Yaro 1 #1 Napisano 19 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #2 Napisano 19 Kwietnia 2011 Fajny i ładne fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3 Napisano 19 Kwietnia 2011 A mówiłem, że Breitling Moje najszczersze gratulacje ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #4 Napisano 19 Kwietnia 2011 Ogólnie fajny, ale na tych fotkach wygląda wprost świetnie Słuszna wodoszczelność chociaż nie wygląda jak czołg. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #5 Napisano 19 Kwietnia 2011 Wreszcie dobrze wygladajacy BREITLING.Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #6 Napisano 19 Kwietnia 2011 Cieszę się, że się podoba. Jak już zamówiłem ten model pojawił się dosłownie dwa dni później nowy SO 44, podoba mi się bo jest większy. Ma niestety inne indeksy. Zastanawiam się czy go nie zamienić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #7 Napisano 19 Kwietnia 2011 Cieszę się, że się podoba. Jak już zamówiłem ten model pojawił się dosłownie dwa dni później nowy SO 44, podoba mi się bo jest większy. Ma niestety inne indeksy. Zastanawiam się czy go nie zamienić 42 w tym zegarku to optimum ( dla mnie )...ale ze zdjęć nadgarstkowych wnioskuję, że masz sporą łapę...więc może 44mm by bardziej podpasował. To od staniego ? Bo on takiego sprzedawał niedawno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #8 Napisano 19 Kwietnia 2011 Yes, od Stana, ten w jego galerii to mój. Zegarek fest fantastycznie wykonany, najmniejszy detal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4610 #9 Napisano 19 Kwietnia 2011 świetny- a nie o każdym breitling-u tak można powiedzieć. gratulację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #10 Napisano 20 Kwietnia 2011 Yaro- gratulacje! Świetny zegarek i bardzo ładne fotki- myślę, że nie warto zamieniać, 42mm to naprawdę "rozsądna" wielkość Pozdrawiam,Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elvvis 57 #11 Napisano 20 Kwietnia 2011 Gratuluję fajnego Breitlinga . Jak możesz wrzuć jeszcze jakieś nadgarstkowe zdjęcie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #12 Napisano 20 Kwietnia 2011 Yaro, świetny ten Breitling.Chyba jedyny tej firmy który mi się podoba za to podoba mi się bardzo.Gratki Cieszę się, że się podoba. Jak już zamówiłem ten model pojawił się dosłownie dwa dni później nowy SO 44, podoba mi się bo jest większy. Ma niestety inne indeksy. Zastanawiam się czy go nie zamienić Jakbyć chciał się pozbyć to daj cynk... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #13 Napisano 20 Kwietnia 2011 Piękny zegarek! To jeden z niewielu Breitlingów, które naprawdę coś w sobie mają, oprócz "naćkanej" tarczy Tym bardziej gratuluję dobrego gustu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #14 Napisano 20 Kwietnia 2011 Mistrzostwo świata ! Jest naprawdę doskonały i rozmiar bardzo przyzwoity Szczerze gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #15 Napisano 20 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #16 Napisano 20 Kwietnia 2011 Obydwa mi się podobają, mają normalny ładny bezel bez tych okropnych wypustek :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
architect 0 #17 Napisano 20 Kwietnia 2011 Bardzo ładny - aż pachnie nowością..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18 Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie sprzedawaj - szkoda takiego fajnego zegareczka. Ja też mam wielką łape i powiem Ci, że się pogodziłem z mniejszymi zegarkami. Wygląda to równie fajnie, bardziej dyskretnie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #19 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mi się tak średnio podoba Gratuluję nabytku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #20 Napisano 21 Kwietnia 2011 Szkoda sprzedawać, a poza tym to jeden z ładniejszych Breitlingów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #21 Napisano 22 Kwietnia 2011 Gratuluje. Jeden z moich "planowanych" zegarków:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4387 #22 Napisano 23 Kwietnia 2011 Gratuluję zegarka. To chyba jeden z 3 możliwych do strawienia "B" : )A nawet więcej niż strawienie bo on mi się o dziwo podoba i to bardzo.Indeksy godzinowe wymiatają.Chętnie bym na żywo obmacał to cudo. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #23 Napisano 23 Kwietnia 2011 Świetny ! Jeden z ładniejszych Breitlingów 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #24 Napisano 23 Kwietnia 2011 Wczoraj widziałem go na wystawie - piękny zegarek ale i kieszeń dużo lżejsza 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #25 Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziękuję Wszystkim za dobre słowo, jeszcze fotki na" łapie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach