Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

Steinhart Triton na bransolecie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich.

Przepraszam za jakość zdjęć muszę jeszcze nad tym popracować. Zgodnie z obietnicą zamieszczam pierwsze fotki :)

post-47356-0-07353100-1332951208_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda tak samo jak mój :) Swojego zatem wrzucać nie będę, co najwyżej dorzucę to może jedno zdjątko na pasku jeśli się nie pogniewasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Ty chyba moich zdjęć Black Sea robionych komórczakiem nie widziałeś - to są kiepskie zdjęcia :) Ale na pasku pokaże bo mam fajny pasek i moim zdaniem fajnie pasuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kawał porządnego zegara. Bardzo dobrze się prezentuje. Gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kawał porządnego zegara. Bardzo dobrze się prezentuje. Gratulacje.

Dzięki bardzo. Zapewniam że na żywo jest dużo ładniejszy :)

vidi?

Masz jakiś inny pasek niż orginał Steinharta? Ja mam orginalny ale szkoda mi nawet na chwilę zdejmować bransolety tak mi się podoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podoba ten Stenek, to napewno będzie mój następny zegar :) . Na branzolecie wygląda super, choć nie wiem czy bardziej nie podoba mi się na branzolecie bez wypełnienia przy uszach, tak jak tu

Niech się dobrze nosi Panowie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta bransoleta bez wypełnienia lepiej chyba będzie pasowała przy troszkę mniejszym nadgarstku. Tak mi się wydaje.

Niedługo postaram się wkleić parę zdjęć na pasku tylko ciągle nie mogę się rozstać z bransoletą :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mam inny pasek, fajnego hand made'a ze strusiej łapy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20,5 - 21 cm

Dzieki. Na zdjeciach wydaje sie mniejszy wiec mialem nadzieje ze i mi moze przypasuje bo to fajny zegar. W kazdym razie gratuluje zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, na mój nadgarstek jest za troszkę za duży... ale jakoś to będą musieli wszyscy patrzący znieść bo mi się podoba :lol:

Na nadgarstku kolegi wygląda na dość mały zegar ale kolega ma nadgarstek półtora razy taki jak ja hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam teraz codziennie do domu jak się robi ciemno (jedna praca, obiad, druga..). Mogę zrobić w sztucznym ale to słabo wyjdzie- chyba, że bardzo chcesz :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta bransoleta jest wyśmienita ! Roman jak odczucia wagowe z zegarkiem na ręku, nie jest za ciężko ?

Nie jest za ciężko, naprawdę. Mimo iż jest "duży" to tak napradę ja tego nie czuję.

świetnie się nosi i ja z czystym suminiem polecam nawet na mnniejszą łapkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam teraz codziennie do domu jak się robi ciemno (jedna praca, obiad, druga..). Mogę zrobić w sztucznym ale to słabo wyjdzie- chyba, że bardzo chcesz :lol:

Wychodzi na to że "obiad" zabiera Ci dużo czasu :lol:

Żartuję. Zrobisz jak będziesz dysponował wolną chwilą ale pamiętaj że potrzebny jest też czas na przyjemności (zegarki?!) :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz to mojej szefowej :rolleyes: A na poważnie jutro coś cyknę i rzucę tutaj

post-44434-0-09834000-1333197668_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecane :rolleyes:

post-44434-0-44798700-1333197635_thumb.jpg

post-44434-0-72258200-1333197644_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek konkretny, wygląda bardzo masywnie. Wg. mnie lepiej mu na pasku, który zdecydowanie wyraźniej eksponuje potęgę koperty. Okrągłe "okienko" daty też robi swoje. Niby detal, niby szczegół, a jednak prostokątne jakoś by mi tu nie pasowało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.