która jest godzina. Naprawdę te małe kropki, są dla mnie zbyt małe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że tak zapytam:

jesteś jego posiadaczem ?

na 1 zdjęciu godzina 03:58:28'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem, wniosek tylko na podstawie prezentowanych zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Eugene

mimo, że piękny, jedno pytanie

w projekcie "niebieskawy" środek tarczy jest z falami - rzeczywisty zegarek wydaje się mieć gładką ?

Ukazały się lepsze zdjęcia od autora napoleonow:

69.jpg

70.jpg

71.jpg

72.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Black Sea bardzo ladny :) Gdybym mial sie do czegos przyczepic to bylaby to wskazowka drugiej strefy, moglaby miec dla mnie inny ksztalt np strzalki :)

Napoleon troche ciekawiej wyglada niz na wczesniejszych zdjeciach, jednak nadal do mnie nie przemawia...

Instagram - Lug2Lug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napoleon na zdjęciach wygląda wyśmienicie, natomiast Black Sea dobrze tylko na wizualizacjach? I nie chodzi nawet o wskazówki - ogólnie do mnie nie trafia

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Black Sea jest dużo ciekawszy, ze względu na to, że Napoleon kojarzy mi się z zegarkiem dla chłopców/dzieci, taki jakby zabawkowy. Black Sea jest bardziej stonowany, niestety ma troszke oblatany bezel, co staje się już troszke nudne. Napoleon jest typowo wakacyjnym zegarkiem, przynajmniej w moim odczuciu. Ja gdybym miał jednak wybór, brałbym mimo wszystko Black Sea.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne odczucia jak Michał, a środek tarczy w Black Sea kojarzy mi się trochę z Kon Tiki

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napoleon bardzo mi się podoba, fale na tarczy fajnie wyglądają. Co do Black Sea - na wizualizacjach chyba rzeczywiście lepiej wyglądał, a wskazówki - przynajmniej z tego zdjęcia nie widać jakiejś dramatycznej poprawy. @Eugene - możesz po krótce streścić na jakim etapie jest projekt BS? Nie mogę się PA RUSSKI doczytać :rolleyes: Dzięki z góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napoleon bardzo mi się podoba, fale na tarczy fajnie wyglądają. Co do Black Sea - na wizualizacjach chyba rzeczywiście lepiej wyglądał, a wskazówki - przynajmniej z tego zdjęcia nie widać jakiejś dramatycznej poprawy. @Eugene - możesz po krótce streścić na jakim etapie jest projekt BS? Nie mogę się PA RUSSKI doczytać :rolleyes: Dzięki z góry.

Black Sea czekają tylko na dyski datownika. Po 9 stycznia będą składane i rozsyłane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne odczucia jak Michał, a środek tarczy w Black Sea kojarzy mi się trochę z Kon Tiki

Riki Tiki

a mi kojarzy się, że wskazówki w niektórych położeniach godziny. mogą wyglądać jak parówka i dwa zwisające jajca tongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Riki Tiki

a mi kojarzy się, że wskazówki w niektórych położeniach godziny. mogą wyglądać jak parówka i dwa zwisające jajca tongue.gif

Proporcje trochę nie teges. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Black Sea jest bardziej stonowany, niestety ma troszke oblatany bezel, co staje się już troszke nudne...

Na zdjęciu Black Sea pokazany z bezelem Oceana. Dla limitki gotowe bezeli ceramiczne z cyframi, jak na tarczy.

post-31659-0-75612800-1325184121_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co kaman ... :rolleyes:

jakoś nie mogę dostrzec różnicy między jednym a drugim zdjęciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to, że w tym black sea data przeskakuje inaczej niż w projekcie, który widać w tle, to zamysł czy błąd producenta?

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie rozmiary kopert ma napoleon i black sea?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie rozmiary kopert ma napoleon i black sea?

Napoleon - 45mm

Black Sea - 42mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to, że w tym black sea data przeskakuje inaczej niż w projekcie, który widać w tle, to zamysł czy błąd producenta?

widać pierścień daty został przygotowany dla tarczy z poziomym otworem na godzinie 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne informacje od Guntera

Gunter jest po rozmowach ze Szwajcarami

Przed świetami powienie otrzymać kolejne elementy do naszego Aquariusa. Oczywiście prześlę nam zdjęcia.

Święta, święta i po świętach !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

E tam, mają ponoć być następne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto, te święta by liczył? :D

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemcy świętują do 9 stycznia. Na firmie wakacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłamałem się kilka miesięcy temu, a teraz spróbuję naprawić ten błąd - proszę o dopisanie do listy rezerwowej na wersje DLC

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.