diesel 218 #1 Napisano 26 Marca 2011 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #2 Napisano 26 Marca 2011 Świetny chrono ... gratuluję i szczerzę zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #3 Napisano 26 Marca 2011 Zaiste, super klasyka! Gratuluję. pzdr 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #4 Napisano 26 Marca 2011 diesel, świetny zegarek i szczerze gratuluję. Tym bardziej, że jest to miłość od pierwszego wejrzenia 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #5 Napisano 26 Marca 2011 a dekiel? już pisałem: świetnyjakie pachy mu wchodzą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #6 Napisano 26 Marca 2011 Dziękuję wszystkim za dobre słowa a dekiel? Dekiel golizna ale mocowanie ciekawe. Teleskopy oryginały z lat 60 Nie chcą dziadowi indeksy świecić ale za to od wskazówek można oślepnąć I jeszcze na łapie jakie pachy mu wchodzą? 20mm 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #7 Napisano 26 Marca 2011 Fajny, gratuluję. Moim zdaniem lepiej mu na paskach bez podkładki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 299 #8 Napisano 26 Marca 2011 fajne stare chrono . ps. smutne , ale pamiętam czasy kiedy był Heuer , a nie ( jak teraz ) Tag-Heuer . 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #9 Napisano 27 Marca 2011 Rewelacyjny Heuerek, gratuluje ps szkoda, że przy takiej średnicy tylko 20 w uszach. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #10 Napisano 27 Marca 2011 Gratuluję świetnego sikora ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #11 Napisano 27 Marca 2011 Bardzo fajny Niech się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2825 #12 Napisano 27 Marca 2011 gdzie serwisowales? w polsce? jaki byly koszty serwisu, jesli spytac mozna? 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #13 Napisano 27 Marca 2011 Jeszcze raz wszystkim dziękuję za ciepłe słowa. gdzie serwisowales? w polsce? jaki byly koszty serwisu, jesli spytac mozna? Naprawa przeprowadzona w autoryzowanym serwisie Tag Heuera w Niemczech.Co do kosztów to nie mam pojęcia ponieważ poniósł je poprzedni właściciel. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2825 #14 Napisano 27 Marca 2011 aaa to wiele wyjasnia... niestety serwis Tag Heuera w Polsce pozostawia wiele do zyczenia pod katem obslugi jak i znajomosci tematu (heuer)... pozostaje mi szwajcaria aaa co do Twego z tego co wyczytalem egzemplarze bez sygnatury 3H sa albo odnawiane, albo nie sluzyly w bundeswehrze oczywiscie zapraszam takze tu: http://www.vintageheuer.net/ 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #15 Napisano 28 Marca 2011 aaa co do Twego z tego co wyczytalem egzemplarze bez sygnatury 3H sa albo odnawiane, albo nie sluzyly w bundeswehrze Z tego co ja wyczytałem to nie masz racji Zobacz sobie link który wkleiłem.Słyszałem z kolei że na takich jak moje malowano 3H aby podnieść ich wartość kolekcjonerską ponieważ te z 3H są rzadsze. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #16 Napisano 2 Kwietnia 2011 Widze ze duzo sie wymienilo w nim, jak wygladal przed? Gratulacje szczegolnie ze byla to "milosc od pierwszego wejrzenia",takie zegarki zostaja na lata juz u szczesliwego nabywcy. Jestem ciekaw jak musi sie prezentowac na zywo skoro mowiszze przebija Speediego .. Nie dowiem sie pewnie nigdy ale przypuszczamze musi robic wrazenie.Akurat Speedie to dla mnie marzenie i kiedys go zdobede, wiec osobiscienigdy nie powiem ze jakis z tych klimatow zegarkow pobije Speediego. Choc pewnie jakbym natoczyl sie na tego Heuera to mialbym lekki dylemat IMHO pasek oryginalny dedykowany nie pasuje.Tam sa stale teleskopy?Na nato szarym wyglada super 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach