diesel 218 #1 Napisano 24 Grudnia 2011 Heuer Montreal model dedykowany wielkiemu kierowcy wyścigowemu Stefanowi Bellofowi który zginął w 1985r w kontrowersyjnym wypadku na torze Spa W środku siedzi bardzo ciekawy mechanizm Cal.12 z mikro rotorem Egzemplarz który posiadam (czarna tarcza, bransoleta) wystąpił tylko raz w katalogu Heuera w 1974r Wszystko oryginał oprócz szkła i paska oczywiście, koperty specjalnie nie polerowałem aby jak najmniej ingerować w oryginalność. Pozwolę sobie dodać link do znacznie ładniejszych zdjęć tego modelu >>KLIK<< 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #2 Napisano 24 Grudnia 2011 cudny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #3 Napisano 24 Grudnia 2011 Wrzuć go pod ten kombinezon i wio na tor gdzie jego miejsce Kapitalny wintydż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #4 Napisano 24 Grudnia 2011 świetny. gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #5 Napisano 24 Grudnia 2011 Piękny zegarek. Ten kształt koperty cudo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #6 Napisano 24 Grudnia 2011 Świetny zegarek jak i jego stan, gratuluje perełki w kolekcji! 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 3697 #7 Napisano 24 Grudnia 2011 Przepiękny zegarek, gratuluję! Mimo upływu lat design tego Heuera wciąż robi wrażenie. Można prosić o zdjęcia dekla? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #8 Napisano 24 Grudnia 2011 ale ja CI zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #9 Napisano 24 Grudnia 2011 Fantastyczny zegar z charakterem. Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4342 #10 Napisano 24 Grudnia 2011 stare heuer-y jednak są najfajniejsze!!!szczerze gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #11 Napisano 25 Grudnia 2011 Bardzo, bardzo fajny mechanizm, mikro rotor to jest TO. Całość jest super, czysty racing, gratuluję. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #12 Napisano 25 Grudnia 2011 Bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #13 Napisano 25 Grudnia 2011 Bardzo się cieszę że Wam się podoba Można prosić o zdjęcia dekla? Dekielek zwyczajny, bez napisów: Nadgarstkowe: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #14 Napisano 25 Grudnia 2011 Piękny zegar, takie okazy pomagają mi przekonać się do chrono I do tego ta koperta! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 3697 #15 Napisano 25 Grudnia 2011 Dekielek zwyczajny, bez napisów: Dekielek faktycznie skromny, ale zegarek i tak super. Piękny zegar, takie okazy pomagają mi przekonać się do chrono I do tego ta koperta! TH (a wcześniej Heuer) robi wg. mnie jedne z najfajniejszych chrono. Vintage'owe edycje Monaco, Silverstone, czy Autavia to zegarki, które za kolejne 20 lat będą zachwycały swoim wyglądem równie mocno, co i dziś. Pokazany tu Montreal jest tego najlepszym przykładem, mimo upływu lat wciąż wygląda świetnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #16 Napisano 25 Grudnia 2011 Gatuluje niech sie dobrze nosi 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 39845 #17 Napisano 20 Stycznia 2012 Patrząc na zdjęcia zegarków TH, wiem iż robili robią i mam wielką nadzieję że nadal będą robić przepiękne zegarki. Starsze modele takie jak: Monaco, Silverstone, czy Autavia są przepiękne. Nowe: Carrera, Carrera Day Date, Monaco czy Aquaracer również mi się podobają i to bardzo. No i oczywiście nowości Mikrotimer Flying 1000. Cudo 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vix 0 #18 Napisano 20 Stycznia 2012 świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #19 Napisano 20 Stycznia 2012 Witam kolejnego "mikrorotorowca". Gratuluję, ładna sztuka.W ramach dopełnienia pozwolę sobie zamieścić link do takiego małego opracowania, które popełniłem czas temu jakiś - jak ktoś będzie chciał po obejrzeniu tych zdjęć poczytać o technologii, która za nim stała:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/58125-automatyczne-chronografy-jak-to-z-nimi-bylo/page__p__635658__fromsearch__1#entry635658pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveg 0 #20 Napisano 11 Lutego 2012 świetny vintage, 0 Eterna KonTiki Four-Hands Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach