Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już projekt zakończy się, oczywiście sukcesem :)

Zabierzmy się proszę ekipą za kolejny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jarek- fakt, idziemy jak czołg . Swoją drogą projekt zegarka "nie jest taki zły", przez co może się sprzedać te 66 szt. tylko u nas na forum :)

trebor- nie mówię, że nad tym już z Łukaszem nie myśleliśmy, ale ciii... domknijmy jeden i odsapnijmy trochę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trebor- nie mówię, że nad tym już z Łukaszem nie myśleliśmy, ale ciii... domknijmy jeden i odsapnijmy trochę :)

I to mi się podoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarne z połyskiem zarówno wskazówki jaki i indeksy

Wojtku, wiem, że zabolało :)

No coż - jest to projekt "pod DLC" niestety...

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może by tak przyspieszyć II turę? Pierwszą należy uznać już za zamkniętą przecież. Co myślicie?

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem, że tak gładko pójdzie :) Nie chciałbym jednak zmieniać terminu drugiej tury, bo pewnie wielu zainteresowanych zapisem w II turze byłoby mocno zdziwionych i niezadowolonych że jednak zaczęliśmy dzień szybciej. Po prostu ktoś może zwinąć im upatrzony numerek :)

Edyta: w końcu sam wziąłem numerek :) Już dawno po urodzinach, ale co tam...byle dotarł przed kolejnymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grubość zegarka jest taka jak bazowego Tritona (14 mm)? ile od ucha do ucha?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grubość standardowa, bo i koperta standardowa :) Namieszaliśmy tylko na bezelu. Od ucha do ucha na pewno ponad 50mm, ale ile dokładnie nie wiem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55mm.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Michale!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cała przyjemność po mojej stronie :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mozna jeszcze potwierdzic, ze obramowka datownika bedzie taka sama jak w indeksach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widać na grafikach to powinna być taka sama, ale jak będę gadał z Łukaszem to zapytam o tę kwestię i dam znać na forum, chyba że on już to wie to sam napisze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Limitacja będzie na boku koperty, tzn. po przeciwnej do koronki?

Wiem że na to już za późno, ale datownik sprawia wrażenie za małego w stosunku do reszty. Wiem że powiększyć już nie bardzo, ale jak by tak wstawić lupkę na szkiełko, nota bene tak nie lubianą na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łoł to rzekłbym gigant... ale grubość do przełknięcia. Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie lupka, plizzz :unsure:

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, wiem po zasstanowieniu cofam propozycję :blink: (choć na pewno było by oryginalnie :unsure: )

Ale przyznacie że data mogła by mieć większy wymiar?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z taką lupką to byłby istny cyklop :unsure: Nieźle dowaliłeś teraz :blink: A co do rozmiaru daty- jest po prostu standardowa, jeśli chcielibyśmy zmienić jej rozmiar trzeba by modyfikować pierścień z dniami miesiąca i na nim zwiększać stopień czcionki...to wielkie koszty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O 20.00 kończą się zapisy z pierwszej tury(ale wszyscy z listy właściwie się już zapisali, więc to kwestia podsumowania). Postaram się żeby druga rozpoczęła się punkt 21.00 :unsure: Może być mały poślizg, bo o 20.00 wychodzę z pracy.

Będą dwa nowe, osobne tematy dla stali i DLC żeby było przejrzyście. Listy trochę sobie powiszą, a Łukasz za kilka dni złoży już oficjalne zamówienie u Steinharta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, czy jest możliwość zakupu drugiego zegarka w DLC w przypadku, kiedy jestem już zapisany na pierwszej liście?

Znajomy zakochał się w projekcie :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemyślę sprawę i do wieczora dam znać :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemyślę sprawę i do wieczora dam znać :blink:

W 2giej rundzie chyba nie powinno być ograniczeń... bo inaczej będziesz musiał rozstrzygać czy ktoś ma dość postów ;) lepiej chyba jak znana osoba kupi dwa zegarki niż "świeże" konto ;)

ale mi to obojętne.. swój jeden jedyny mam już zaklepany :unsure:

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.