Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SphinX

Chronos-Art "PILOT" - WIELKI FINAŁ

Chronos-Art "Pilot"  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Od samego początku kibicuję ( i głosuję ) na projekty Sąsiada ( najbardziej przypadły mi do gustu ) więc tym razem nie może być inaczej :) Mój głos oddaję na nr 2:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nr. 2 (czapki z głów za pomysł)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konsekwentnie: ZDECYDOWANIE Nr.1

Jeśli w grę wchodzi drugie miejsce, wskakuje tam Sąsiad ze swoją 2ką.

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój głos na nr 2. gratuluje wszystkich projektów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 1 poszło, chociaż trójka ma w sobie coś z prostoty klasycznych pilotów, to tylko z jedynki kapie olej silnikowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje wszystkim za głosy B) Mam nadzieje że gotowy projekt przejdzie wszystkie najśmielsze oczekiwania moje, jak i wasze B) a o zegarku Pilot Chronos-Art będzie głośno we wszystkich branżowych mediach i nie tylko B)

Pilot-final222.jpg

Jest i obiecana koronka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OFICJALNIE ZAMYKAM KONKURS I GLOSOWANIE.

ZWYCIĘZCĄ konkursu "Chronos-Art PILOT" jest kolega DMN.

SERDECZNIE GRATULUJĘ

Temat przejmuje Paweł Jankowski

Jeszcze raz serdecznie gratuluję zwycięzcy. Dziękuję wszystkim za projekty, klubowiczom za głosowanie.

P.S. Zwycięzcy proponuję założenie osobnego wątku, już o wybranym zegarku.

Pozdrawiam

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam chciałbym Bardzo Serdecznie podziękować Wszystkim uczestnikom konkursu za wspaniałe projekty i ogrom pracy jaką wykonali. Oczywiście Wielkie Dzięki dla Łukasza za przygotowanie i prowadzenie na forum tego tematu B) Panowie projekty i pomysły świetne ale niestety zwycięzca jest tylko jeden takie były zasady. Gratulacje dla zwycięzcy B) A teraz czas na realizacje projektu To tak na szybko i jeszcze raz Serdeczne Dzięki :D dla Wszystkich uczestników i biorących udział w tej zabawie na pewno do niektórych autorów projektów się odezwie B) Relacje z prac nad rodzącym się zegarkiem będą sukcesywnie przekazywane Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To świetnie - udało się z projektem , uda sie z zegarkiem

Wszystkim zaangażowanym dziekuję , zwycięzcy gratuluję a Pawłowi wszystkiego dobrego życzę w produkcji i nie tylko .

watek zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.