Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, jeśli będzie sprawiedliwy rodział numerów w osobnym temacie, to zostaję w projekcie. Jeśli nie, to rezygnuję.

De facto nie zależy mi na konkretnym numerze, tylko o zasadę rzetelności i sprawiedliwości.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha! Zaczyna się?:)

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super! Bardzo się cieszę, że po tylu miesiącach "posuchy" ostatecznie zebrali się wszyscy chętni :) Jestem tylko ciekaw, ile czasu od złożenia zamówienia upłynie do faktycznego wyprodukowania... Mam nadzieję, że szybciej niż klubowa Stowa i podforumowy Steinhart :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto stworzyć jeszcze listę rezerwową dla chętnych którzy się spóżnili.

Niewątpliwie, niektóre z osób które są już szczęśliwcami wśród 50-tki, jeszcze się rozmyślą (zrezygnują) z zakupu i itp. Wtedy kandydat może wejść na zwolnione miejsce i stać się szczęśliwym posiadaczem wyjątkowego zegarka :) .

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jeśli będzie sprawiedliwy rodział numerów w osobnym temacie, to zostaję w projekcie. Jeśli nie, to rezygnuję.

De facto nie zależy mi na konkretnym numerze, tylko o zasadę rzetelności i sprawiedliwości.

Przy próbie przydziału numerów każdy klucz, który obierzemy będzie dla kogoś niesprawiedliwy...

Koledze zależy na zegarku czy sprawiedliwości ? Jeżeli lista jest to po co ją zmieniać ? (Tym bardziej, że przeczytałem iż na konkretnym numerze Koledze nie zależy.)

Warto stworzyć jeszcze listę rezerwową dla chętnych którzy się spóżnili.

Niewątpliwie, niektóre z osób które są już szczęśliwcami wśród 50-tki, jeszcze się rozmyślą (zrezygnują) z zakupu i itp. Wtedy kandydat może wejść na zwolnione miejsce i stać się szczęśliwym posiadaczem wyjątkowego zegarka :D .

Popieram, tym bardziej, że już chyba kolejny chętny się pojawił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym najpierw zrobił głosowanie jaką metodą będziemy głosować na konkretny sposób przydziału numerów :)

Powiem tak każda metoda jest dla mnie dobra i sprawiedliwa byle bym dostał nr 1 i 50 :D

A tak na poważnie, wg mnie po to została stworzona lista od 1 do 50 aby każdy się zapisywał na konkretny numer, bez sensu jest teraz to zmieniać ponieważ wprowadzi to tylko niepotrzebne zamieszanie i podenerwowanie.

Co prawda nie wiem co z osobami które się wpisały na większą ilość zegarków a są przypisane przy jednym numerze, ale na to osoba zapisująca ma na pewno jakąś mądrą radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taki niesmialy pomysl, zebysmy sie zrzucili po 16 zl i jeden z zegarkow przeznaczyli na aukcje harytatywna. Moze to byc Owsiak czy PCK, a moze sami znamy jakas sytuacje gdzie mozna pomoc ? łorewer. Byloby to fajne zakonczenie calej akcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również moim zdaniem nie ma sensu tworzyć kolejnej listyz numerami.

Ja mam taki niesmialy pomysl, zebysmy sie zrzucili po 16 zl i jeden z zegarkow przeznaczyli na aukcje harytatywna. Moze to byc Owsiak czy PCK, a moze sami znamy jakas sytuacje gdzie mozna pomoc ? łorewer. Byloby to fajne zakonczenie calej akcji

Inicjatywa bardzo chwalebna, ale trzeba też pamiętać, że jeszcze kilka osób wpisze się na listę rezerwową (jedna już jest) i tego zegarka dla kogoś by zabrakło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadaje dubeltowo, gdyż dyskusja toczy się ... w dwóch tematach.

Witam wytrwałych, powoli dobijamy ...

Mój głos w sprawie numeracji: nie jestem za tworzeniem nowej listy, wprowadzi to bałagan i może się skończyć wysypaniem projektu.

Kolejność na obecnej liście, w wielu przypadkach, oznacza ,że ktoś "wpisał się" do tematu bardzo na początku, inni trochę później , a jeszcze inni niedawno.

Ta kolejność to też zaangażowanie w dyskusje, nie raz burzliwe, to też kompromisy itd.

Ale, żeby z powodu "mojej - 4" temat nie poległ, mogę ją oddać komuś , dla kogo jest to baaaaaardzo ważne. Nie przywiązuję szczególnej wagi do numerologii.

Ważnych dat i rocznic jest tyle, że musiałbym sam zamówić z 10 szt., po co?!

pozdrawiam

WS

PS. I w razie czego, jestem za zrzutką na szczytny cel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadaje dubeltowo, gdyż dyskusja toczy się ... w dwóch tematach.

ano właśnie, proponuję wobec tego zamknąć ten drugi temat z kończącym postem odsyłającym wszystkich do obecnego tematu. Nie ma sensu dublować wypowiedzi, bo temat i tak już jest rozrzucony po kilku wątkach.

Osoby, które chciałyby wpisać się na listę rezerwową po prostu napiszą tutaj oraz PW do Jimiego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema wszystkim,

Jutro na 100% wysyłam dane do przelewu na PW wszystkim zainteresowanym. Sorki za przestój, moja wina, ale uwierzcie że nie miałem nawet możliwości zajrzenia na forum dłużej niż 2 minuty ;)

Pozdrawiam Was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nadgarstek już czeka na nowy nabytek ;)

Od razu bierzemy paski od Pattiniego, czy to później indywidualnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie paski możemy zakupić już teraz. Chętni na pewno się znajdą, Jumi ma już wszystko ustalone, nich pach czeka na zegarek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jedziemy z tym koksem !

Jak coś reszta PW jutro pójdzie ok ?

Pozdro

Mam nadzieję że wszystko w porządku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja chyba poszedłem na pierwszy ogień - zresztą nie ma na co czekać ;)

Wszystkie wytyczne co do kasy i adresu wysyłki spełnione pozostaje tylko tupać nóżkami do czasu przyjścia MC w wersji PVD

Jimi - jestem pełen podziwu za tak profesjonalne podejście do tematu

Ps.

Mam nadzieję, że pokrycie PVD będzie wytrzymałe. Czy ktoś już miał styczność z PVD od MC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedziałem swoje zdanie na temat zasad numeracji. W powyższej sytuacji proszę mnie wypisać z tego projektu.

Pozdrawiam

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerowałbym podać deadline wpłat. Jak nie będzie wyznaczonego terminu do którego należy przelać pieniądze to znowu zacznie nam się wszystko niemiłosiernie dłużyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc .Dlaczego nastapila zmiana decyzji? Miala byc wplata polowy ceny zegarka przy zamowieniu a druga polowa przy odbiborze. Z mojego doswiadzcenia wynika ,ze takich "nadgorliwych" , ktorzy leca z pieniedzmi na tacy , przed wykonaniem uslugi nie traktuje zbyt powaznie. A jezeli zegarki nie beda spelnaic naszych wymagan ? Mamy zaplacic im 40 tys i czekac na to , co oni nam zaproponuja? Domyslam sie ,ze "Witold .........." to jest forumowicz, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja jestem ;) Witold Chowaniec to JA.

100 % jest zapewnieniem że nikt się później nie rozmyśli. Co ja później zrobię ?

Ani zegarka , ani kasy ni będzie.

Żeby projekt spełniał oczekiwania to już moja głowa i zmartwienie. Nie pozwolę zrobić nam krzywdy, spokojnie.

A co do deadline'u .. im dłużej będziecie zwlekać, tym większe "ku-ku" sobie robicie.

Powiedzmy że 2 tyg to max .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedziałem swoje zdanie na temat zasad numeracji. W powyższej sytuacji proszę mnie wypisać z tego projektu.

Pozdrawiam

Zastanów się proszę. Temat trwa miesiącami, był spory bałagan (zarówno projekty jak i numeracja) ale mamy szansę na szczęśliwy finał (zobaczymy ile osób wpłaci). Wypisywanie się z powodu niedociągnięć które związane są z budową na zasadzie pospolitego ruszenia (a nie że ktoś steruje pod siebie projektem) i narażanie całego przedsięwzięcia na szwank nie jest OK. Jeśli zależy Ci na np pełnym numerze to się chętnie zamienię (na mnie wypadła 20-tka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i właśnie dla tego proszę o wpłaty 100%... widzicie że przez TAKIE* zachowanie robimy krok w tył ...i co ... okaże się ze tej jednej sztuki braknie ... to co ? zaś zrzutka będzie ? zakup wspólnego zegarka ? i znowu czekanie na przelewy, księgowanie itd ...

Na razie biorę zegarek Splita na siebie (qr** kolejny już !) i opłacę go ;)

Działamy dalej Panowie ! nie ma czasu ani miejsca na stanie w miejscu .

* Piaskownica :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.