Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam zostaje przy tych dwóch, a dodatkowo zamówie coś u naszych strapmakerów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuszna uwaga kolego Dominiku :rolleyes: Zapytam, a co :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że będzie - a klamry S są bardzo fajne. Jak robiliśmy zakup grupowy to dodatkowe paski były z klamrami.

Leszku jasne, że wszyscy będziemy szukali propozycji pasków. Razem z Łukaszem już wykonaliście kawał dobrej roboty za co jeszcze raz dziękuję :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to czysta przyjemność :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zostaje przy tych dwóch, a dodatkowo zamówie coś u naszych strapmakerów :rolleyes:

to mamy podobny plan ;P

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś dostałem od Guntera takiego maila:

Hi lukas..

Please send me from the back side?.

Vector data ? high resolution, scan or pic?.

This I need for the drawings..

Thanks gunter..

Gunter miał poprosić Panią Anię, zeby mi napisła dokładnie o co mu chodzi, niestety nie dostałem jeszcze maila od Pani Ani, a nie chcę sprawy wydłużać. Może wy będziecie wiedzieć o co może mu chodzić. ja przypuszczam, że chodzi o jakieś dokładne grafiki dekla, może naszego golaska, w lepszej rozdzielczości. W kwestii grafiki jestem "lajkonikiem" więc proszę Was o pomoc w odpowiedzi na tego maila :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mu o projekt dekla w wektorach (EPS/PDF/CDR/AI/SVG), albo inny plik o wysokiej rozdzielczości, zapewne nie mniejszej niż 400dpi

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie DMN powinien nam to przygotować :rolleyes: Chyba, że Ty możesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj niestety nie dam rady, ale myślę że DNM ma aquariusa w wektorach

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybko się obudzili ile to czasu minęło? :rolleyes: Ja w wektorach na co dzień nie robię. Postaram się ogarnąć temat ale co i na kiedy to nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Damianie liczymy na ciebie :P

Wiem, że się obudzili, ale widzę po kontakcie z Gunterem, że wziął się za to pełną parą :P

Obiecywał, że się tym zajmie w tym tygodniu i od rana poszły zapytania z jego strony :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z paskami sprawa do ogarnięcia, zrobi się raz dwa:) obiecuje i słowa dotrzymam więc jeśli ktokolwiek ma jakieś propozycje niech wrzuca. Do tej pory ten projekt był dla mnie przyjemnością, szkoła życia, sprawdzianem i nadal mi się podoba więc czemu nie kontynuować? Klient ma być w pełni usatysfakcjonowany- to powinna być nasza złota zasada:) w końcu za to płacimy ładny pieniądz.

Co do projektu w wektorach to rzeczywiście rychło wczas pomyśleli. Mam nadzieję że konwersja na rysunek wykonawczy nie potrwa zbyt długo, tym bardziej że pod nos mają wszystko bo wektor sam w sobie pewnie będzie projektem wykonawczym;) no cóż, czekamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekin niebieski, będzie współgrał, guma jest zawsze uniwersalna :P

No własnie tutaj mam obawy:

strap_match.JPG

Wrzuciłem sobie dwa okienka, jedno obok drugiego i coś mi ten paseczek nie gra z niebieskim pierścieniem Aquariusa.

Mam nadzieję, że to tylko światło :P A może po prostu zaczynam wybrzydzać?? :rolleyes::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może po prostu zaczynam wybrzydzać?? :rolleyes::P

No chyba :P:P

Mamy dwa paski od Stenka, więc bierzemy z tego co ma, potem sobie kazdy będzie modował :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo możliwe, że dziś będą gotowe pierwsze grafiki przodu zegarka :rolleyes: Czekamy cały czas na dekiel, rysunki w dużej rozdzielczości. W tym temacie pisałem do Dominka poprzez PW :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze w kwestii paska :)

Właśnie prowadzę rozmowy z Gunterm na temat przygotowania dla nas paska z jego kolekcji, ale przeszytego niebieską nicią, współgrającą z tarczą :)

Chodzi o taki pasek :

1012133138band210kautschuk241.JPG

I chyba będzie dobrze :) Zapytałem jeszcze o niebieską gumę, ale to chyba będzie nie możliwe :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki pasek przeszyty niebieską nicią nawiązującą do koloru pierścienia to będzie rewelacja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przez Ciebie zacząłem ten temat :):o

Jutro Gunter mi odpowie w tym temacie, ale czuję, z wypowiedzi, że na 95% jesteśmy bliscy sukcesu :)

Przy okazji, dzieląc skórę na niedźwiedziu :)

Jako drugi bralibyśmy gumę czarną, czy niebieskiego rekina ?

Ja obstawiam rekina :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przez Ciebie zacząłem ten temat :):o

Jutro Gunter mi odpowie w tym temacie, ale czuję, z wypowiedzi, że na 95% jesteśmy bliscy sukcesu :)

Przy okazji, dzieląc skórę na niedźwiedziu :)

Jako drugi bralibyśmy gumę czarną, czy niebieskiego rekina ?

Ja obstawiam rekina :)

Haha!! Dzięki!!! Myśle, ze taki pasek z przeszyciem po prostu bedzie swietnie pasował do naszego projektu. Bardzo się cieszę :)

Jeśli chodzi o drugi pasek to też obstawiam rekinka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę szkoda by było rezygnować z gumy, tym bardziej że pasek może każdy sobie dokupić gdziekolwiek sam, a taką gumę tylko u Stenka i to za niemałe pieniądze (55Euro + wysyłka) :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zostałbym przy gumie, bo krokodylek jakoś mi nie leży. Poza tym guma wygląda na bardzo solidną, ma konkretne, sygnowane zapięcie :) Rekinka można dokupić przy okazji :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

guma jest pieknie sygnowana i tylko ona tak naprawde dobrze pasuje do tego zegarka.

Lechu a jak Ci się widzi Aquarius na pasku od strusia ? ....Tak tego w ospę :o sesese

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez gumy nie ma jazdy :o

też jestem za zestawem z gumą + albo ten czarny przeszyty na niebiesko, albo niebieski rekin (w kolejności preferencji).

inne atrakcje faktycznie możemy skombinować sami, a nie ma co przeciągać struny :)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.