Kosma 204 #4051 Napisano 18 Maja 2018 Nieważne kto w jakim wieku jest tylko na ile się czuje lat A na Jordanki nigdy nie jest za późno !!!!Amen. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #4052 Napisano 18 Maja 2018 Witam a Ja od jakiegoś czasu w takich śmigam .Są bardzo wygodne .Na pewno warte swej ceny ...Jaki to model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4053 Napisano 18 Maja 2018 Szewc w nich gumowy nakładany nosek naszył bo były dziury i palce wychodził?Ta guma na nosek to z piłki?Dokładnie tak jak piszesz, no może tylko palce wychodziły, nie " palce wychodził" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70916 #4054 Napisano 18 Maja 2018 Odjazdowe te buciory, Marek. Pasowałyby np. do tego gostka. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4055 Napisano 18 Maja 2018 Swoją drogą, to Marek trochę kojarzy mi się z tym gościem jak wyżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4056 Napisano 18 Maja 2018 Odjazdowe te buciory, Marek. Pasowałyby np. do tego gostka. Swoją drogą, to Marek trochę kojarzy mi się z tym gościem jak wyżej Popatrzyłem w lustro i jedyną różnicę jaką widze to.....mam dwoje oczu, no i z Nowego Yorku wyjechałem, nie uciekałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4057 Napisano 18 Maja 2018 Popatrzyłem w lustro i jedyną różnicę jaką widze to.....mam dwoje oczu, no i z Nowego Yorku wyjechałem, nie uciekałem Wiedziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4058 Napisano 18 Maja 2018 Takie kupiłem https://www.amazon.de/dp/B00275FELQ/ref=asc_df_B003L76UIK1521806400000/?tag=AssocID&creative=22662&creativeASIN=B003L76UIK&linkCode=df0&language=pl_PL&utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info&th=1&psc=1W Niemczech od jakiegoś czasu widuje w takich butach - ogólnie nowa czysta koszulka, czyste dzinsy chlapnięte farbą na jednej nogawce i takie buty - wyglądają jak robocze ale widać że te zużycie jest celowo zrobione, takie nowe stare i to widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4059 Napisano 18 Maja 2018 To się podobno VINTAGE nazywa... Tak gdzieś czytałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #4060 Napisano 18 Maja 2018 (edytowane) Takie kupiłem https://www.amazon.de/dp/B00275FELQ/ref=asc_df_B003L76UIK1521806400000/?tag=AssocID&creative=22662&creativeASIN=B003L76UIK&linkCode=df0&language=pl_PL&utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info&th=1&psc=1 Buty bardzo ładne. Do kompletu proponuję dokupić coś bardziej eleganckiego aby było w czym się pokazać w teatrze Edit: Na wieczorne wyjścia na kielicha takie buty, co by potem równowagę było łatwo utrzymać za niecałe 2600 amerykańskich dolarów ;-) Edytowane 18 Maja 2018 przez bazant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4061 Napisano 18 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4062 Napisano 18 Maja 2018 Nowych nie mieli?! Całkiem ciekawie wykończone.O to samo chciałem spytać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4063 Napisano 18 Maja 2018 Nie znacie się na modzie..młodzieżowej , pewnie już macie swoje lata...(ze 40 pewnie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4064 Napisano 18 Maja 2018 Z ogonkiem Marku, z ogonkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4065 Napisano 18 Maja 2018 Z ogonkiem Marku, z ogonkiem A część pisze jak by była bez....ogonka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4066 Napisano 18 Maja 2018 A część pisze jak by była bez....ogonka Może po prostu ogonki są różne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4067 Napisano 18 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ritter #4068 Napisano 18 Maja 2018 Te z dłłłłuuugimi noskami mają całkiem ciekawy kontekst i to nie tylko historyczny. W Wiekach Średnich przodowali w długości nosków a jakżeby inaczej Francuzi . Długość nosków w ciżmach miała określać proporcjonalnie rzecz jasna długość przyrodzenia właścicela. I tak sobie te noski rosły i rosły aż do czasu gdy w czasie jednej z bitew Anglicy "pogonili kota" Francuzom. W takim obuwiu było dosyć trudno chodzić a co tu mówić o porządnej francuskiej panicznej ucieczce . To sobie je najpierw poobcinali by wiać jeszcze sprawniej. No i trend modowy tym samym się załamał. Niektórzy nienawistnicy twierdzą, że to wtedy pierwszy raz Francuzi zainstalowali sobie lusterka wsteczne na wierzchowcach by lepiej widzieć pole bitwy w czasie ucieczki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70916 #4069 Napisano 18 Maja 2018 Może po prostu ogonki są różne To nawet nie tyle chodzi o to, że są różne, ile o to, że niektórzy czują chyba niemożliwą do odparcia potrzebę ich nieustannego porównywania ze wszystkimi innymi ogonkami w zasięgu wzroku. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4070 Napisano 18 Maja 2018 To nawet nie tyle chodzi o to, że są różne, ile o to, że niektórzy czują chyba niemożliwą do odparcia potrzebę ich nieustannego porównywania ze wszystkimi innymi ogonkami w zasięgu wzroku. Podobno w pewnym wieku tak jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4071 Napisano 18 Maja 2018 Podobno w pewnym wieku tak jest https://pl.wikipedia.org/wiki/Dojrzewanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70916 #4072 Napisano 18 Maja 2018 Podobno w pewnym wieku tak jest To na pewno nie jest kwestia wieku. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4073 Napisano 18 Maja 2018 To na pewno nie jest kwestia wieku. Pewnie masz rację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4074 Napisano 18 Maja 2018 Marek? G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4075 Napisano 18 Maja 2018 Marek? G6yes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach