Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzeju napisz do użytkownika lechu_wroc on Cię wpiszę na rezerwową, tylko wybierz Stal czy DLC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaję mi się że jak się dopiszesz w wątkach zapisowych będzie dobrze:

Stal:

klik

DLC:

klik

Panowie jakieś terminy? :)

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirku poczekaj chłopie :) Ja mam jakieś 17,2 mm mierzyłem Tritona 100 i jest ok. Mam wrażenie, że wizualnie to on nawet wydaje się byc mniejszy od Twojego Nav B 44 mm

Pewnie dlatego tak jest, że jest wyższy.

Pewien pomysł wysyłam Ci na PW :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie sprawa jest poważna, więc na wstępie serdecznie przepraszam wszystkich, którzy poświęcili swój czas żebym mógł zapisać się na limitowanego Aquariusa :)

Niestety muszę z niego zrezygnować i to zarówno z wersji DLC, jak i stalowej. Powodem nie są żadne kwestie techniczne, finansowe, lecz wyłącznie rozmiar zegarka, który zarówno dla mnie, jak też dla osoby dla której była druga sztuka, jest niestety za duży. Dostałem właśnie wczoraj Steinharta Nav B-Uhr 44mm z zakupu grupowego i jego rozmiar jest maksymalny, jaki toleruje mój nadgarstek...

Masz babo placek...

Michał, po co myśmy się w ogóle odzywali w tamtym wątku? :)

Mirsuaw, nie rezygnuj, weź chociaż jednego, dla siebie.

Jeśli będzie za duży to zawsze możesz odsprzedać (i to pewnie z zyskiem) ale ten zegarek będzie tak wyjątkowy, że warto nawet nie nosić a mieć.

Edytka

Widzę, że poszedłeś po rozum do głowy :)

Tak trzymaj.

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że poszedłeś po rozum do głowy :)

Tak trzymaj.

Jak by to powiedzieć, obawiam się, że nasza pasja zegarkowa nie zawsze idzie w parze z rozumem :)

Nawet nie potrafię powiedzieć, czy zgodne z logiką i rozumem jest KUPIĆ kolejny zegarek czy NIE KUPIĆ :)

Ech to nasze hobby...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirosuaw - nie odpuszczaj będziesz żałował, zawsze możesz odsprzedasz - lista rezerwowa jest spora - sam chciałem się dopisać tylko nie wiem czy jest sens - byłbym 6 .

Zobaczysz przymierzysz i już nie zechcesz oddać. a jak zechcesz sam pierwszy odkupie :)

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirku - mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na pokładzie i rozmiarowo wszystko będzie ok. A jeśli nie to będziemy kombinować :)

maddox - jeśli tylko chcesz się dopisać jasno napisz - dorzucę Cię wtedy do którejś z list, DLC lub stal. Właściwie stalka jedna wolna na dziś już by się znalazła, bo pewien user chciałby zrezygnować z jednego zegarka z pary, ale tylko w przypadku jeśli znajdzie się chętny. Daj znak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu a na stal nie ma rezerwowych ?

Bo jak są to chyba wypadałoby zgodnie z listą to rozwiązać, zeby nie było niedomówień :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko pod kontrolą Łukaszu - jest jedna osoba, ale nie odpisała na moje dwie PMki w sprawie wskoczenia na miejsce osoby o której pisałem w poprzednim poście więc sądzę, że już się raczej nie zgłosi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mamy wysyp dzuzgawek smile.gif

gratuluję

100ATM rewelacja

poprosimy o więcej, z góry, z boku i w ogóle z każdej strony bo wielu z nas czeka na aquariusa i już nie może się doczekać

wrażenie odnośnie indexów (malowania, dokładności podziałki), nałożenia luminowy na bezelu i pokrywania się wskazówek na godzinie 12 i 6 również mile widziane

jak myślisz, z jakiego materiału zrobiona jest koronka - stal czy aluminium ?

THX

w takim razie wróćmy do tematu

myślę, że możemy tu dla zabicia czasu wklejać i pisać o kupionych w grupowym standardowych TRITONach (chyba dla wątku to nie zaszkodzi, wszystko jest już prawie dopięte)

Leszek, Łukasz - pewnie byście sami coś napisali, gdybyście wiedzieli - ale przypomnę się, jest szansa na jakąś odpowiedź Guntera w tym tygodniu w sprawie koronki(czy będzie opcja stalowej) i (pogłębienia) grawera ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szansa jest zawsze - czekamy wciąż, Łukasz pogania Guntera na tyle na ile pozwala mu kultura osobista i granice dobrego smaku. Mam nadzieję, że wszystko jest na etapie ostatnich dopięć i wkrótce otrzymamy coś do zaakceptowania i ruszy ostatni etap czyli montaż podzespołów. Przy takim obrocie spraw możemy się spodziewać zegarków najwcześniej w listopadzie, ale nie zdziwiłbym się jeśli dotrą do nas na Gwiazdkę (tegoroczną, żeby kurna nie było! :) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgłosi się :)

Marcin ma ograniczony dostęp do netu. Mogę do niego napisać maila. Brał udział w zakupie grupowym i nawet dziś mailowaliśmy. Tak więc dam mu znać.

Wracając do tematu :)

Pani Ania jest już po egzaminach pisemnych, jeszcze trochę jej zostało, ale już jest uchwytna w pracy co mam nadzieję nam pomoże. Niestety w związku z tym, że połowa Teamu Steinhart była na urlopie mają potworne zaległości (jakieś 7 - 10 dni do tyłu). Odgrzebują się powoli. Mam nadzieję, że już niedługo coś więcej będę mógł Wam napisać.

Ania zna temat koronki i ma mi dać znać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A- to w takim razie przepraszam i maddox trafi na pierwsze miejsce rezerwowej jeśli Marcin weźmie egzemplarz usera który chciałby zrezygnować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj Pani Ania napisała mi, że otrzymamy dodatkowe stalowe koronki. W celu uściślenia tej wieści zadałem pytanie zwrotne, czy "dostaniemy" oznacza:

1. otrzymamy je za darmo

2. otrzymamy je za cenę ...

Czekam na odpowiedź. Po raz kolejny równiez padł termin dostawy na przełom listopada / grudnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To milo z ich strony :)

A gdyby dostawa wypadła zgodnie z obietnicą, byłoby jeszcze przyjemniej.

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko ładnie pięknie - nawet bardzo

niesamowity ukłon z Ich strony

tylko co z zamontowaniem, przełożeniem takiej koronki (również jak to będzie miało się do spraw gwarancyjnych)

z trzeciej strony, można używać niebieskiej a stalową przełożyć w przypadku uszkodzenia lub starcia się koloru( dwa lata na pewno wytrzyma)

darowanemu koniowi w zęby nie zagląda się - mnie bardzo takie rozstrzygnięcie sprawy satysfakcjonuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niesamowity ukłon z Ich strony

Normalnie sam jestem zszokowany :):)

A co do darowanego, to nie mów hop, jeszcze nic nie darowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

worek owsa majątku nie kosztuje

dobrze wiesz co miałem na myśli

chyba, że będzie w cenie maybacha co zmienia postać rzeczy tongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nareszcie jakieś wieści, i to DOBRE :) Oby obyło się bez jakichkolwiek niedociągnięć w wykonaniu. Trzymajcie wszyscy kciuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu Marcin zwolnił rezerwację :) więc maddox jest następny w kolejce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z użytkowników WUS otrzymał niedawno Tritiona 100m, i niestety jest problem z koronką która nie wkręca się do końca (powinna się wkręcić prawie na równo z kopertą). Zdjęcie pożyczone :) poniżej:

crown1o.jpg

Mam nadzieję, że u nas nie będzie podobnych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i pomyśleć, że przez chwilę byłeś moim wrogiem smile.gifwink.gif

taka postawa, podoba mi się cool.gif

wracając do tematu, oby nie było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.