Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie Fed puka zawsze po 8 :)

Dominiku, zegarki nie były "omiatane" do zdjęć, to zapewne pyłek. Do mnie każdy jeden zegarek przychodzi ofoliowany, więc z limitką zapewne też tak jest.

Ostatnia partia pewnie niebawem dotrze do Niemiec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpłata poszła w poniedziałek :)...

Dzięki - ja też w poniedziałek.

Właśnie odpaliłem pocztę w domu i w folderze spam znalazłem maila wraz z nr przesyłki nadanej około 16-tej :)

Nie ma co prawda jeszcze info na trackingu, ale zegarek już w drodze :)

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądam te zdjęcia i oglądam i nadal nie wiem co myśleć - więc czekam na te od Userów, którzy kupili

jedno co mi się wydaję to że wersji stalowej do pełni szczęścia zabrakło bezela z wersji DLC, tak jak to jest w stalowym100ATM

ale pożyjemy, zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burns tutaj musze się zgodzić ze w stali czarny bezel wyglądałby super.... Ale to moje osobiste zdanie... Oba wyglądają super narazie na zdjęciach :P

PS. niech ten FedEx się streszcza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co Panowie dojedziemy do 200 stron w tym watku? moze wtedy gunter cos dorzuci:D

Zodiac Z08801.Victorinox Swiss Army 241340(orange).Tissot Chrono Pr50Navy.

Orient Elite FET0H002B .Magrette Regattare 500M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że jak pojawią się pierwsze egzemplarze to będzie co komentować i tak dobijemy do 200 stron ;)

Swego czasu, ponad rok temu, ten wątek był chyba najgorętszy na forum, później stopniowo się oziębiał, aż zdechł, ale znowu widać ożywa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątek ożył bo wszyscy zainteresowani już siedzą jak na szpilkach ... ja osobiście dołączyłem w Grudniu i wyczekałem bez większych problemów :) ... ale tak jak piszesz jak już pojawią się pierwsze sztuki to posypią się zdjęcia i komentarze ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy jeszcze przez Fedex nic nie dostawałem.

NA razie nie mam jeszcze info na trackingu - piszą, że po 24h coś tam dopiero widać.

Pytanie do osób bardzie obeznanych w Fedex.

Czy kurier wczesniej się kontaktuje, czy wpada znienacka i jak nie zastanie to awizuje?

Czy mozna odebrać w jakimś ich oddziale?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Lechu, z Burnsem regularnie WED-y odliczaliśmy, aż o defetyzm zostaliśmy posądzeni :)

No, prawie o defetyzm.

A, że niewiele było wiadomo, to i pisać nie było o czym.

Za to teraz, jak już wiadomo, że idą, że już są za rogiem, że wchodzą do domu, że...

Ale tak trochę z innej beczki. Jednak w stali ten bezel trochę blado wygląda. Ale trudno, zapłacone, nie ma co wybrzydzać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy jeszcze przez Fedex nic nie dostawałem.

NA razie nie mam jeszcze info na trackingu - piszą, że po 24h coś tam dopiero widać.

Pytanie do osób bardzie obeznanych w Fedex.

Czy kurier wczesniej się kontaktuje, czy wpada znienacka i jak nie zastanie to awizuje?

Czy mozna odebrać w jakimś ich oddziale?

Dołączam się do pytania ... ja na chwile obecną mam info o przesyłce ale tylko że została zgłoszona :

"Przewidywana data wysyłki Jun 27, 2012

Termin doręczenia (w przybliżeniu) Jun 29, 2012 przez 18:00 "

co jest raczej nie wykonalne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fedex przejął w Polsce firmę OPEK. Do mnie kurier nie dzwoni, ale nie ma probleu z dotarciem, więc moze dlatego. Myślę, że FED ma jakieś standardy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fedex przejął w Polsce firmę OPEK. Do mnie kurier nie dzwoni, ale nie ma probleu z dotarciem, więc moze dlatego. Myślę, że FED ma jakieś standardy :)

Standardy standardami, a praktyka piszczy...

Nie w sprawie FED czy Opek teraz "dosypię grosza" ;) a do UPS.

Tez firma , ze SWIATOWYMI standardami, a jakże.

W lutym ubiegłego roku oddał kurier dla mnie paczkę, z zegarkiem za 4000zł, przypadkowo wybranemu sąsiadowi, _BEZ_ jego podpisu.

Kurier własnoręcznie i osobiscie wpisał nazwisko sasiada.

"Jak się Pan nazywa?" "Tak a tak"

"Dobrze. Odebrał: TAK-A-TAK"

Rzecz cała odbyła sie BEZ jakiegokolwiek ze mna(odbiorcą) porozumienia.

Innym razem, kurier UPS, w wielkim blaszaku, staje sobie na srodku osiedlowej uliczki, skośnie,tarasuję ja kompletnie, i Mówi,tradycyjnie,jak to modne ostatnio w Polsce:

"Nic sie nie stało, nic sie nie stało!"

Uliczka ma niecałe 6 m szerokości, może 5?.

Gdyby stanął jak nalezy, ulica jest przejezdna.

Nie specjalnie w temacie, ale tak nieco blisko.

Do OPEK akurat nic nie mam.

W podtekście: róznie bywa ze standardami.

PS.

A w temacie: smutno mi..... łe....

nie mam zadnego mejla,że ktos chce mi coś (cokolwiek choćby) - przywieźć...

;)

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzajcie folder SPAM w swoich skrzynakch, tam mogą trafiać maile od Stenka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja maila o wysyłce ( z nr do śledzenia jej) odebrałem 28 godzin temu ale nadal:

Nie znaleziono System nie otrzymał dotychczas informacji o następujących przesyłkach. Proszę spróbować później lub skontaktować się z BOK

A miałem cichą nadzieję, że w poniedziałek mnie przywita :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie ... moj FedEx juz odebral i powinien byc u mnie we wtorek ale moze bedzie w 'WED' tak zeby nie zmieniac przezwyczajen ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

I u mnie termin doręczenia przesunął się z MON na WED. Tradycja zobowiązuje. Tylko muszę się Burnsem dogadać, żeby przypomniał kiedy to będzie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpłaciłem wszystko i otrzymałem potwierdzenie.. Wysłałem w ciągu tygodnia 2 maile z pytaniem kiedy zamierzają wysłać. Zero odpowiedzi, mają klienta w d...e. To mój ostatni zegarek tej firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lobuz, było napisać do mnie, a nie język strzępić po próżnicy. Oni tam otrzymują masę maili nie tylko o Aquriusa, więc mogły zaginąć. Wiem to z doświadczenie. Ja ogarniam tylko zapytania z Polski, i tego jest sporo, ale oni mają cały świat. Pytanie jeszcze w jakim języku pisałeś, najlepiej po Polsku, to trafi od razu do Ani albo Asi :)

Nie mają nikogo w d... po prostu czasem nie ogarniają, ale od tego w Polsce masz mnie, nie musisz kupować u nich ;):P

Jak się nic nie zmieni to w poniedziałek przypomnij się na PW. Sprawdzimy co i jak.

A SPAM sprawdziłeś ?

Przy okazji, od dziś nie ma przez tydzień jednej osoby, która dowodzi wysyłkami. Oznaczać to może opóźnienia i możemy się boczyć, droczyć i obrażać, niestety opóźnienia mogą być. Ja sam czekam na 20 i 33 i jakoś wytrzymuje :P

Trebor może być tak, że list przewozowy był wystawiony wczoraj np. po 16 i kurier nie zabrał, pewnie zabrał dziś, więc od dziś 24 h na odświeżenie

Miłego weekendu

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja maila o wysyłce ( z nr do śledzenia jej) odebrałem 28 godzin temu ale nadal:

Nie znaleziono System nie otrzymał dotychczas informacji o następujących przesyłkach. Proszę spróbować później lub skontaktować się z BOK

A miałem cichą nadzieję, że w poniedziałek mnie przywita :(

Ja mam na razie tak samo.

Mail przyszedł wczoraj około 16-tej. Mam nadzieję, że dziś kurier odebrał i w weekend pojawi się jakieś infor o przewidywanym terminie dostarczenia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lobuz, było napisać do mnie, a nie język strzępić po próżnicy. Oni tam otrzymują masę maili nie tylko o Aquriusa, więc mogły zaginąć. Wiem to z doświadczenie. Ja ogarniam tylko zapytania z Polski, i tego jest sporo, ale oni mają cały świat. Pytanie jeszcze w jakim języku pisałeś, najlepiej po Polsku, to trafi od razu do Ani albo Asi :)

Nie mają nikogo w d... po prostu czasem nie ogarniają, ale od tego w Polsce masz mnie, nie musisz kupować u nich ;):P

Jak się nic nie zmieni to w poniedziałek przypomnij się na PW. Sprawdzimy co i jak.

A SPAM sprawdziłeś ?

Przy okazji, od dziś nie ma przez tydzień jednej osoby, która dowodzi wysyłkami. Oznaczać to może opóźnienia i możemy się boczyć, droczyć i obrażać, niestety opóźnienia mogą być. Ja sam czekam na 20 i 33 i jakoś wytrzymuje :P

Trebor może być tak, że list przewozowy był wystawiony wczoraj np. po 16 i kurier nie zabrał, pewnie zabrał dziś, więc od dziś 24 h na odświeżenie

Miłego weekendu

Łukasz

Sprawdziłem spam i brak informacji. Pisałem do nich po angielsku. Będę wdzięczny jak zbadasz temat. Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem spam i brak informacji. Pisałem do nich po angielsku. Będę wdzięczny jak zbadasz temat. Pozdrowienia

Cóż ja również wpłaty dokonałem w poniedziałek , przelew przeszedł , a informacji zwrotnej brak, mam jednak nadzieję że zegar idzie Fedexem tylko formalności leżą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja otrzymałem informację o wysyłce zegarka i bransolety. ma być teoretycznie w poniedziałek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim SZCZĘŚLIWCOM :)

Myślę, że już czas na pierwsze fotosy. Dawajcie Panowie bo jestem strasznie ciekawy ;)

Gdyby komuś Wodnik nie trafił w gust to proszę o pw - chętnie odkupie :)

Pozdrawiam i zazdroszczę Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Także czekam na zdjęcia i recenzje posiadaczy, zwłaszcza DLC. Zdjęcia producenta to obciach jednak (inny datownik/cały mechanizm). Interesuje mnie ta sama kwestia, co Dominika - do kiedy trzeba dokonać zapłaty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.