Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Pozazdrościłem Wam tych wszystkich olimpijczyków :)

Przyznam, że nie widziałem wcześniej takiej, ale też nie specjalnie zwracałem uwagę na te okolicznościówki. Szkło porysowane i koperta od drugiej strony dość mocno zgryziona. Mimo to nawet ładnie się prezentuje :)

4o8j.jpg

Edytowane przez buczo85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję Slavki :) Jeśli to ta z allegro, to też się na nią czaiłem ;)

A do mnie dziś przybył kolejny Łuczyk…stan wyśmienity :)

post-60883-0-82807300-1383755347_thumb.jpeg

Edytowane przez Nightdream

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sława z allegro, ale nie wiem czy mówimy o ten samej, bo wydaje mi się, że byłem pierwszą osobą, która ją zobaczyła po wystawieniu przez sprzedającego. Chyba, że jakimś cudem byłeś pierwszy, ale z tego co pamiętam licznik wyświetleń był bardzo dziewiczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sława rzeczywiście niezwykła - pierwszy raz widzę takie logo a przecież oprócz własnego zbioru mam także szereg zdjęć olimpijczyków z innych kolekcji czy aukcji. Natomiast fakt faktem, że to akurat przy Sławach widuję specyficzne czy dziwne logotypy olimpijskie.

Tak czy owak dorzuć ją do okolicznościowców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sława z allegro, ale nie wiem czy mówimy o ten samej, bo wydaje mi się, że byłem pierwszą osobą, która ją zobaczyła po wystawieniu przez sprzedającego. Chyba, że jakimś cudem byłeś pierwszy, ale z tego co pamiętam licznik wyświetleń był bardzo dziewiczy :D

Buczo łobuzie - zalogowałeś sie szybciej niz ja. Już kliknąłem kup teraz a po logowaniu wyświetliło mi ze aukcja zakończona. :angry:

Ale cieszę sie że została na forum, tym bardziej ze cena była dobra ;)  

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem.jpg

Bardzo fajny ten Poljot. Gratuluję!!! Mam podobnego i bardzo lubię go nosić, bo dobrze prezentuje się na ręce. A oto mój:

post-60883-0-93030300-1383827318_thumb.jpeg

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję kolegom nowych nabytków i sam też pokarzę co ostatnio udało mi się złowić. ;)

Wostok - niestety w perspektywie będzie miał tarczę do wymiany

post-46446-0-66272900-1383839376.jpg

Dzisiaj przez przypadek zdobyłem brakujące elementy  układanki i choż nie najwyższych lotów, ale jest Ałmaz

post-46446-0-09155600-1383839463.jpg

Ładna i sprawna Rakietka

post-46446-0-39436200-1383839535.jpg

Nieco dziwaczny, ale uroczy Wostok. Spawny ale ma chyba coś nie tak z sekundą

post-46446-0-94474900-1383839621.jpg

Wizualnie pięknej urody Sportiwnyj ale niestety potrzebuje wizyty u doktora

post-46446-0-23253600-1383839795.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jeden sikorek :D urocza i sprawna Pobieda  :D  szkiełko ma do wymiany

post-46446-0-35177400-1383839952.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajtek, to mówisz gdzie jest ten las gdzie zamiast grzybów można znaleźć takie zegarki? :-D Gratuluję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :D Kruca bomba to wszystko efekt wycieczki i przypadku, a swoją drogą to szkoda, że sikorki pod drzewami zamiast grzybów nie rosną :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajek  świetne sikory. A Sportiwnyj jak dla mnie super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję  brata, nabytku, a i cena niczego sobie. Jak jeszcze powiesz, że rozrachunek był w naturze podczas badań organoleptycznych nad zgłębieniem tajemnicy zawartości chmielu w piwie, to tylko takie interesy robić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu jest najlepszy numer, bo brat nie jest fanem ani starych "rusków", ani piwa. Dlatego też było ono tylko przysłowiowe. Ale ja chętnie sam dopełnię obowiązu opicia nowego nabytku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio weszły w życie nowe dyrektywy.

Każdy nowy forumowicz, który pokazuje pierwszy zegarek musi z tej okazji obligatoryjnie urządzić wypasioną imprezę dla "starych" forumowiczów. Najlepiej z wyżywieniem i noclegami. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytałem o tym w aneksie do regulaminu, rozdział II pkt 1 :D

ale chyba naród nie czytaty bom nigdzie nie był, nigdzie nie gościłem i już o tych wszytkich rzeczach na "P" nie wspomnę :D

Edytowane przez Tajtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nowy nie jestem, ale podlasie gościnne i zawsze możemy się umówić. U nas w puszczy trunki niezłe robią - tylko przyjezdni od nich pamięć na tydzień tracą. Ale obiecuję was pilnować  :D

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do trunków to całkowita zgodność. Piłem ostatnio "Ducha Puszczy" wchodzi jak kompocik, lekko osłabia funkcje ruchowe, ogranicza możliwości płynnego wyrażania myśli, zaciera zapisy dyskowe, ale następnego dnia jak "młody bóg" Brak symptomów wskazujących na poprzedniodniowe spożycie :).    

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi