jakubos 448 #1 Napisano 5 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2 Napisano 5 Kwietnia 2011 Fajny jest. Ostatnio zaczynam dojrzewać do Breitlingów... Nawet byłem bliski sfinalizowania seawolfa ale niestety okazał się za gruby. Gratuluje fajnego zegara. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #3 Napisano 5 Kwietnia 2011 Jeeezuu!!!!!Piękny jest. Strasznie mnie kręci ten Brajtek. Marzę o nim i może kiedyś.... 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #4 Napisano 5 Kwietnia 2011 Seria Colt jest chyba jedyną która do mnie gada... cudny zegarek, ale prosi się o więcej fotek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5 Napisano 5 Kwietnia 2011 Bardzo ładny , choć brakuje mu czerwonej wskazóweczki i trzech literek ... gmt. byłby wtedy na lepszej ecie - Breitlingi są bardzo ladne ale werki to mogli lepsze wstawiać - niestety , fotki pierwsza klasa ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6 Napisano 6 Kwietnia 2011 No jak miło Mam nadzieję, że się dobrze nosi Wielkie gratulacje ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7 Napisano 6 Kwietnia 2011 Bardzo przyjemny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #8 Napisano 6 Kwietnia 2011 Sympatyczny. A dekiel ma coś ciekawego do pokazania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #9 Napisano 6 Kwietnia 2011 I ja niebawem pokażę swojego Brajtka, gratuluję zakupu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #10 Napisano 7 Kwietnia 2011 Świetny! Powiem tak - dzisiaj zobaczyłem wersję GMT z jasną tarczą. Chyba czas zaktualizować Wish-listę Jutro idę mierzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #11 Napisano 7 Kwietnia 2011 Zawodowy,gratuluję.Godziny,sekunda ,data.Po co więcej?Przez "skromność" ,na pasku też mu będzie idealnie.Teraz pokaż jak świeci . 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darlyz 1 #12 Napisano 8 Kwietnia 2011 Nooooo, jak na Breitlinga cyferblat nieprzeładowany, fajnie wygląda na łapie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 695 #13 Napisano 15 Kwietnia 2011 śliczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pik76 0 #14 Napisano 17 Kwietnia 2011 Jest naprawdę cudowny i ładnie leży na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #15 Napisano 19 Kwietnia 2011 super może kiedyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach