Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Oscar Peterson

Rekomendowane odpowiedzi

Mało zdjęć oddaje piękno czerni tego zegarka.

Zegarek w rzeczywistości jest piękny.

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało zdjęć oddaje piękno czerni tego zegarka.

Rzeczywiście, jest to najczarniejsza z czarnych tarcz :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 7220481

Zegarek na zdjęciach nadgarstkowych jest za mały do tej łapy i wygląda to śmiesznie.

Czy tylko ja to widzę ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek na zdjęciach nadgarstkowych jest za mały do tej łapy i wygląda to śmiesznie.

No tak wygląda śmiesznie, do Twojej ręki absolutnie nie pasuje i w ogóle jest tylko dla ludzi o nadgarstku < 17 cm...

W związku z tym musisz mi go natychmiast sprzedać. :)

Pozdrawiam

Tomek

P.S. IMO jeden z najpiękniejszych zegarków z czarną tarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzałbym z tą śmiesznością. Jak to pewien mądry członek tego klubu kiedyś powiedział - nie ma zegarków za małych, są tylko za duże :)

A tak poza tym, ten Orisek ma średnicę 42mm i uważam, że jak na tego rodzaju zegarek, jest rozmiarowo idealny na mój nadgarstek. Twoim zdaniem elegancki zegarek powinien wyglądać jak patelnia? To dopiero śmiesznie wygląda.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie wygląda śmiesznie. Wygląda normalnie. To dzisiejsza moda na zegarki wielkości budzika na ręcę wygląda śmiesznie. Ten wygląda poprostu klasycznie.

"Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 7220481

Nie nie nie Panowie, proporcje pomiędzy wielkością nadgarstka a rozmiarem zegarka są zachwiane.

Zegarek za mały i tyle - takie moje zdanie.

Jeśli natomiast właścicielowi się podoba to szczerze gratuluję, bo tak naprawdę tylko o to tu chodzi, nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...takie moje zdanie.

Za bardzo modzie ulegasz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takich se podobnych pare nadgarstkowych ;)

IMG_8638-2.jpg

IMG_8649-2.jpg

IMG_8655-2.jpg

IMG_8667-2-1.jpg

IMG_8742-2.jpg

IMG_8754-2.jpg

IMG_8771-2.jpg

IMG_8798-2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w sobie ma... prosty, elegancki i te detale wykończenia tarczy (chyba, że na Twoich fotkach wygląda lepiej niż w rzeczywistości :)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli już, to w rzeczywistości wygląda lepiej niż na tych fotkach :) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to jeden z ładniejszych zegarków jakie mam/miałem. Zegarek wyjątkowej urody o najczarniejszej z czarnych tarcz. A indeksy w kształcie klawiszy fortepianu dają niezapomniany efekt wizualny. Wyjątkowo udany Oris.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[...]. A indeksy w kształcie klawiszy fortepianu dają niezapomniany efekt wizualny. [...]

Tego drobiazgu się nie dopatrzyłem wcześniej. Dzięki fortepianowym indeksom staje się idealny na muzyczne okazje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego drobiazgu się nie dopatrzyłem wcześniej.

Starałem się w jak najlepszy sposób pokazać te indeksy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sliczny typowy Garniturowiec ale i na codzien tez sie nada }

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny Oris - doskonała kompozycja czarnej tarczy i fortepianowych indeksów. No i to złota ósemka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta ma fajny kształt :)

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za podobieństwo - zdjęcia pożegnalne.

IMG_4610-2.jpg

IMG_4660-3.jpg

IMG_4686-2.jpg

IMG_4692-2.jpg

IMG_4714-3-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.