Darek-zegarek 2 #26 Napisano 20 Października 2011 Mało zdjęć oddaje piękno czerni tego zegarka.Zegarek w rzeczywistości jest piękny. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27 Napisano 20 Października 2011 Mało zdjęć oddaje piękno czerni tego zegarka.Rzeczywiście, jest to najczarniejsza z czarnych tarcz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 7220481 #28 Napisano 20 Października 2011 Zegarek na zdjęciach nadgarstkowych jest za mały do tej łapy i wygląda to śmiesznie.Czy tylko ja to widzę ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #29 Napisano 21 Października 2011 Zegarek na zdjęciach nadgarstkowych jest za mały do tej łapy i wygląda to śmiesznie.Czy tylko ja to widzę ??? No tak wygląda śmiesznie, do Twojej ręki absolutnie nie pasuje i w ogóle jest tylko dla ludzi o nadgarstku < 17 cm... W związku z tym musisz mi go natychmiast sprzedać. PozdrawiamTomek P.S. IMO jeden z najpiękniejszych zegarków z czarną tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30 Napisano 21 Października 2011 Zegarek na zdjęciach nadgarstkowych jest za mały do tej łapy i wygląda to śmiesznie.Czy tylko ja to widzę ???Nie przesadzałbym z tą śmiesznością. Jak to pewien mądry członek tego klubu kiedyś powiedział - nie ma zegarków za małych, są tylko za duże A tak poza tym, ten Orisek ma średnicę 42mm i uważam, że jak na tego rodzaju zegarek, jest rozmiarowo idealny na mój nadgarstek. Twoim zdaniem elegancki zegarek powinien wyglądać jak patelnia? To dopiero śmiesznie wygląda. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #31 Napisano 21 Października 2011 Zegarek na zdjęciach nadgarstkowych jest za mały do tej łapy i wygląda to śmiesznie.Czy tylko ja to widzę ??? Moim zdaniem nie wygląda śmiesznie. Wygląda normalnie. To dzisiejsza moda na zegarki wielkości budzika na ręcę wygląda śmiesznie. Ten wygląda poprostu klasycznie. 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 7220481 #32 Napisano 22 Października 2011 Nie nie nie Panowie, proporcje pomiędzy wielkością nadgarstka a rozmiarem zegarka są zachwiane. Zegarek za mały i tyle - takie moje zdanie. Jeśli natomiast właścicielowi się podoba to szczerze gratuluję, bo tak naprawdę tylko o to tu chodzi, nie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33 Napisano 22 Października 2011 ...takie moje zdanie. Za bardzo modzie ulegasz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #34 Napisano 19 Maja 2012 Takich se podobnych pare nadgarstkowych 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maYa 0 #35 Napisano 20 Maja 2012 Coś w sobie ma... prosty, elegancki i te detale wykończenia tarczy (chyba, że na Twoich fotkach wygląda lepiej niż w rzeczywistości ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36 Napisano 20 Maja 2012 Jeżeli już, to w rzeczywistości wygląda lepiej niż na tych fotkach Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to jeden z ładniejszych zegarków jakie mam/miałem. Zegarek wyjątkowej urody o najczarniejszej z czarnych tarcz. A indeksy w kształcie klawiszy fortepianu dają niezapomniany efekt wizualny. Wyjątkowo udany Oris. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maYa 0 #37 Napisano 20 Maja 2012 [...]. A indeksy w kształcie klawiszy fortepianu dają niezapomniany efekt wizualny. [...] Tego drobiazgu się nie dopatrzyłem wcześniej. Dzięki fortepianowym indeksom staje się idealny na muzyczne okazje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38 Napisano 20 Maja 2012 Tego drobiazgu się nie dopatrzyłem wcześniej. Starałem się w jak najlepszy sposób pokazać te indeksy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clar 0 #39 Napisano 24 Maja 2012 Sliczny typowy Garniturowiec ale i na codzien tez sie nada } 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackFrost 93 #40 Napisano 24 Maja 2012 Piękny Oris - doskonała kompozycja czarnej tarczy i fortepianowych indeksów. No i to złota ósemka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43215 #41 Napisano 16 Czerwca 2012 Koperta ma fajny kształt 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42 Napisano 18 Września 2012 Sorry za podobieństwo - zdjęcia pożegnalne. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach