mikolaj78 747 #2626 Napisano 2 Marca 2017 Skoro pytanie było publiczne to myślę, że wypadałoby abyś swoje przemyślenia opublikował w temacie . 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #2627 Napisano 3 Marca 2017 Na stronie internetowej Kazara mają spore obniżki, nawet po 70%, niektóre ciekawe modele poniżej 200zl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #2628 Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) W Kazarze kupiłem fajne casualowe buty, z olejowanej skóry, które wytrzymują za***iście długo i w dobrym stanie a przebiegi mam duże. Edytowane 3 Marca 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #2629 Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) Uważam że po cenach regularnych nie warto, ale po przecenie 50-70% jak najbardziej. Noi trzeba wspierać Polskich producentów! Edytowane 3 Marca 2017 przez mazik77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #2630 Napisano 4 Marca 2017 Mazik Dzieki za info!Zamowilem koniakowe brougsy, zobaczymy co to za jakosc. Chcialem juz jakis czas temu sprawdzic buty kazar ale uwazam ze nie sa warte swojej ceny regularnej. Uważam że po cenach regularnych nie warto, ale po przecenie 50-70% jak najbardziej. Noi trzeba wspierać Polskich producentów! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2631 Napisano 4 Marca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yary12 15 #2632 Napisano 5 Marca 2017 https://badura.pl/products,mezczyzna,polbuty,65254?m=7519-967 spodobały mi sie takie butki, ale nic nie wiem o marce, macie jakies doświadczenia?Od lat najczęściej kupuję Badury. Bardzo dobra jakość i szyte idealnie pod kształt mojej stopy. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filiptomczyk85 3 #2633 Napisano 5 Marca 2017 Witam. Panowie mam pytanie - gdzie we Wrocławiu mogę znaleźć jakieś porządne loafersy skórzane? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2634 Napisano 5 Marca 2017 Na stronie internetowej Kazara mają spore obniżki, nawet po 70%, niektóre ciekawe modele poniżej 200zl.Jak z rozmiarówką w Kazarze? Nie mają tam połówek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #2635 Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Z tego co pamietam jak kiedys mierzylem w sklepie to tylko pelne numery mieli. Edit, wlasnie wrociilem ze sklepu i na 100% potwierdzam ze maja tylko pelne rozmiary Jak z rozmiarówką w Kazarze? Nie mają tam połówek? Edytowane 5 Marca 2017 przez cowall 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #2636 Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) A ja sobie kupiłem ecco cool 2.0. Po dwóch dniach chodzenia bardzo fajne. Idealne dla mnie pod względem amortyzacji a komfort "klimatyczny" wewnątrz buta na najwyższym poziomie. Coś jakby udoskonalić geoxa. Goretex tez itp itd i jakaś tam wentylacja w podeszwie. Skóra super jakości. Ten cały poliuretan tez spoko. Łatwo się myje. Podeszwa jest z pianki wtryskiwanej a nie z odlewu wiec ma swoje niedoskonałości w postaci por gdzieniegdzie ale nie widać tego. Ot, taki ich urok. Nie dyskutuje tez co do ceny bo nie wiem czy 750 to dużo za nie czy nie. Okaże się na koniec sezonu. Póki co na tak. No i nie są to jakieś tam kolejne popularne buty tylko coś innego Polecam. Edytowane 5 Marca 2017 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #2637 Napisano 5 Marca 2017 Takie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2638 Napisano 5 Marca 2017 Casual runners Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #2639 Napisano 6 Marca 2017 Panowie ma ktoś ten model, solidne, wygodne itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #2640 Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) A ja sobie kupiłem ecco cool 2.0. Po dwóch dniach chodzenia bardzo fajne. Idealne dla mnie pod względem amortyzacji a komfort "klimatyczny" wewnątrz buta na najwyższym poziomie. Coś jakby udoskonalić geoxa. Goretex tez itp itd i jakaś tam wentylacja w podeszwie. Skóra super jakości. Ten cały poliuretan tez spoko. Łatwo się myje. Podeszwa jest z pianki wtryskiwanej a nie z odlewu wiec ma swoje niedoskonałości w postaci por gdzieniegdzie ale nie widać tego. Ot, taki ich urok. Nie dyskutuje tez co do ceny bo nie wiem czy 750 to dużo za nie czy nie. Okaże się na koniec sezonu. Póki co na tak. No i nie są to jakieś tam kolejne popularne buty tylko coś innego Polecam. Miałem takie białe szmaciaki.Dużo zabawy z praniem, bo duża powierzchnia siatki.Niby można to nano protektorem spryskać ale na ile to zabezpieczy, ciężko powiedzieć. Inne buty z podobnie rozwiązanym połączeniem siatki z przodem buta, przetarły się w tym miejscu. Edytowane 7 Marca 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #2641 Napisano 7 Marca 2017 dotarło zamówienie z Kazara, wszystko sprawnie i bez problemowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #2642 Napisano 7 Marca 2017 Miałem takie białe szmaciaki.Dużo zabawy z praniem, bo duża powierzchnia siatki.Niby można to nano protektorem spryskać ale na ile to zabezpieczy, ciężko powiedzieć. Inne buty z podobnie rozwiązanym połączeniem siatki z przodem buta, przetarły się w tym miejscu. Tam nie ma jakieś siatki materiałowej w sumie tylko taki jakby jeden twór z jakiegoś poliuretanu a pod spodem goretex. Te duże oczka i te malutkie to jeden materiał nie dwa połączone ze sobą. Póki co wziąłem gąbkę z mydłem i umyłem. Mają Goretex więc nie przemokły Mają 2 lata gwarancji to jak się przetrą to naprawią... Ale wygodne buty - polecam. Sporo tego miałem ale te się wyróżniają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #2643 Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) I ci sie korva poprzecieraja po bokach. Mialem tak we wszystkich a przerobilem sporo Reebokow. Przede wszystkim GL 6000. Trzymam kciuki! Edytowane 8 Marca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emomondo 3 #2644 Napisano 7 Marca 2017 Ja polecam każdemu buty nike vomero na miasto. Większej wygody nie ma Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2645 Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) I ci sie korva poprzecieraja po bokach. Mialem tak we wszystkich a przerobilem sporo Reebokow. Przede wszystkim GL 6000. Trzymam kciuki! Nigdy nic takiego nie miałem w Reebokach, a GL6000 trochę przewaliłem. Jedynie w czarnych rozdarła mi się siatka na toe vampie dość szybko. Tymczasem Nike z okazji 30-sto lecia Air Max 1 wraca do rekiniego kształtu przodu buta sprzed lat, bo to co robili ostatni wołało o pomstę do nieba. Jest kocur! Edytowane 7 Marca 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #2646 Napisano 7 Marca 2017 Nigdy nic takiego nie miałem w Reebokach, a GL6000 trochę przewaliłem. Jedynie w czarnych rozdarła mi się siatka na toe vampie dość szybko. Tymczasem Nike z okazji 30-sto lecia Air Max 1 wraca do rekiniego kształtu przodu buta sprzed lat, bo to co robili ostatni wołało o pomstę do nieba. Jest kocur! No to gratuluję. Nie wiem jakie robiłeś przebiegi ale ja jak kupowałem te modele to tłukłem dzień w dzień co najmniej 10 kilometrów. Może o to chodzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2647 Napisano 7 Marca 2017 Ja się ma kilkanaście lub więcej par sneakersów to ciężko o mega przebiegi poza tym dbam. jak o wszystko co mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #2648 Napisano 7 Marca 2017 No nic, ja bardziej używam obuwia a nie kolekcjonuje je. Był czas kiedy miałem pierdolca i kupowałem Jordany za chore pieniądze. Ostatnia para (JordanXVI) skończyła tak, że po pijaku stopiłem je w żarze gasnącego ogniska... Ja bardzo dużo chodziłem swego czasu. To mega wygodne buty ale ten element zawsze padał...Ja się ma kilkanaście lub więcej par sneakersów to ciężko o mega przebiegi poza tym dbam. jak o wszystko co mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #2649 Napisano 7 Marca 2017 Ja się ma kilkanaście lub więcej par sneakersów to ciężko o mega przebiegi poza tym dbam. jak o wszystko co mam. Wklej fotę - jak w szafie znanych gwiazd! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2650 Napisano 7 Marca 2017 Oj nie gwiazdy mają porządek, a ja burdel. Mogę Ci pokazać na żywo, ale fotek nie będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach