gniewko 115 #101 Napisano 19 Czerwca 2012 Zastanawiam sie co ladniejsze koszula czy ten zegarek }}} koszula! Trochę brakuje zdjęć nie nadgarstkowych by zobaczyć np. detale Rolka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #102 Napisano 19 Czerwca 2012 Zdjęcia są na pierwszej stronie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #103 Napisano 19 Czerwca 2012 Powiem tak,jak nie lubię koszul w paski tak Twoje mi się podobają... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #104 Napisano 19 Czerwca 2012 Ralph Lauren - polecam, naprawde dobre i bardzo ładne koszule. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #105 Napisano 3 Marca 2013 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #106 Napisano 3 Marca 2013 Świetny zegar. Tak jak na żywo nigdy nie widzialem Rolexa i jakos xle mi sie koajrzył, tak na podstawie twoich zdjęc nabieram do niego przekonania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #107 Napisano 3 Marca 2013 Świetny zegar. Tak jak na żywo nigdy nie widzialem Rolexa i jakos xle mi sie koajrzył, tak na podstawie twoich zdjęc nabieram do niego przekonania I o to chodzi Bardzo sie cieszę, że się przekonujesz, te zegarki są warte każdej złotówki. Największą ich zaletą jest z pewnością wygoda użytkowania, nie miałem w życiu wygodniejszego zegarka, serio. Do tego trzeba dodać świetną jakość, znakomity design i wszechstronność, co czyni go zegarkiem wręcz kompletnym. Naprawde polecam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #108 Napisano 3 Marca 2013 Powtórzę się, bardzo podoba mi się ten model, sam nie wiem czy nie lepiej niż DJ. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #109 Napisano 15 Maja 2013 Takich se pare zdjęć z nudów popełniłem... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 1025 #110 Napisano 15 Maja 2013 superowy zegarek i sympatyczne fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #111 Napisano 15 Maja 2013 Przy takim zegarku przyjemnie się ponudzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1701 #112 Napisano 15 Maja 2013 Rolki to genialne zegarki w swej prostocie. Michał, nie myślisz o jakimś modelu Daytony? Ta z czekoladową tarczą jak Ty to mówisz - "miazga" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #113 Napisano 15 Maja 2013 Nieraz już myślałem o jakiejś Daytonie (zwłaszcza właśnie ta złota z czekoladową tarczą mi się podoba), kiedyś nawet byłem bliski kupna, ale ostatecznie zrezygnowałem z takiego pomysłu. Powiedzmy, że zegarki te nie zdały testu nadgarstkowego 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2635 #114 Napisano 22 Września 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Michał, prześlij proszę kilka fotek do kalendarza klubowego na 2014 rok. Świetne zdjęcia robisz!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach