DEMEL 78 #5076 Napisano 11 Kwietnia 2020 Wyglądają. Ale kolorek sygnałowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #5077 Napisano 11 Kwietnia 2020 Na gorące dni to raczej pełna guma średnio się nada. Skoro nie chodzimy do pracy to sandały wrócą ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #5078 Napisano 11 Kwietnia 2020 Kryzys ogólnoświatowy się szykuje.Niektórzy ludzie tracą pracę innym spadają zarobki.Nie wiadomo do kiedy koronawirus z nami będzie, więc pewne ograniczenia pozostaną jeszcze pewien czas. Szykują się poluzowania chociaż to co mnie najbardziej męczy - brak możliwości pójścia na siłownię, pewnie jeszcze zostanie utrzymany. Jak ćwiczyć w maseczce, okularach ochronnych i rękawiczkach gumowych ? Odzież, buty w obecnych czasach towar drugiej potrzeby.Teraz już promocje są duże - Vistula np. -70%, -80%. Bytom podobnie. Ja dziś kupiłem trapmki na gorące Smerfastyczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #5079 Napisano 11 Kwietnia 2020 Kolorek smefastyczny średnio mi się podaba.Zobaczymy jak na żywo...Szukałem czegoś bez białej podeszwy a o to teraz ciężko. Co do gumy to widziałem sporo osób w analogicznych trampkach latem, więc może nie będzie najgorzej. Np. w NB 1500 jest mi za gorąco. W espadrylach do pracy to średnio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5080 Napisano 11 Kwietnia 2020 kiedyś miałem trampki i latem dla mnie to na równi z gumiakiem. Tragedia. Mam kumpla, który kiedyś chodził latem w glanach i do dzisiaj mówi, że było "ok" więc to, że ktoś chodzi nie znaczy, że jest przyjemnie NB 373 - siatka jednak daje radę. Mam też reeboki na siłownię - góra też siatka i latem byłoby super ale znów są mało "incognito" na codzień. NB 1500 kpiłem zimą, już wiem że na upały to nie jest but (i w porównaniu do 373 czy gazelle adidasa stwarzają mi problemy przy jeździe samochodem przez rozbudowany czubek - haczę butem o plastik nad sprzęgłem ) Chcę kupić jakiś but na codzień, trochę zastanawiam się nad tymi pumamihttps://eu.puma.com/pl/pl/pd/buty-sportowe-smash-sd/361730.html?dwvar_361730_color=20chociaż cały czas chodzi mi po głowie zamiana moich NB 373 na nową parę, w perspektywie lata NB rozsądniejsze niż zabudowane pumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #5081 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) chociaż cały czas chodzi mi po głowie zamiana moich NB 373 na nową parę, w perspektywie lata NB rozsądniejsze niż zabudowane pumy Rozpatrywałem NB na lato ale myślałem że wszystkie są analogicznie gorące jak 1500... Cały czas zastanawiam się nad cofnięciem zamówionych CK podwieszonych stronę wcześniej. Przeglądałem NB pod kątem lata.Z serii 373 nic mi w oko nie wpadło.Co myślicie o poniższych modelach właśnie pod kątem lata. Wydają się nie być mocno zabudowane i mieć dobrą wentylację.Niestety sklepy stacjonarne są zamknięte więc nie mam jak ocenić. W powyższych ciemny kolor może powodować nagrzewanie.Biała podeszwa mi się nie podoba więc pomalowałbym ją. W poniższych sporotowych butach biała podeszwa jest jak najbardziej ok. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #5082 Napisano 12 Kwietnia 2020 Ja niebieskie mam takie: https://static.footshop.com/89152-full_product/15741.jpg I w sumie to chodzę w nich najczęściej ze sportowych. Na lato polecam nike flyknit racer, sam szukam kolejnej pary triple black bo moja już się zużyła Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5083 Napisano 12 Kwietnia 2020 ja z 373 latem jestem zadowolony, od góry masz tylko siatkę, na bokach też są panele z siatki więc but nie jest zamknięty. 1500 raz, że więcej warstw a dwa - te dziurki na przodzie jednak nie dają rady tak jak siatka.Te 2 wyżej też mają panele z siatki więc będą lepsze latem niż 1500 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5084 Napisano 12 Kwietnia 2020 Te drugie nb wyglądają jakby ktoś wdepnął w świeżą zaprawę i tak zostało na " podeszwie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #5085 Napisano 12 Kwietnia 2020 Czy ja wiem? Takie aerodynamiczne dość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5086 Napisano 12 Kwietnia 2020 Kształt klina jest. Fakt. Pomoże w chodzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5087 Napisano 12 Kwietnia 2020 Mam w podobnej technologii Pumy. Mega wygodne buty :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #5088 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Przy dużych prędkościach przemieszczania się ten klin wydatnie może wspomagać. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez DEMEL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5089 Napisano 12 Kwietnia 2020 No to tylko brać. Fidelio, ale gabaryt Twojej podeszwy nieporównywalny. Taką też mam i się nie wstydzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5090 Napisano 12 Kwietnia 2020 Prawda, taki złoty środek ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5091 Napisano 12 Kwietnia 2020 Mam w podobnej technologii Pumy. Mega wygodne buty :-)Jeśli chodzi o boosta to nie jest podobna technologia tylko ich. Boosta nie wymyślił adidas tylko Puma i BASF. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84483 #5092 Napisano 12 Kwietnia 2020 A ja mam 373 i, 574 a teraz zobaczyłem takie wygodne. https://www.hitobuwie.pl/marki/new-balance/sportowe-new-balance-msx90rce-299391.html Mam szeroką stopę i modele 373 i 574 mi leżą. Jeszcze dzisiaj jest promocja na takie też mi się widzi ten kolor 244 zł https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-new-balance-ml574upz-granatowy-kolorowy.html 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84483 #5093 Napisano 21 Kwietnia 2020 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pantagruel 0 #5094 Napisano 22 Kwietnia 2020 Tak buty uszyte w jednym rozmiarze i jednej parze, tak miałem szczęście, nie firma produkuje sporo modeli w pelnej rozmiarówce, mnie się podobają mnie też się podobają. Ciekawe jakie buty kolega powyżej uznaje za nie nudne buty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #5095 Napisano 30 Kwietnia 2020 Czy któryś z kolegów ma może kod promocyjny na stronie sneakershop.pl ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5096 Napisano 30 Kwietnia 2020 Idzie lato, paczuszki dotarły.Loafer-sy Berwicka i Sperry legend edit Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5097 Napisano 5 Maja 2020 Dzisiaj na spontanie zakupiłem, monki - Benedict Loake.Kopyto capital, jak dla mnie idealne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #5098 Napisano 5 Maja 2020 Fajne , lubię tego typu fakturę skory . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5099 Napisano 11 Maja 2020 Właśnie odebrałem, idealne na obecną pogodę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5100 Napisano 11 Maja 2020 Dzisiaj coś do biegania, to już trzecia para są świetne, polecam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach