Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

No i jest ... pierwsza i namacalna sztuka,  która właśnie dziś opuściła biurofabrykę . Jeszcze w foliach  😁😎

20210618_180442.jpg

20210618_180540.jpg

20210618_180602.jpg

20210618_180702.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę powiedziawszy nawet cieszy mnie ta cena. Przynajmniej nie korci, bo jakby był w zasięgu możliwości, to bym się wkurzał, że nim dozbieram, to wszystkie pójdą.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, albiNOS 01 napisał(-a):

Prawdę powiedziawszy nawet cieszy mnie ta cena. Przynajmniej nie korci, bo jakby był w zasięgu możliwości, to bym się wkurzał, że nim dozbieram, to wszystkie pójdą.

Zdjęcia mi średnie wyszły,  ale uwierz , że widząc tę limitkę na żywo mógłbyś zmienić zdanie 🤣 Jest w planach jeszcze jeden projekt , tańszy i również ciekawy . Do tego będzie dostępny w ogólnej sprzedaży i w ilości 25 - 30 szt . Adam musi tylko podjąć decyzję,  czy go wprowadzi . Ale to za jakieś 2 - 3 miesiące,  jeśli się uda .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, ArtiP napisał(-a):

Zdjęcia mi średnie wyszły,  ale uwierz , że widząc tę limitkę na żywo mógłbyś zmienić zdanie 🤣 Jest w planach jeszcze jeden projekt , tańszy i również ciekawy . Do tego będzie dostępny w ogólnej sprzedaży i w ilości 25 - 30 szt . Adam musi tylko podjąć decyzję,  czy go wprowadzi . Ale to za jakieś 2 - 3 miesiące,  jeśli się uda .

Też na bazie Warszawy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, sanik napisał(-a):

Też na bazie Warszawy?

200 - tki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Limitka dostala nowy pasek 😎

20210619_111047.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.04.2021 o 13:02, Lupus_01 napisał(-a):

No i pięknie!

Uporządkujmy zatem, mam nadzieję, że nie namieszałem:

Nie wiem kto jest od 1 do 7, można dopisać.
Lista osób na Syrena Red
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. Lupus_01
9. Callahan
10. ma5ter
11.

50+fa8ab1c60011fa36219c86181812f5f7.jpg&key=86927a2b6ef4459216518efd18fc6ff2ebeaeb73fc13e5ca5015fb1a456feeba

@ArtiP coś się ruszyło z listą???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Callahan napisał(-a):

Póki co stanęła , ale cały czas pamiętam i niebawem będę wrzucał posty z przypomnieniem.  Obecnie wypuszczamy limitkę  (priorytet) i z tyłu głowy już jest kolejny, ciekawy i mocno ograniczony projekt , na bazie klasyka 😎 Prototyp prawie już jest 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, ArtiP napisał(-a):

Póki co stanęła , ale cały czas pamiętam i niebawem będę wrzucał posty z przypomnieniem.  Obecnie wypuszczamy limitkę  (priorytet) i z tyłu głowy już jest kolejny, ciekawy i mocno ograniczony projekt , na bazie klasyka 😎 Prototyp prawie już jest 😁

Info o tej nowej limitce będzie tylko na fb, czy też na forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Callahan napisał(-a):

Info o tej nowej limitce będzie tylko na fb, czy też na forum?

Na fb i tutaj też chciałbym to wrzucić . Zastanawiam się,  gdzie jeszcze . Muszę to skonsultować w wolnej chwili z Adamem , czy to nam technicznie pyknie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Garfish okiem Dariusza Wilamowskiego 😎

W 2014r. byłem na nurkowaniach w Szwajcarii realizując jeden z etapów projektu Wyprawa Xicorra 2014. Wykonywałem wtedy nurkowania w jeziorze Vierwaldstättersee. W czasie nurkowań robiłem testy niektórych modeli zegarków a głównie rozpocząłem testy Garfischa. Garfisch jest na pewno jednym z najlepiej przetestowanych zegarków nurkowych. Od 2014r. wykonałem z nim kilkaset nurkowań w tym kilkadziesiąt trzycyfrowych również poniżej 200m. W tym roku do sprzedaży trafia Garfisch w wersji produkcyjnej wiec w tym roku do Szwajcarii jadę z Wyprawa Xicorra gdzie wersja produkcyjna Garfischa zostanie podda końcowym testom w czasie nurkowań trzycyfrowych w Jeziorze Thunersee. W takich nurkowaniach podstawą są bardzo dobrze zrobione gazy. W czasie projektów głębokich nurkowań najważniejsze gazy a często wszystkie przywożę o ile to możliwe gotowe do miejsca nurkowania i w tym przypadku też tak chce zrobić. Od kilku lat gazy niezmiennie miesza dla mnie jeden z najlepszych gazblenderów w kraju Wojciech Czechowski właściciel centrum nurkowego Addiving z Wrocławia. Wojciech w ich przygotowanie włożył bardzo dużo pracy i czasu. Tym razem zajęło to 4 dni wiec od 19 do 23 czerwca byłem we Wrocławiu gdzie spotkałem sporo starych przyjaciół i nawiązałem kilka nowych znajomości Po uzupełnieniu sprzętu i końcowym spakowaniu planowałem ruszyć 2 lipca więc mam nadzieje jutro będę mknął do Szwajcarii a dokładnie do Lauterbrunner gdzie mój przyjaciel Piotr Archman prowadzi pensjonat i kawiarnie 🙂 bez jego pomocy projekt był by nader trudny w realizacji. Xicorr Watches Centrum Nurkowe ADDiving

FB_IMG_1625172690227.jpg

FB_IMG_1625172675318.jpg

FB_IMG_1625172684192.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne Logo, to wpasowane w X, super pomysł.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dotarł. O M20 myślałem od dawna. Wersja kolorystyczna - 01 bardzo mi się podobała, aż do chwili gdy zobaczyłem wersję limitowaną. No… i mam i ja 😁

81898BE0-06B3-4C10-B3B9-B8821204A9D0.jpeg

Edytowane przez Nocny duch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Nocny duch napisał(-a):

Właśnie dotarł. O M20 myślałem od dawna. Wersja kolorystyczna - 01 bardzo mi się podobała, aż do chwili gdy zobaczyłem wersję limitowaną. No… i mam i ja 😁

Z mojej strony pozostaje tylko pogratulować . Niewątpliwie jest to chyba jeden z najładniejszych zegarków w portfolio . Do tego linia niedostępna w sklepach, robi z tego zegarka prawdziwego , białego kruka 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie kruk. To Sikor(a) 😂

Dorzucę jeszcze fotkę z prawidłowo ustawionymi wskazówkami 

5973EE4E-128C-4ECF-9A4E-74FAB7538219.jpeg

Edytowane przez Nocny duch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, sanik napisał(-a):

😀

Fajny pasek do tej limitki wrzuciłeś 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, ArtiP napisał(-a):

Fajny pasek do tej limitki wrzuciłeś 👍

To seria jest 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, sanik napisał(-a):

To seria jest 😜

Patrz ... a pod tym kątem, wygląda jak niebieska,  nieźle 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seria M20 niewątpliwie jest piękna,  ale do sprzedaży powróciły Sparki i również mają wiele do zaoferowania 😎

20210204_175854.jpg

20210310_090117.jpg

FB_IMG_1612114480370.jpg

FB_IMG_1610787115993.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi