Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

vcore

Edycja limitowana STEINHART - vcore

Rekomendowane odpowiedzi

Niebieski 02

Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)

Gotfryd ze Strasburga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIEBIESKI 01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niebieski 2

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski 2 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski01

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski 02

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski 02

==================

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niebieski 02

Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzuce fotki innego projektu Den71is'a, jest w realizacji - 33pcs.

steinhart.png

steinhart-back.png

steinhart-dark.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ajj jaka szkoda 01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osjd To właśnie na bazie tego pierwszego obrazka robiłem swój projekt, choć de facto teraz została z niego jedynie koronka i uszy :(

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko niestety, Gunter nie zrobi takiego paska, bedzie standartowy czarny. Trzeba samemu znalesc (((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... trochę nie pasuje mi wskazówka budzika... pozostałe 3 są fajne (możliwe, że najlepsze wśród projektów), a ta jedna jakoś odstaje... tylko ja mam takie wrażenie?

i jeszcze takie pytanko... do organizatorów wszystkie projekty finałowe są realizowalne (potwierdzimy to przed ankietą finałową?) ?

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest wskazówka budzika ;) To GMT.

I odpowiadam na pytanie:

Zrealizowany zostanie tylko jeden, zwycięski projekt, który wyłoniony zostanie, mam nadzieję, do 15 kwietnia.

Do końca przyszłego tygodnia mamy nadzieję zakończyć wybór lica zegarka, później będzie kilka dni na przygotowanie projektów dekla, głosowanie na zwycięzcę i sparowane projekty (tj. lico + dekiel) wysyłamy do producenta z nadzieją, że wszystko da się ładnie odwzorować. Jeśli będą jakieś elementy których nie będzie można wykonać w formie takiej jak w projekcie, będziemy negocjować jak najbardziej zbliżone odwzorowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ignorant ze mnie ;) bez względu na przeznaczenie i tak nikt chyba nie podziela mojego zdania :(

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzuce fotki innego projektu Den71is'a, jest w realizacji - 33pcs.

hmm... trochę nie pasuje mi wskazówka budzika... pozostałe 3 są fajne (możliwe, że najlepsze wśród projektów), a ta jedna jakoś odstaje... tylko ja mam takie wrażenie?

i jeszcze takie pytanko... do organizatorów wszystkie projekty finałowe są realizowalne (potwierdzimy to przed ankietą finałową?) ?

Boże... proponuję najpierw przeczytać wszystkie tematy związane naszą limitowaną edycją, to naprawdę nie boli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże... proponuję najpierw przeczytać wszystkie tematy związane naszą limitowaną edycją, to naprawdę nie boli...

Czytam je chyba dokładniej niż Ty... tutaj wyraziłem swoje uwagi do wskazówki GMT (będę już pamiętał :)) - propozycje i uwagi miały być właśnie w wątkach, oraz zadałem pytanie na które organizatorzy odpowiedzieli dopiero po moim poście. I tyle :)

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vcor czy możesz w swoim projekcie, aby go trochę rozweselić, dołożyć w środku kółko w pomarańczy lub niebieskim na środku, wiesz o co mi chodzi albo obrys kółka, albo kółko w pełnym kolorze z jakimś wzorem (coś jak fale w innych projektach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym na bezelu spróbował wersję z lumą na 15, 30 i 45. Możesz też spróbować wskazówkę GMT i napis 30ATM zrobić zdecydowaną czerwienią zamiast korala? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak nieśmiało zapytam - a jakby zamienic kolorkami sekundową z gmt? Wskazanie GMT byłoby takie dyskretniesze, jakby "w tle" (rzadziej sie w końcu przydaje:-)) a płynąca, "czerwona" wskazówka sekundowa maiałaby wręcz działanie hipnotyzujące :) - własnie patrzę na swojego Fortisa w tej chwili... :):)

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.