Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, już wiem wszystko :) . To zupełnie inna niż myślałem, ale chyba majster miał takie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem Rakiete jako złom bo potrzebowałem części, a tu po dotarciu do domu wskazówki żywo ruszyły :D więc małe spa i Rakietka do kolekcji....może nic specjalnego ale jeszcze nie trafiła mi się taka ładna tarcza :)

DSCF7848.jpgDSCF7851.jpg

Edytowane przez Qba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregch - piękne zakupy, Gratuluję :)

Qba - super Rakieta.

Wcześniej widziałem super zakupy kolegów i wszystkim gatuluję :)

Hans - Wołna i antymagnetyczny  Wostok to tak jak przeważnie u Ciebie - świetne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś korzystając z okazji że forumowy kolega Zdzisiek dziś zamiast porządnych radzieckich zegarków nabywał jakieś "marne" zenithy i longinesy zakupiłem kilka zegarków z listy życzeń. Hmm dopiero na fotce zauważyłem że sława zodiak jakaś zaparowana - więc już leży otwarta i się wietrzy...

Piękne zdobycze gregch! Gratuluję! :)

Ładny mi złom! To ja obok ciebie punkt skupu otworzę :D Piękna i piękny stan. Gratuluję!

Gregch - piękne zakupy, Gratuluję :)

Qba - super Rakieta.

Wcześniej widziałem super zakupy kolegów i wszystkim gatuluję :)

Hans - Wołna i antymagnetyczny  Wostok to tak jak przeważnie u Ciebie - świetne :)

Dzięki chłopaki! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki bardzo za gratulacje. Ja także gratuluję nowych nabytków. Jeszcze takie trzy parki dziś wpadły przypadkiem  :D Część do SPA a część w ludzi.

amf.jpg

kom.jpg

pob.jpg

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qba, w ładnym stabnie ta rakietka!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qba - piękna Rakieta w stylistyce vintage

gregch - WT bajka. Zazdroszczę bo jeszcze takiego nie mam a bardzo bym chciał mieć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie. A "zakaz" nawet z prawidłowym mechanizmem ze stop sekundą  :D Jak trafi mi się dubel to będę o Was pamiętał.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gregch, @Enkil - wostoczki zarąbiste!!! :)

dwa pytania odnośnie okazów z #25014: 

1) czy amfibia z nurkiem to automat? i czy nietypowa koperta jest wyłączna dla nurka??

2) czarny-plastikowy bezel w komandirze pojawia się w sposób dowolny? czy są jakieś reguły?? ja mam gdzieś w moim wiaderku trupka amfibii cal.2409 z takim bezelem - czy taki zestaw też obleci?

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amfibia z nurkiem to automat. Niestety nie wiem czy te nietypowe koperty były z innymi tarczami choć kojarzę że kiedyś widziałem taką z inną tarczą ale wydawała mi się poskładana. Co do ceramicznego bezela w amfibiach to trzeba by było zajrzeć do katalogów, chyba że zaraz jakiś zorientowany forumowicz rozwieje wątpliwości.
Edit. W katalogu Wostoka z 1990 są amfibie z ceramicznym bezelem. 

https://plus.google.com/photos/113098239036073221216/albums/5893318406100175761/5893723193564988018?banner=pwa&pid=5893723193564988018&oid=113098239036073221216

Edytowane przez gregch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gregch - dzięki za link do katalogu! (kurde, już chyba z dwudziesty siódmy raz :))

Kilka stron dalej, jest nawet "Twoja" amfibia z nurkiem i do tego z tym czarnym-ceramicznym bezelem!!! ...później (str.41 i 50) jest odpowiedź na moje pytanie -> amfibie z nietypowym mocowaniem bransolety z innymi wzorami tarczy

Ale w tym katalogu najbardziej mnie zaintrygował wostoczek red-twelve ze str.43 normalnie wyglądający jak poljot sygnał! z tym że z opisu wynika, że druga koronka to "pic na wodę - fotomontaż" i służy do obracania dodatkowego ringu przy tarczy...

W każdym razie, raczej niespotykany mutant :)

post-54348-0-08240000-1433837507_thumb.jpg

Edytowane przez cofer

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne są te Polioty, super leż na ręku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Tomek rozdwojenie jaźni i nicków masz chyba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co chodzi.

Od dłuższego czasu nie działa ki tap logując się jakimiś dziwnymi danymi.

W przeglądarce działa forum normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi