Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

A mało brakowało i z braku męskich zegarków w czarnym kolorze zanabył bym Anchara Vostoka na szczęście mi TeQuila adres odpowiedniego forum pokazał i nagle się okazało że są jeszcze i czarne i męskie projekty na świecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, ten czarnuch to będzie, jak to się mówi po poznańsku - kawał "penera" ;) I to w macie!

Leszek, a Łukasz nie chciał wziąć w stali dla siebie? Bo może być za późno za chwilę.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że jednak żonka przekonała mnie do DLC ;) Kobiety mają intuicję.

Dziękuje wszystkim za udział w projekcie, a szczególnie grafikom oraz prowadzącym całą zabawę. Was obu też trzeba by jakoś uhonorować. ŚWIETNA ROBOTA!

PS. No i mam nadzieję, że będzie ta obwódka w kolorze indeksów :D .......... ok, już nie zaczynam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że doznałem szoku ;) przypuszczałem że DLC pójdzie szybciej niż stal ale że pójdzie tego samego dnia to się nie spodziewałem :D

Pozostaje tylko pogratulować i podziękować wszystkim za udział i wkład przy tworzeniu tego zegarka. Jeszcze raz pogratuluję jak już otrzymam przesyłkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@split

Ino se szczuny lajsnęły po Steinchartcie i już som lepszo wiara. ;):D:):)

PS.

i setka pękła :)

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

split- Łukasz zdążył z tego co widziałem, zaraz zrobię podsumowanie i wrzucę listy rezerwowe gdyby ktoś zrezygnował ;)

krisp1- takiego obrotu sprawy nie spodziewał się chyba nikt. Tylko się cieszyć, że projekt się przyjął :)

Rafał- gratuluję otwarcia "setki" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, Lechu,

jesteście niesamowici. Udała się Wam taka mobilizacja środowiska, że aż furczy.

Gratulacje, bo to rzadka zaleta, aby bez bezpośredniej konieczności czy bonifikaty tak się sprężać. Jeszcze raz gratulacje.

PS. hihi, i też mam wpis na 100. stronie (Łoś on "statsiarz" mode)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dobre słowo, tak z Łukaszem lubimy zegarki i Steinharty, no i was nawet trochę ( ;) ), że traktujemy to jako fajną zabawę. Męczącą czasami, ale nadal fajną i dającą efekty w postaci 66 osób zadowolonych z projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadowolonych i to jak. No jestem ciekawy czy moja kochana żona poradzi sobie z hantlem ;). Pam jej służy nawet na branzolecie. Dzięki Panowie i szacun -jak to się teraz mawia :D

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak miała już zaprawę z Pamem na bransolecie to i ze Stenkiem da sobie radę ;) Dokupisz jeszcze jakąś ciekawą bransoletę to dopiero będziecie mieli czym trenować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że jednak żonka przekonała mnie do DLC ;) Kobiety mają intuicję.

Coś w tym jest, bo ja chciałem na początku stal, a żona mnie przekonała do DLC i teraz nie żałuję :D

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już prawie się przełamałem i chciałem podmienić wczoraj stal na DLC jak jeszcze miejsca były i pytam dziewczyny- co Ty o tym czarnuszku sądzisz? "Eeee, taki jakiś...taki węgiel będziesz nosił?" No to zostałem ze stalówką i też mi z tym dobrze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też przez chwilę się łamałem, ale ostatecznie wybrałem stal. Zawsze można pociągnąć sprayem ;)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też przez chwilę się łamałem, ale ostatecznie wybrałem stal. Zawsze można pociągnąć sprayem :)

Z drugiej strony zawsze można przelecieć jakimś papierem ściernym. albo po prostu poczekać :D Choć mam nadzieję, że jednak nie ;)

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym wiedział, że DLC będzie tak rozdrapane to bym wziął go w pierwszym etapie.

A tak jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się nie łamałem i od początku chciałem stal i jestem happy. Chociaż parka to chyba jednak najbardziej optymalny wybór. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mój pierwszy czarnoskóry-zamówiony w najlepszym chyba czasie ;) a'propos. Mam nadzieję, że nie zmydli się w czasie używania i będzie trwalsze niż PVC

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trebor- dobrze, że się załapałeś na stalówkę chociaż, bo szał wśród gawiedzi był niemożebny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde akurat wczoraj musiałem zostawić kompa w biurze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyneczka cały czas jest do wzięcia. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ;)

ale już trochę przerosło moje możliwości finansowe na ten projekt.

Z drugiej strony cieszy, że pomysł Łukasza tak chwycił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie, to ja sobie spokojnie siedzę na szkolonku i nieświadom tego , co tu miało miejsce.

Szok ;)

Cieszę, się, że tak fajnie to wyszło, pomimo kilku schodków :) Przy drugiej limitce będziemy już oblatani, tylko, czy da ona tyle radości, co to nasze narwane dzieło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczorajsza Wielka Pardubicka była ekscytująca. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy drugiej limitce będziemy już oblatani, tylko, czy da ona tyle radości, co to nasze narwane dzieło ;)

Wielu osobą da. :)

A może by tak jednowskazówkowca na 2012? :D

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.