Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Kurier dzisiaj był wyjątkowo wcześniej, właśnie zabrał kolejne paczki a w nich kolejne numery zegarków, a są to:

19,

24,

27,

28,

29,

36,

39,

44,

48,

53.

W/w numery zegarków właśnie rozpoczęły swoją ostatnią podróż... wprost do właścicieli. :)

Tomasz Gmaj

Moscow Classic

Podoba mi się podejście i bieżąca informacja o działaniach.

Macie u mnie plusa :)

Jakie nr wyszły wczoraj? Pytanie nieaktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Echo, albo dubel ;) Ciekawe ile razy nacisnął "Napisz" z niecierpliwości !? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radoha, jaką niedoróbkę?

Mam tarcze ustawioną niecentralnie w stosunku do osiek wskazówek.

Przez to, że na sekundniku są skrzydełka z kółkiem przy ośce ta niecentryczność jest widoczna. Gdyby nie to kółko to bym tego nawet nie zauważył.

W pozostałych aspektach wykonanie zegarka jest na bardzo dobrym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój zegarek też doszedł, ale niestety nie ma mnie w mieście więc musze sie jeszcze uzbroić w cierpliwość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już mam - że zegarek wygląda super, to już widziałem na zdjęciach. Jeszcze tylko muszę zmienić pasek na biało-czerwony. Fajne pudła ma Moscow Classic :D

Podziękowania dla Jimiego i wszystkich zaangażowanych w akcję tworzenia i dystrybucji zegarka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tarcze ustawioną niecentralnie w stosunku do osiek wskazówek.

Przez to, że na sekundniku są skrzydełka z kółkiem przy ośce ta niecentryczność jest widoczna. Gdyby nie to kółko to bym tego nawet nie zauważył.

W pozostałych aspektach wykonanie zegarka jest na bardzo dobrym poziomie.

Faktycznie masz dobre oko, też mam mikroprzesunięcie, nie zauważyłem tego a przyznam się że oglądałem go pod lupą :D

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Mam numer 25, w3edłg wykazu został wysłany wczoraj, więc dzisiaj powinien byc u mnie. Niekiedy nawala mi domofon i własnie dzisiaj tak było :(. Czy mogłby ktos mi podac numer przesyłki? Pozdrawiam wszystkich zaangazowanych a w szczegolności "pchaczy" tego pomysłu. DZIĘKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Mam numer 25, w3edłg wykazu został wysłany wczoraj, więc dzisiaj powinien byc u mnie. Niekiedy nawala mi domofon i własnie dzisiaj tak było :(. Czy mogłby ktos mi podac numer przesyłki? Pozdrawiam wszystkich zaangazowanych a w szczegolności "pchaczy" tego pomysłu. DZIĘKI

Kolego 'an-sus' chętnie bym Ci pomógł, ale już jestem w domu. Jutro o 8:00 będę w biurze to będę mógł sprawdzić Ci ten numer nadania. Dzisiaj pewnie wielu z Was jeszcze poprowadzi tutaj dyskusje, dlatego wyślij mi na PW swój numer, login i kod pocztowy z miejscowością gdzie miała być wysyłka, to rano sprawniej odnajdę Twój numer paczki. Ew. możesz podać też numer telefonu to mogę ten numer wysłąć SMS, żebyś mógł rano sprawnie odnaleźć paczkę w GLS.

Pozdrawiam kolegów.

Tomasz Gmaj

Moscow Classic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także mam swój numer 42 :D Zegarek robi naprawdę fajne wrażenie ,swoją drogą trochę się zastanawiam czy Rosjanie czasami nie dołożyli do interesu żeby się przypodobać klientowi, opakowanie i świetnie wykonany zegarek za 800 stów.Wielkie dzięki dla Jimi Jumpa ,DjSamerA oraz wszystkich uczestników projektu Moscow Classic.A Jest mały szczegół małe niedopatrzenie nie podziękowałem za PATTINI -niego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także mam swój numer 42 :D Zegarek robi naprawdę fajne wrażenie ,swoją drogą trochę się zastanawiam czy Rosjanie czasami nie dołożyli do interesu żeby się przypodobać klientowi, opakowanie i świetnie wykonany zegarek za 800 stów.Wielkie dzięki dla Jimi Jumpa ,DjSamerA oraz wszystkich uczestników projektu Moscow Classic.A Jest mały szczegół małe niedopatrzenie nie podziękowałem za PATTINI -niego :lol:

Co do dokładania to prawie masz racje !

Nie dość że nie pozwoliłem przez 2 lata podnieść ceny na zegarek, to jeszcze wyższy rabat wynegocjowałem :lol:

Jeśli chodzi o jakość wykonania to oglądając masę innych zegarków w siedzibie MC w Szydłowie, muszę przyznać że nie tylko Nasz zegarek jest tak dobrze wykonany !

Sam już mam upatrzone z kilka modeli które chętnie sobie sprezentuje !

Mając na uwadze że jest to w pełni Rosyjski zegarek, na rosyjskim już niestety nie produkowanym mechanizmie, możemy być pewni że posłużą one długi czas !

Takie pudełko to dostałem do Eposa za 4 tys :blink:

A co do Pasków to racja ! Wielkie uznanie dla Pana Grzegorza Patynki !!!!!

Ładny zegarek, na ładnym ręcznie szytym pasku :)

Edit : Tubabi - Masz PW !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to i do mnie dotarł.Pierwsze wrażenie(proszę nie linczować)- mieszane uczucia, muszę go obejrzeć rano bo na teraz przeszkadza mi szkło tak jakby było "przydymione" i przez to spada czytelność zegarka.

Szachownica wyszła super, koronka bardzomi się podoba no i ten dzwięk przy nakręcaniu - bezcenne. Pasek również super wręcz z powodu grubości miałem problemy z założeniem.

post-28260-0-69999300-1337280022_thumb.jpg

porównanie z drugim ulubieńcem:

post-28260-0-85189100-1337280046_thumb.jpg

to tak na goroąco tyle.

Zapomniałem: Szczere podziękowania autorom projektu i jego "kierownictwu", jestem pełen podziwu iż w obecnych czasach chciało się wam cokolwiek zrobić bezinteresownie.

Jutro postaram się o lepsze fotki bo te są gów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecie to szafir, u mnie jest ok. Takie głupie pytanie - zdjąłeś ze szkiełka folijkę zabezpieczającą ? :P

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I moja 47 też już dotarła. Baardzo ładny zegareczek. Pięknie tyka i już powędrował na rękę nowego właściciela (mojego taty).

Z tego miejsca pragnę bardzo serdecznie podziękować Wam: Jimi Jump i DjSamerA oraz firmie PATTINI i wszystkim uczestnikom projektu Moscow Classic. Może w przyszłości uda się zrobić jeszcze jakiś fajny projekcik. Serdecznie pozdrawiam B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę już wam zazdraszczam, może i moja "4" wyruszy do mnie wkrótce...

a może do Szydłowa podjadę, moze bedzie szybciej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, że w relacji cena jakość to nie tylko odlot ale i kosmos. Dodatkowo ta oprawa, fajne materiały. Jestem w podróży i nie miałem czasu wszystkiego posmakować i nacieszyć się każdym detalem ale naprawdę warto było czekać.

Składam podziękowania Pilotom Projektu Pilot i wszystkim uczestnikom tego długiego lotu za to że udało nam się wylądować. A więc teraz moje "standing ovation" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję i zazdroszczę wszystkim posiadaczom, a także bardzo dziękuję organizatorom - kawał dobrej roboty :)

Moja 16ka jeszcze się nie doczekała wysyłki, ale liczę na to, że w poniedziałek będzie B) Jakoś wytrzymam...

Takie głupie pytanie - zdjąłeś ze szkiełka folijkę zabezpieczającą ? :P

Też miałem o to spytać - widać chyba bąbelki powietrza po folią ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 jest już u mnie, trochę żałuję, że kupiłem ... na prezent ;)

Ale nie mogę już nie przekazać, bo to prezent na 40-stkę brata :)

Super zegarek, ładnie świeci.

Paski dobrze wykonane.

I jeszcze kupon rabatowy w katalogu - no nie wiem, wobec powyższego, czy się nie skuszę ;)

Dziękuję wszystkim uczestnikom projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecie to szafir, u mnie jest ok. Takie głupie pytanie - zdjąłeś ze szkiełka folijkę zabezpieczającą ? :P

Tak wręcz szukałem czy nie ma jeszcze jednej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 również dotarł cało i bezpiecznie na właściwe miejsce. Jestem pod wrażeniem i zegarka, i oprawy. Kupon też fajna sprawa, niewykluczone, że się przyda. Wielkie podziękowania dla Jimmiego, DJ Samery, dla MC, Pattiniego oraz dla wszystkich uczestników projektu zegarka rosyjskiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ToruOgiwara - kurier szuka Cię i nie może znaleźć. Drugi raz już dzwoni do mnie, żeby się z Tobą skontaktować. Czekam na numer telefonu do Ciebie, ew jak ktoś z kolegów ma kontakt z kolegą to ratujcie:) Po co paczka ma do nas wracać??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam z utęsknieniem na moją szcześliwą 13. opinie wystawiacie mu takie że nic tylko wypuszczać sikor na wystawę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie ja muszę czekać do poniedziałku :(

Żeby jakoś złagodzić czas tym, którzy są w ostatniej turze wysyłki wrzucajcie fotki waszych egz. i dzielcie się swoimi opiniami :)

Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie kurier ma być między godz.13 a 15-na razie chodzę od okna do okna,ale o 14. muszę wychodzić do pracy-jak zegarka nie odbiorę osobiście to chyba jajo w robocie zniosę...A może żonę poprosić żeby dowiozła,eee... i tak już mnie goni że przeciąg robię wyglądając za kurierem.Masakra takie czekanie :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie doszedł do mnie i mój egzemplarz ( 44/55)....powiem szczerze ,że zaskoczył mnie BARDZO pozytywnie - i nie chodzi mi tylko o sam zegarek ( który w wersji PVD wygląda po prostu niesamowicie ,do tego ten dżwięk przy nakręcaniu i samym "chodzie" mechanizmu -to jest po prostu bezcenne!!!!..) ale też o otoczke - solidnie zapakowana paczka ,w środku katalog i kupon rabatowy od MCP , pudełko zegarka też robi wrażenie bardzo solidne .....

mój pierwszy RUS od czasów "gierkowskich" i tak POZYTYWNA opinia( należy jednakże cały czas pamiętać o półce cenowej tego zegarka ) -oby tylko eksploatacja jeszcze była długa i bezproblemowa....

Wszystkim malkontentom ( a nie brakowało takich ) Moscow Classic wybiło wiekszość argumentów z rąk swoim wyrobem i sposobem załatwienia całej tej transakcji....

Reasumując :nie sądziłem ,że za tak mało (ok. 800 pln-czyli ok. 230 $,porównajmy z zegarkami innych firm tą cenę...) można nabyć tak dużo.

Składam niniejszym szczere podziękowanie dla wszystkich osób zaangażowanych w ten projekt od początku do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.